BulgarianSS Публикувано Декември 24, 2013 Публикувано Декември 24, 2013 Няма спор-ползвам я от много време и съм страшно доволен,но се дразня на такива глупости. Бива ли да не добавят магистралата толкова време... Цитирай
Grievous Публикувано Декември 24, 2013 Публикувано Декември 24, 2013 Как да я добавят, като комунягите са на власт и няма отрязана лентичка? 8 Цитирай
lomski Публикувано Декември 26, 2013 Публикувано Декември 26, 2013 може ли бг глас ....линка горе е изтекъл Цитирай
dedil Публикувано Декември 27, 2013 Публикувано Декември 27, 2013 Имам питане… отдавна се оглеждам за навигация. Повечето, които съм питал директно са ми казвали, че Navigon е номер едно, но: по-скъп е с десетина евро от iGO не съдържа в европейкия пакет Турция няма глас на български С оглед на горното ме интересува, дали може ако се закупи Navigon да се добави карта на Турция, да речем, която да не е закупена? Както и бг. глас? Видях, че днес има -10 EUR, мисля да се "метна", но искам да съм наясно. Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 27, 2013 Публикувано Декември 27, 2013 Джейлваш телефона и проблемът гласа е решен. За картите обаче, не знам. Цитирай
kaizera Публикувано Декември 27, 2013 Публикувано Декември 27, 2013 В момента поне в американския аппстор са на една и съща цена. Български глас можеш да си добавиш и без да ти е джейлнат телефона. Картата на Турция я няма, лично за мен не е проблем, не ми трябва. От друга страна картите на Навигон са много по-точни и коректни. Само ще ти каже, че IGO има не повече от 10-15% от еднопосочните улици в Бургас и почти никаква идея за задънените улици. Разликата в ПОИ-тата също е голяма в полза на Навигона. Другия бонус е че при Навигон можеш да си свалиш само картите които ти трябват ( при мен е около 350 МВ), а при IGO няма такава опция. Там си е 2ГБ твърдо. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
dedil Публикувано Декември 27, 2013 Публикувано Декември 27, 2013 Не мисля да си "троша" дивайса с джейл, нямам намерение дори да дискутирам това. Това, което казва kaizera е ценното за мен, всъщност. От това имах нужда. Що касае цената, да, сега е идентична, но в момента Navigon правят -30 EUR, т.е. 59,99 EUR, а iGO принципно са по-евтинио 64,99 EUR, това е и разликата. Това, което предлагат Navigon, като екстри реално използваемо ли е? Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 27, 2013 Публикувано Декември 27, 2013 Повечето неща - да. По - важното е, че работят добре и както вече се спомена, заеманата памет е гъвкава - можеш многократно да сваляш и триеш карти според нуждата. Цитирай
kaizera Публикувано Декември 27, 2013 Публикувано Декември 27, 2013 Аз бях си джейлнал телефона, за да пробвам различните навигация, преди да си купя и Навигона ми хареса най-много. Най-вече заради споменатите неща. Така също изобщо. Не успях да задам търсене на адрес с квартал, опцията е улица (при IGO u TomTom). А след като ТомТом ме прекара с колата и през пешеходната зона... Навигона също има трески за дялкане и неточности, ама са доста по-малко, сравнение с другите. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dedil Публикувано Декември 27, 2013 Публикувано Декември 27, 2013 Вече съм крупен собственик на Navigon. Все още нямам впечатления, но когато ги придобия ще напиша своевременно, но имам база за сравнение само с iGO. Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 27, 2013 Публикувано Декември 27, 2013 Базата бива Лична класация: 1. Навигон. 2. ТомТом. 3. Айгоу. Цитирай
kaizera Публикувано Декември 27, 2013 Публикувано Декември 27, 2013 Навигон Сиджик Томтом Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
johnnybravo Публикувано Декември 28, 2013 Публикувано Декември 28, 2013 Това, което предлагат Navigon, като екстри реално използваемо ли е? Екстрите са чудесни, зависи къде смяташ да използваш навигацията. Аз съм активирал всички, с изключение на "Truck and caravan navigation" Информацията за трафика не се поддържа в България, но ми свърши чудесна работа в Холандия, измъкна ме от няколко тапи, образували се поради ремонт на пътя. Голям плюс е синхронизацията на любимите места с iCloud. Така няма нужда да ги добавям на всички устройства и не се губят при преинсталация. Като цяло нямам никакви забележки към тази навигация. Sent from my iPad using Tapatalk 6 Цитирай
bobiikonomov Публикувано Декември 28, 2013 Публикувано Декември 28, 2013 Във Враца NAVIGON е една от първите която ми показа точно променените улици, след последното обновяване на FreshMaps. Цитирай
dedil Публикувано Декември 28, 2013 Публикувано Декември 28, 2013 Направих днес тест. Работи бързо, интуитивна е, няма безброй настройки, които да те объркат. До момента очакванията се оправдават. Тук е и момента да благодаря на всички, които дават мнение, основано на опит и експертиза. Все още не съм навлязъл сериозно, ще се радвам, ако някой подскаже нещо по мнението, но… Нивото на гласовата навигация не се влияе от страничните бутони на дивайса, а трябва да се влезе в настройките и да се пробва, тъпото е, че дори когато променяш настройката няма глас за тест, а трябва да дочакаш инструкции и ако не ти изнася… отновооооо! В iGO има една много приятна функция за Google търсене, тук не намирам подобно удобство. Вече мога да се поправя - възможно е да се увеличава/ намалява нивото на гласовата навигация от страничните бутони! Условието е, че трябва да се прави само, когато се чува глас. Може дивайса да бъде предизвикан да повтори, когато се кликне върху иконата долу вляво, на която в десния горен ъгъл има индикация за звук и съответно коригирате нивото с хардуеърните бутони > Открих и две други функционалности, които ми допаднаха. Когато наближите крайната точка на маршрута: на ½ от екрана се появява изображение (снимка) от Google с панорама 360 градуса хоризонт; в горния ляв ъгъл се появява икона за паркинг, който е близо до мястото с идеята да паркирате там и после пеша да идето до крайната точка, която сте задали. Всичко това се случва, ако приложението прецени, че няма да може да паркирате близо до крайната си цел. Цитирай
kemal Публикувано Януари 26, 2014 Публикувано Януари 26, 2014 мoжели някой да прати BG Voice мерси предварително Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 26, 2014 Публикувано Януари 26, 2014 Ако някой го има, да го качи тук, че темата се напълни само с молби! Цитирай
raduloff Публикувано Януари 26, 2014 Публикувано Януари 26, 2014 (редактирано) Мисля ,че това беше. Дано не греша. https://www.dropbox....ps41/s2-YjvRger Редактирано Януари 26, 2014 от raduloff 3 Цитирай
mafozi Публикувано Януари 27, 2014 Публикувано Януари 27, 2014 БГ глас eng-GBR_ogg.nfs Слага се в - "/var/mobile/Applications/6A0D7E04-96EE-48FC-9C07-B0FDAA4B74BD/Documents/appdata/data/sounds" Бг меню GUI.strings Слага се в - "/var/mobile/Applications/6A0D7E04-96EE-48FC-9C07-B0FDAA4B74BD/NAVIGON.app/en.lproj" 4 Цитирай
nickrusev Публикувано Март 20, 2014 Публикувано Март 20, 2014 Здравейте, От няколко месеца имам проблем с използането на Navigon, a именно- иска ми Wi-Fi или nternet connection. Преди сядах в колата=>включвах location services=>отварях Navigon и до няколко секунди ме намираше. Сега въобще не може да ме намери. А като пусна интернет тръгва без проблеми. Благодаря предвариелно за помощта. п.с. В момента съм с Navigon Europe 2.7.1 ot AppCake. на iphone 4/5.1.1 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Март 20, 2014 Публикувано Март 20, 2014 Свали някоя друга версия,с платената съм и нямам никакви проблеми. Ако искаш мога да ти метна на лично линк към последната версия? Цитирай
nickrusev Публикувано Март 20, 2014 Публикувано Март 20, 2014 В момента съм с последната версия-Navigon Europe 2.7.1 свалена от AppCake. Свалил съм и картите които ми трябват от самия Арр. Предишнатa версия ми беше 2.1 или 2.3 (не помня точно) от Installous, но тя започна да прави тези номера да иска нет и за това свалих последната версия с надеждата да се оправи. Лятото бях в САЩ за няколко месеца и ползвах карта на АТ&T. И като се върнах и си сложих пак Глобул Navgon вече неработеше както трябва. Дали може това да има връзка? Цитирай
nickrusev Публикувано Март 21, 2014 Публикувано Март 21, 2014 Днес пак си играх с програмата. Мисля, че GPS-a не ми върви както трябва с Navigon. Иначе компаса и гугъл мапс си работят. Даите някакви препоръки. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.