Aveliky Публикувано Февруари 4, 2011 Публикувано Февруари 4, 2011 greenpois0n-osx_rc5 Untethered jailbreak tool за 4.2.1. За сега само за Mac OS. Поддържани устройства: - iPhone 4 - iPhone 3GS - iPod Tоuch 2G - iPod Tоuch 3G - iPod Tоuch 4G - iPad П.С. Тествано от мен на iPhone 4 - 4.2.1 и работи без грешка. 2 Цитирай
hrelas Публикувано Февруари 4, 2011 Публикувано Февруари 4, 2011 Имам tethered jailbreak на телефона iPhone 4 ФО , необходимо ли е рестор на телефона преди използването на greenpois0n-osx_rc5 или мога директно както е tethered jailbreak -нат да го джейлбрейкна и да стане untethered . Цитирай
SpiceBoy Публикувано Февруари 4, 2011 Публикувано Февруари 4, 2011 Мисля, че в този случай трябва да направиш Restore. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 4, 2011 Публикувано Февруари 4, 2011 “@p0sixninja: Make sure you have a clean 4.2.1 install before running GP” Т.е. да. Цитирай
ML16 Публикувано Февруари 4, 2011 Публикувано Февруари 4, 2011 Сега прочетох, че са го публикували защото "дупката" която използва била запълнена в последната бета на 4.3. Цитирай
vanko0305 Публикувано Февруари 4, 2011 Публикувано Февруари 4, 2011 Аз немога да кача cydia от loader дава ми error 11000 при инсатлация на cydia Цитирай
adavhome Публикувано Февруари 4, 2011 Публикувано Февруари 4, 2011 Ще става ли за Мтелските 4ворки с 4.2.1 ? 1 Цитирай
agisofttm Публикувано Февруари 4, 2011 Публикувано Февруари 4, 2011 Да аз съм с такава прясна прясна и вече съм ОК 1 Цитирай
agisofttm Публикувано Февруари 4, 2011 Публикувано Февруари 4, 2011 С такава си, но и го ползваш с мтелска карта ааа да има го тоя момент - така погледнато няма проблем ама с друга .... чудя се дали да не го пробвам и на Apple TV2 ..... някой дали вече е пробвал ? Цитирай
SpiceBoy Публикувано Февруари 4, 2011 Публикувано Февруари 4, 2011 (редактирано) Аз ще пробвам през VMware. Дано да не стане някой гаф. Редактирано Февруари 4, 2011 от SpiceBoy Цитирай
agisofttm Публикувано Февруари 4, 2011 Публикувано Февруари 4, 2011 Ново 6 !!! На първата ми 4ка Greenp0ison не искаше да тръгва докато не ресторнах оригинално 4.2.1 - а на втората 4ка пък стана номера - с две думи преди да ресторнете опитайте направо с GreenP0ison. Другото което е - има някъв жмел със свалянето на Cydia от новия Loader. На мен ми писна да чакам и си качих Cydia през RedSn0W - така че става и от там. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 4, 2011 Публикувано Февруари 4, 2011 С Редсноу става. Хората са си го писали “@rpetrich: greenpois0n (to jaibreak untethered) + redsn0w (to install cydia) works” Би трябвало да работи и с TV2, поне според писанията на iSpazio. Цитирай
SpiceBoy Публикувано Февруари 4, 2011 Публикувано Февруари 4, 2011 (редактирано) През VMware не става, Greenpois0n изобщо не тръгва, ще трябва да чакам Windows версията. Редактирано Февруари 4, 2011 от SpiceBoy Цитирай
mymoon1020 Публикувано Февруари 4, 2011 Публикувано Февруари 4, 2011 А един малко глупав въпрос - телефонът трябва ли да е изключен преди да почне цялата операция? Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 4, 2011 Публикувано Февруари 4, 2011 То си го пише. Виж ръководството на първа страница. Първия прозорец на GreenPois0n, те предупреждава да изключиш телефона. Ще го вкарваш в ДФУ. Цитирай
mymoon1020 Публикувано Февруари 4, 2011 Публикувано Февруари 4, 2011 Нещо не правя като хората. Втори път го правя и втори път ми изкарва unable to find 3-4 file-a и Greenpois0n initialised. На някого да му се е случвало това. С ментелска 4-ка съм. Цитирай
mupo Публикувано Февруари 4, 2011 Публикувано Февруари 4, 2011 Да знаете, че GreenPois0n RC5 не Хактивира устройството ви! Което за едни е добре, за други не. Цитирай
agisofttm Публикувано Февруари 4, 2011 Публикувано Февруари 4, 2011 Нещо не правя като хората. Втори път го правя и втори път ми изкарва unable to find 3-4 file-a и Greenpois0n initialised. На някого да му се е случвало това. С ментелска 4-ка съм. Както написахме по-горе дръж HOME бутона докато не видиш анимираното лого (не гледай какво ти пише GreenPoison на екрана) !!! и аз се въртях така сутринта около час Цитирай
mymoon1020 Публикувано Февруари 4, 2011 Публикувано Февруари 4, 2011 Продължавам да ви тормозя. Сега всичко си мина. Виждам Loader app-a, но като влезна вътре ми дава loading sources и после си остава празно. Няма Cydia, няма нищо. Още нещо трябва ли да се направи? Цитирай
the_kiko Публикувано Февруари 4, 2011 Публикувано Февруари 4, 2011 Колега, защо просто не прочетеш първият пост подробно, стъпка по стъпка. Хората са се погрижили и са ни обяснили като на идиоти целият процес. Целта на този първи ръководен пост е именно да не се задават в темата въпроси, чиито отговори са ОЧЕВАДНИ! Цитирай
stamatov Публикувано Февруари 4, 2011 Публикувано Февруари 4, 2011 Пробвах го на iPhone-а добре е, но с iPad-а нещо не ми се получава. Рестартира се, забива. Някой може ли да сподели опит в тази посока. Ако сте успели на какво устройство (WiFi или 3G) не знам, може да има значение. Нямам идея къде може да се корени проблема. Цитирай
pepino87 Публикувано Февруари 4, 2011 Публикувано Февруари 4, 2011 Добър ден, от скоро имам Iphone 4 version 4.2.1 (8C148) ot mtel e закупен с firmware 03.10.01 , бих искал да попитам на моя телефон мога ли да си го кача ? Благодаря ви предратилено!!!! Цитирай
Razer Публикувано Февруари 4, 2011 Публикувано Февруари 4, 2011 Както написахме по-горе дръж HOME бутона докато не видиш анимираното лого (не гледай какво ти пише GreenPoison на екрана) !!! и аз се въртях така сутринта около час И все пак пак нестава и с държане... тъпо.. Май ще трябва чист рестор Станааааааа..... от 4-5-тия път... даже си имам и Сидията и всичко СУПЕЕЕЕЕР Untethered-нах го върху Редсноу-а Цитирай
Aveliky Публикувано Февруари 4, 2011 Публикувано Февруари 4, 2011 Ето и Windows версия: Понеже винаги има неразбрали това е само са ФО телефони !! За дограмата още не е излезнало, като кликнеш на Windows в http://greenpois0n.com/ излиза това: gp_win32_rc4 1 Цитирай
apomarinov Публикувано Февруари 4, 2011 Публикувано Февруари 4, 2011 Първия път като влизах днес на този линк беше rc5, след това го промениха Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.