Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

Колеги ,помогнете ми малко .Изтеглих си Q4 2010 MN7 картите на Навигон и се опитах да заместя само бългаската карта с нова .Оправих правата на mobile/mobile ,както си му е реда ,но пак не тръгва картата ,иначе навигона си работи ,но я няма България .Като върна старата карта -тя си се появява и работи...(старата е 11.8 МБ ,докато новата е 17 МБ) Та се чудя ,дали има някой файл ,който да трябва да го изтрия и после програмата сама да си го създаде ,както е със specialmaps.dat след като се слага 3D теренa ? :unsure:

Редактирано от Tzvetandacov
Публикувано

Картата от 17 мб. не става за Navigon-a за iphone.

Пробвах я на голяма навигация и е много по зле въпреки че е по голяма.

Почти няма никакви пои в нея, така че не си заслужава да се мъчите да я слагате.

Публикувано

С удоволствие бих ,но сега съм с айфона и няма как да я кача ,но я изтеглих вчера от www.demonoid.me . Ако нямате регистрация там -ще я кача веднага ,щом мога. Иначе да кажа ,че махах всички файлове от library -caches ,но засъжаление след като стартирам Navigon и после проверя се оказва ,че не си е създал нови ... После си връщам старите файлове и всичко си работи -появява ми се лендмарк опцията и си имам панорамното 3d ,но картата на България не я разпознава .

Публикувано

А как стоят нещата с многото nfs файлчета ,които ги има в папката maps за mn7 ,като citymodels_EU.nfs ; reality3Dview_EU.nfs -дали е възможно да се използват и на iPhone или поне някой успява ли да види сградите на лендмаркс (на симулация в някоя по-западна държава) . Аз сложих файла terrain_EU.nfs от новите карти ,които също е по-голям от предишния и сега съм с него и си имам панорамно 3D view ,но съм си със стария файл specialmaps.dat ,защото като го махна не се създава нов ,както е в упътването за панорама 3D . Също така сложих и новия и също по-голям landmarks_EU.nfs ,но сгради така и невидях ,а попадах във форум ,в който някой казва ,че е успял да подкара лендмаркс ,даже и скрийншот има ,но симулацията е в USA

Публикувано

Тези неща не са за iPhone версията, така че няма смисъл да се мъчиш. Същото се отнася и за забележителностите. Имам я купена и знам какво има и какво няма в нея. Колкото до въпросния скрийншот - онзи е единственият, който твърди, че е успял да ги подкара.

Публикувано

Скоро свалих българския глас ,но май беше от форум за Android и в папката има и файл с име подобно на BGL-BGR.lng ,но пък никъде в папката на Navigon не намерих файлове с това разширение ,за да сложа и този при тях . Някой успял ли е да подкара БГ меню ? И друго се чудя ,ако инсталирам iPhonetic дали ще ми се появи и БГ меню в Navigon ? :huh: А вчера след преинстал на програмата ,че много експериментирах с нея и спря да ми намира адреси ,та сложих я отново ,слагах файловете за Панорама 3D ,но забравих да си сложа .nfs файла за глас ,проверих през iFile Sounds папката и наистина файл за Бг език няма там ,а пък Николина си ми говори на чист български език :biggrin: Как стана пък това ,някой ако се досеща - да каже .И последно - iTunes сега не иска да ми присвои Navigon след като си го промених да е с panoramic 3D и изтрих някои карти ,които няма да ми трябват ,като изтрих от iTunes немодифицираната версия .Пробвах и с Transfer Purchases и неще и неще.Някакви идеи ?

Публикувано

Файла за глас нама общо с менюто. От друга стана наименованието му е като файла за английски език. Тоест ако търсиш BG, няма да го намериш.

Публикувано

Прав си,че наименованието е като файла за английски език ,не се досетих .Мен питането ми беше дали може да се ползва файла от андроидския форум за BG menu ,не че ми е толкова важно да имам български интерфейс :biggrin: Значи все пак в iTunes съм имал модифицирана версия с българския глас ,но сега защо ли неще да "види" Navigon в iPhone-a (след като сложих и панорамата ) и да си го импортне в библиотеката си :?

Публикувано

Какво можеш и какво не - вече сам си открил. За "виждането":

Модифицирай ипа файла на компа(гласове, дъра-бъра), ПРЕДИ да си го качил в тюнса, изтрий този от телефона/рестартирай и синхронизирай после наново.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Сладко какче, преди 3 дена беше дала този линк за http://itunes.apple.com/linkmaker/, след 2 дена мъки успях да го сваля. Навигацията работи перфектно, но в настройките не намирам 3D Panorama а само 3D.

Публикувано

Без онзи .plist файл няма да стане, а той няма как да се вгради в .ipa файла. Трябва да си го поставиш сам.

Публикувано

Точно. А и го дадох само за пример и покана да се дават максимално окомплектовани и готови приложения....

Публикувано

Линковете от първата страница не работят, успях само бг гласа да изтегля? Ще може ли да съдействате, че ми е мерак да си кача хубав GPS. Благодаря предваритлно! :p

Публикувано

Поразгледай цялата тема, а не само първата страница!

Публикувано

Направих го на торент, ще го сийдвам колкото мога, но вечер изключвам компютъра и няма да има връзка. Файлът е предоставен благодарение на turganay

Torrent: 1,8GB, Link: NAVIGON 1.7 +3D Panorama BG voice.ipa.torrent

Публикувано

Файлът е предоставен благодарение на turganay

Сигурен ли си?... :D

Публикувано

Съжалявам, не знаех кой е първоизточника, turganay ми я прати по скайп.

Сготвих една версия само за България. Добавени са 3D Panorama view, БГ Глас и POI. Използвал съм файловете предоставени от victor11 и за гласа от ThUnDeR

Torrent: 370 МB, Link: NAVIGON 1.7 BG Only +3D Panorama view + BG voice.ipa.torrent

Edit: Repacked

Публикувано

Сигурен ли си?... :D

Откраднах го от какчето :tease3: .

Публикувано

Не си. Т.е.– само линка ми си. Аз само вградих панорамата и гласа и го качих.

Публикувано (редактирано)

Предстои ми пътуване до Турция. Имам Навигон 1.6 и бих искал да си добавя карта за Турция. Има ли някой карта на Турция, за да си я добавя?

Редактирано от ivodanov
Публикувано

Направих го на торент, ще го сийдвам колкото мога, но вечер изключвам компютъра и няма да има връзка. Файлът е предоставен благодарение на turganay

Torrent: 1,8GB, Link: NAVIGON 1.7 +3D Panorama BG voice.ipa.torrent

Само при мен ли няма Бг глас, или нещо пропускам?

Публикувано

Има изписва ти го като английски, но като започне да те навигира си "пери" на български. ;)

Публикувано

Предстои ми пътуване до Турция. Имам Навигон 1.6 и бих искал да си добавя карта за Турция. Има ли някой карта на Турция, за да си я добавя?

Eто, но за жалост не мога да я пробвам. И аз съм в Турция от петък :D

Свали

Публикувано

Благодаря за картата на Турция, след няколко часа заминавам, ще я тествам и като се върна ще пиша как е ;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...