Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Greenpois0n Jailbreak за iOS 4.1 - 4.2.1

Recommended Posts

Публикувано

greenpois0n-osx_rc5

Свали

Untethered jailbreak tool за 4.2.1. За сега само за Mac OS.

Поддържани устройства:

- iPhone 4

- iPhone 3GS

- iPod Tоuch 2G

- iPod Tоuch 3G

- iPod Tоuch 4G

- iPad

П.С. Тествано от мен на iPhone 4 - 4.2.1 и работи без грешка.

Публикувано

Имам tethered jailbreak на телефона iPhone 4 ФО , необходимо ли е рестор на телефона преди използването на greenpois0n-osx_rc5 или мога директно както е tethered jailbreak -нат да го джейлбрейкна и да стане untethered .

Публикувано

Мисля, че в този случай трябва да направиш Restore.

Публикувано
“@p0sixninja: Make sure you have a clean 4.2.1 install before running GP”

Т.е. да.

Публикувано

Сега прочетох, че са го публикували защото "дупката" която използва била запълнена в последната бета на 4.3.

Публикувано

Аз немога да кача cydia от loader дава ми error 11000 при инсатлация на cydia

Публикувано

Да аз съм с такава прясна прясна и вече съм ОК :rolleyes:

Публикувано

С такава си, но и го ползваш с мтелска карта;)

ааа да :biggrin: има го тоя момент - така погледнато няма проблем ама с друга .... :blink:

чудя се дали да не го пробвам и на Apple TV2 ..... някой дали вече е пробвал ?

Публикувано (редактирано)

Аз ще пробвам през VMware. :D

Дано да не стане някой гаф.

Редактирано от SpiceBoy
Публикувано

Ново 6 !!!

На първата ми 4ка Greenp0ison не искаше да тръгва докато не ресторнах оригинално 4.2.1 - а на втората 4ка пък стана номера :blink: - с две думи преди да ресторнете опитайте направо с GreenP0ison. Другото което е - има някъв жмел със свалянето на Cydia от новия Loader. На мен ми писна да чакам и си качих Cydia през RedSn0W - така че става и от там. :rolleyes:

Публикувано

С Редсноу става. Хората са си го писали :)

“@rpetrich: greenpois0n (to jaibreak untethered) + redsn0w (to install cydia) works”

Би трябвало да работи и с TV2, поне според писанията на iSpazio.

Публикувано (редактирано)

През VMware не става, Greenpois0n изобщо не тръгва, ще трябва да чакам Windows версията.

Редактирано от SpiceBoy
Публикувано

А един малко глупав въпрос - телефонът трябва ли да е изключен преди да почне цялата операция?

Публикувано

То си го пише. Виж ръководството на първа страница. Първия прозорец на GreenPois0n, те предупреждава да изключиш телефона. Ще го вкарваш в ДФУ.

Публикувано

Нещо не правя като хората. Втори път го правя и втори път ми изкарва unable to find 3-4 file-a и Greenpois0n initialised. На някого да му се е случвало това. С ментелска 4-ка съм.

Публикувано

Да знаете, че GreenPois0n RC5 не Хактивира устройството ви! Което за едни е добре, за други не.

Публикувано

Нещо не правя като хората. Втори път го правя и втори път ми изкарва unable to find 3-4 file-a и Greenpois0n initialised. На някого да му се е случвало това. С ментелска 4-ка съм.

Както написахме по-горе дръж HOME бутона докато не видиш анимираното лого (не гледай какво ти пише GreenPoison на екрана) !!! и аз се въртях така сутринта около час

Публикувано

Продължавам да ви тормозя. Сега всичко си мина. Виждам Loader app-a, но като влезна вътре ми дава loading sources и после си остава празно. Няма Cydia, няма нищо. Още нещо трябва ли да се направи?

Публикувано

Колега, защо просто не прочетеш първият пост подробно, стъпка по стъпка. Хората са се погрижили и са ни обяснили като на идиоти целият процес. Целта на този първи ръководен пост е именно да не се задават в темата въпроси, чиито отговори са ОЧЕВАДНИ!

Публикувано

Пробвах го на iPhone-а добре е, но с iPad-а нещо не ми се получава. Рестартира се, забива. Някой може ли да сподели опит в тази посока. Ако сте успели на какво устройство (WiFi или 3G) не знам, може да има значение. Нямам идея къде може да се корени проблема.

Публикувано

Добър ден, от скоро имам Iphone 4 version 4.2.1 (8C148) ot mtel e закупен с firmware 03.10.01 , бих искал да попитам на моя телефон мога ли да си го кача ? Благодаря ви предратилено!!!!

Публикувано

Както написахме по-горе дръж HOME бутона докато не видиш анимираното лого (не гледай какво ти пише GreenPoison на екрана) !!! и аз се въртях така сутринта около час

И все пак пак нестава и с държане... :( тъпо.. Май ще трябва чист рестор :(

Станааааааа..... от 4-5-тия път... даже си имам и Сидията и всичко :) СУПЕЕЕЕЕР :)

Untethered-нах го върху Редсноу-а :)

Публикувано

Ето и Windows версия:

Свали

Понеже винаги има неразбрали това е само са ФО телефони !!

За дограмата още не е излезнало, като кликнеш на Windows в http://greenpois0n.com/ излиза това: gp_win32_rc4

post-1-021819900 1296817257_thumb.png

Публикувано

Първия път като влизах днес на този линк беше rc5, след това го промениха :thinking:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...