atanaszl Публикувано Февруари 4, 2011 Публикувано Февруари 4, 2011 И при мен на Ipada всичко мина нормално,но като отворя loadera ми изписва loading sources и като зареди седи на празен екран няма нищо. Дали има някакво решение.Иначе си имам интернет незнам защо така се получава. Цитирай
SpiceBoy Публикувано Февруари 4, 2011 Публикувано Февруари 4, 2011 Ето скрийншот: До сега, никога не ми се е инсталирала тази версия. Цитирай
mupo Публикувано Февруари 4, 2011 Публикувано Февруари 4, 2011 Нека отговоря на няколко "много важни" въпроса, че се скъсахте от бисери в тази тема. На скрийншотовете от първата страница също пише 2009-2010? Защото са от предишната версия - GreenPois0n RC4 С gp_win32_rc4.zip ще мога ли да jailbreak - на iphone 4 Да ще можеш, стига да е с iOS 4.1 Ето скрийншот: http://i53.tinypic.com/oh24ap.png До сега, никога не ми се е инсталирала тази версия. Направи си ъпдейтите и ще стане последната налична версия. Как да ти се инсталира преди тази версия като е нова и не е била добавена в инструментите за jailbreak. Цитирай
SpiceBoy Публикувано Февруари 4, 2011 Публикувано Февруари 4, 2011 (редактирано) Миро, аз съм направил Jailbreak с Greenpois0n RC4, както винаги до сега... Mисълта ми беше, че Dev-Team може да са обновили "Loader" с нова Cydia и затова да не е работил до сега. Редактирано Февруари 4, 2011 от SpiceBoy Цитирай
BMW3series Публикувано Февруари 4, 2011 Публикувано Февруари 4, 2011 Лоадера не е работил поради тази причина: Loader will work when greenpois0n.com will be back online. Until then, you can use tethered redsn0w to install Cydia. Джейлбрейка се разработва от Chronic Dev Team ,а не от Dev-Team за който си мислиш. Цитирай
bokoto Публикувано Февруари 5, 2011 Публикувано Февруари 5, 2011 (редактирано) Намерена е грешка след greenpoison rc5 в геймцентъра, както и при мен се случи. "sandbox 1p42" и не могат да се играят игрите в мулти. Да не е това някаква нова защита на Apple? Всеки им задава въпроси на pog2g и posixninja как да си го фикснат, па те мълчат. едит: само при няколко човека се е получило. Решението е нов рестор . Редактирано Февруари 8, 2011 от bokoto Цитирай
Камен Кръстев Публикувано Февруари 5, 2011 Публикувано Февруари 5, 2011 Този джейлбрек рц4 за уиндоус го пробвах поне 20пъти не все едно и също,правя компинацията от бутони,натискам бутона джейлбрек и ми излиза ябълката и после кабела с иконата на айтунс,като го рестна се оправя,но е без джейл.някаква помощ моля...!? 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 5, 2011 Публикувано Февруари 5, 2011 Каменчо...ти чете ли изобщо за какво иде реч? Цитирай
Lyudmil Публикувано Февруари 5, 2011 Публикувано Февруари 5, 2011 UPDATE 1: GreenPois0n RC5_2 now available. It fixed bugs, including: GreenPois0n Initialized error.UPDATE 2: If you are already have a tethered iOS 4.2.1 jailbreak using Redsn0w 0.9.6 on your device, just run GreenPois0n over it to untether iOS 4.2.1 jailbreak. Сигурно ли е това, че при вече джейлнат телефона няма да се налага рестор, а направо с GreenPois0n го правим от tethered в untethered? Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 5, 2011 Публикувано Февруари 5, 2011 Да, вярно е. И в темата е писано няколко пъти. “@MuscleNerd: Yes, tethered 4.2.1 redsn0w JBers can just run #greeenpois0n over it for untether (restore only if you have problem)” Цитирай
Razer Публикувано Февруари 5, 2011 Публикувано Февруари 5, 2011 Абсолютно... аз го Untethered-нах още както излезе с бъговете върху Redsnow-а и нямам никакви проблеми... нито Gamecenter пави проблеми нито нищо Сега вече ме е страх да Restore-вам като гледам как се оплакват всички :) Цитирай
veravera Публикувано Февруари 5, 2011 Публикувано Февруари 5, 2011 Здравейте, всичко мина идеално, но не мога да се свържа чрез ssh. Дава ми следната грешка - ssh_exchange_identification: Connection closed by remote host. Деинсталирах OpenSSH и го инсталирах отново и същата грешка. known_hosts на копютьра сьм ги изтрил. Има ли някой идея, какво може да е? Поздрави Цитирай
Камен Кръстев Публикувано Февруари 5, 2011 Публикувано Февруари 5, 2011 Алкс,четох да..........??? Цитирай
veravera Публикувано Февруари 5, 2011 Публикувано Февруари 5, 2011 Здравейте, всичко мина идеално, но не мога да се свържа чрез ssh. Дава ми следната грешка - ssh_exchange_identification: Connection closed by remote host. Деинсталирах OpenSSH и го инсталирах отново и същата грешка. known_hosts на копютьра сьм ги изтрил. Има ли някой идея, какво може да е? Поздрави Намерих решение. Изтрих файловете: / System / Library / LaunchDaemons / com.ikey.bbot.plist / Bin / poc-bbot през mobileterminal и после реинсталирах OpenSSH 1 Цитирай
Александър Бигожин Публикувано Февруари 5, 2011 Публикувано Февруари 5, 2011 Имам проблеми със зареждането на отровата под Mac OS X 10.5.5 дава някаква грешка и не се отваря, на някой да му се е случвало? Цитирай
Александър Бигожин Публикувано Февруари 5, 2011 Публикувано Февруари 5, 2011 Ще го ъпдейтна до последната, че не съм и поглеждал и дано да е от това. Цитирай
Александър Бигожин Публикувано Февруари 5, 2011 Публикувано Февруари 5, 2011 Safari 3.1.2 сега свалям последната версия на туньо... Цитирай
Bobsan12 Публикувано Февруари 5, 2011 Публикувано Февруари 5, 2011 Стана от раз, Iphone 4 глобулски, с Hackintosh 10.6.6. Всичко работи нормално. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Февруари 5, 2011 Публикувано Февруари 5, 2011 Ето ръководство как се пуска GreenPois0n на MacOS 10.5 Leopard: http://www.cmdshft.ipwn.me/blog/?p=700 1 Цитирай
Iliikata92 Публикувано Февруари 6, 2011 Публикувано Февруари 6, 2011 Излезе GreenPois0n RC5_b2 за windows Цък. 2 1 Цитирай
turganay Публикувано Февруари 6, 2011 Публикувано Февруари 6, 2011 Цяла вечер го чаках и най- после ме зарадва. Тръгна от първия път без рестор. 1 Цитирай
Nistel Публикувано Февруари 6, 2011 Публикувано Февруари 6, 2011 Някаква информация какви са разликите при бета3 .. нещо не намирам? Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 6, 2011 Публикувано Февруари 6, 2011 Ето: Here's the updated greenpois0n RC5 for Macs running 10.5 and up Цитирай
turganay Публикувано Февруари 6, 2011 Публикувано Февруари 6, 2011 След джейла не ми работи YouTube, друго не съм забелязал още. Цитирай
stf007 Публикувано Февруари 6, 2011 Публикувано Февруари 6, 2011 Колеги, изчетох темата, но ми остана един въпрос: Моята 4-ка е М-Телска, FW 4.2b3 (8C134), BB 03.10.01. Бейзбандът очевидно ми е последният, тка че няма какво да се притеснявам дали ще се качи. Та сега се чудя, дали преди да пробвам джейла да ъпдейтна направо през Тюнса или трябва да си изтегля 4.2.1 от тук? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.