Tzvetandacov Публикувано Януари 21, 2011 Публикувано Януари 21, 2011 (редактирано) Колеги ,помогнете ми малко .Изтеглих си Q4 2010 MN7 картите на Навигон и се опитах да заместя само бългаската карта с нова .Оправих правата на mobile/mobile ,както си му е реда ,но пак не тръгва картата ,иначе навигона си работи ,но я няма България .Като върна старата карта -тя си се появява и работи...(старата е 11.8 МБ ,докато новата е 17 МБ) Та се чудя ,дали има някой файл ,който да трябва да го изтрия и после програмата сама да си го създаде ,както е със specialmaps.dat след като се слага 3D теренa ? Редактирано Януари 21, 2011 от Tzvetandacov Цитирай
joroiliev Публикувано Януари 21, 2011 Публикувано Януари 21, 2011 Картата от 17 мб. не става за Navigon-a за iphone. Пробвах я на голяма навигация и е много по зле въпреки че е по голяма. Почти няма никакви пои в нея, така че не си заслужава да се мъчите да я слагате. Цитирай
Tzvetandacov Публикувано Януари 21, 2011 Публикувано Януари 21, 2011 С удоволствие бих ,но сега съм с айфона и няма как да я кача ,но я изтеглих вчера от www.demonoid.me . Ако нямате регистрация там -ще я кача веднага ,щом мога. Иначе да кажа ,че махах всички файлове от library -caches ,но засъжаление след като стартирам Navigon и после проверя се оказва ,че не си е създал нови ... После си връщам старите файлове и всичко си работи -появява ми се лендмарк опцията и си имам панорамното 3d ,но картата на България не я разпознава . Цитирай
Tzvetandacov Публикувано Януари 21, 2011 Публикувано Януари 21, 2011 А как стоят нещата с многото nfs файлчета ,които ги има в папката maps за mn7 ,като citymodels_EU.nfs ; reality3Dview_EU.nfs -дали е възможно да се използват и на iPhone или поне някой успява ли да види сградите на лендмаркс (на симулация в някоя по-западна държава) . Аз сложих файла terrain_EU.nfs от новите карти ,които също е по-голям от предишния и сега съм с него и си имам панорамно 3D view ,но съм си със стария файл specialmaps.dat ,защото като го махна не се създава нов ,както е в упътването за панорама 3D . Също така сложих и новия и също по-голям landmarks_EU.nfs ,но сгради така и невидях ,а попадах във форум ,в който някой казва ,че е успял да подкара лендмаркс ,даже и скрийншот има ,но симулацията е в USA Цитирай
victor11 Публикувано Януари 21, 2011 Публикувано Януари 21, 2011 Тези неща не са за iPhone версията, така че няма смисъл да се мъчиш. Същото се отнася и за забележителностите. Имам я купена и знам какво има и какво няма в нея. Колкото до въпросния скрийншот - онзи е единственият, който твърди, че е успял да ги подкара. Цитирай
Tzvetandacov Публикувано Януари 23, 2011 Публикувано Януари 23, 2011 Скоро свалих българския глас ,но май беше от форум за Android и в папката има и файл с име подобно на BGL-BGR.lng ,но пък никъде в папката на Navigon не намерих файлове с това разширение ,за да сложа и този при тях . Някой успял ли е да подкара БГ меню ? И друго се чудя ,ако инсталирам iPhonetic дали ще ми се появи и БГ меню в Navigon ? А вчера след преинстал на програмата ,че много експериментирах с нея и спря да ми намира адреси ,та сложих я отново ,слагах файловете за Панорама 3D ,но забравих да си сложа .nfs файла за глас ,проверих през iFile Sounds папката и наистина файл за Бг език няма там ,а пък Николина си ми говори на чист български език Как стана пък това ,някой ако се досеща - да каже .И последно - iTunes сега не иска да ми присвои Navigon след като си го промених да е с panoramic 3D и изтрих някои карти ,които няма да ми трябват ,като изтрих от iTunes немодифицираната версия .Пробвах и с Transfer Purchases и неще и неще.Някакви идеи ? Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 23, 2011 Публикувано Януари 23, 2011 Файла за глас нама общо с менюто. От друга стана наименованието му е като файла за английски език. Тоест ако търсиш BG, няма да го намериш. Цитирай
Tzvetandacov Публикувано Януари 23, 2011 Публикувано Януари 23, 2011 Прав си,че наименованието е като файла за английски език ,не се досетих .Мен питането ми беше дали може да се ползва файла от андроидския форум за BG menu ,не че ми е толкова важно да имам български интерфейс Значи все пак в iTunes съм имал модифицирана версия с българския глас ,но сега защо ли неще да "види" Navigon в iPhone-a (след като сложих и панорамата ) и да си го импортне в библиотеката си :? Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 23, 2011 Публикувано Януари 23, 2011 Какво можеш и какво не - вече сам си открил. За "виждането": Модифицирай ипа файла на компа(гласове, дъра-бъра), ПРЕДИ да си го качил в тюнса, изтрий този от телефона/рестартирай и синхронизирай после наново. Цитирай
turganay Публикувано Януари 31, 2011 Публикувано Януари 31, 2011 Сладко какче, преди 3 дена беше дала този линк за http://itunes.apple.com/linkmaker/, след 2 дена мъки успях да го сваля. Навигацията работи перфектно, но в настройките не намирам 3D Panorama а само 3D. Цитирай
victor11 Публикувано Януари 31, 2011 Публикувано Януари 31, 2011 Без онзи .plist файл няма да стане, а той няма как да се вгради в .ipa файла. Трябва да си го поставиш сам. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Февруари 1, 2011 Публикувано Февруари 1, 2011 Точно. А и го дадох само за пример и покана да се дават максимално окомплектовани и готови приложения.... Цитирай
sniperfan Публикувано Февруари 8, 2011 Публикувано Февруари 8, 2011 Линковете от първата страница не работят, успях само бг гласа да изтегля? Ще може ли да съдействате, че ми е мерак да си кача хубав GPS. Благодаря предваритлно! Цитирай
tonygti Публикувано Февруари 8, 2011 Публикувано Февруари 8, 2011 Поразгледай цялата тема, а не само първата страница! 1 Цитирай
Lyudmil Публикувано Февруари 14, 2011 Публикувано Февруари 14, 2011 Направих го на торент, ще го сийдвам колкото мога, но вечер изключвам компютъра и няма да има връзка. Файлът е предоставен благодарение на turganay Torrent: 1,8GB, Link: NAVIGON 1.7 +3D Panorama BG voice.ipa.torrent Цитирай
Sladichuk® Публикувано Февруари 14, 2011 Публикувано Февруари 14, 2011 Файлът е предоставен благодарение на turganay Сигурен ли си?... Цитирай
Lyudmil Публикувано Февруари 14, 2011 Публикувано Февруари 14, 2011 Съжалявам, не знаех кой е първоизточника, turganay ми я прати по скайп. Сготвих една версия само за България. Добавени са 3D Panorama view, БГ Глас и POI. Използвал съм файловете предоставени от victor11 и за гласа от ThUnDeR Torrent: 370 МB, Link: NAVIGON 1.7 BG Only +3D Panorama view + BG voice.ipa.torrent Edit: Repacked Цитирай
turganay Публикувано Февруари 15, 2011 Публикувано Февруари 15, 2011 Сигурен ли си?... Откраднах го от какчето . Цитирай
Sladichuk® Публикувано Февруари 15, 2011 Публикувано Февруари 15, 2011 Не си. Т.е.– само линка ми си. Аз само вградих панорамата и гласа и го качих. Цитирай
ivodanov Публикувано Февруари 15, 2011 Публикувано Февруари 15, 2011 (редактирано) Предстои ми пътуване до Турция. Имам Навигон 1.6 и бих искал да си добавя карта за Турция. Има ли някой карта на Турция, за да си я добавя? Редактирано Февруари 15, 2011 от ivodanov Цитирай
baronbg Публикувано Февруари 15, 2011 Публикувано Февруари 15, 2011 Направих го на торент, ще го сийдвам колкото мога, но вечер изключвам компютъра и няма да има връзка. Файлът е предоставен благодарение на turganay Torrent: 1,8GB, Link: NAVIGON 1.7 +3D Panorama BG voice.ipa.torrent Само при мен ли няма Бг глас, или нещо пропускам? Цитирай
Lyudmil Публикувано Февруари 15, 2011 Публикувано Февруари 15, 2011 Има изписва ти го като английски, но като започне да те навигира си "пери" на български. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 16, 2011 Публикувано Февруари 16, 2011 Предстои ми пътуване до Турция. Имам Навигон 1.6 и бих искал да си добавя карта за Турция. Има ли някой карта на Турция, за да си я добавя? Eто, но за жалост не мога да я пробвам. И аз съм в Турция от петък Цитирай
versos Публикувано Февруари 16, 2011 Публикувано Февруари 16, 2011 Благодаря за картата на Турция, след няколко часа заминавам, ще я тествам и като се върна ще пиша как е Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.