Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Днес тествах навигацията в София и мога да кажа, че съм повече от очарован. Картата е перфектна, навигацията също. Прекара ме през възможно най-краткият маршрут от нас до офиса и то по улички в центъра, които и бакшишите не знаят. Избра абсолютно същият маршрут, който ползвам всяка сутрин. Позиционира изключително точно и ми каза, че съм пристигнал на адреса 50 см. преди това. Друго приятно нещо е, че ако ползвате блутут хендсфри, чувате навигирането през него, а не от спикъра на телефона. Така, ако слушате по-силно музика, няма да изпуснете какво ви казва. Жалко, че картата извън София е калпава. Надявам се да се намери решение и за това.

Публикувано

И картата в София е калпава! Лично тествах, не мога да си напиша адреса с номера и да ме закара там. Като се возя по булевардите ми казва само на кой булевард съм, а iDA за пример ми даваше номера, който беше много точен в 99% от случайте, и поради тази причина като си напиша номер на улица ме праща там. Има още много какво да се желае от картата, но да за София в сравнение с др градове е добре, в Перник ми дава 5 бензиностанции и 1 път :)

Публикувано

От навигирането на iDA по-отвратително едва ли има. Не знам какво ти давало на теб, но Навигон ми намира всяка уличка и номер, която съм потърсил и най-важното - може да ти направи нормален маршрут, нещо, което за iDA е абсурд.

Публикувано

Не минавах на 3.0 защото телефонът ми е заключен и снежеца не работеше, но от днес има ултра снежец и веднага минавам на 3.0. Дано работи на 3.0 и дано има хубава карта за европа :mrgreen: Форума е супер, продължавайте така :)

Публикувано

Хм, друг вариант е нещо да се е бъгясало при мен.

Значи, давам да си въведа адрес, избирам София, избирам улица Будапеща, след това идва екрана, който ми казва да въведа номер, е въвеждам номер 13, там се намирам в момента, и отдолу, където би трябвало да ми излязат всички възможности има едно голямо нищо! Би ли го пробвал при теб дали ще е така? Въпросните възможности, когато не съм написал номер са от сорта на пресечна улица на въпросната Будапеща, но не и номера на сгради. Ползвам орязаната версия на Джони.

Относно iDA проблема и беше, че няколко пъти ме караше да правя магически маневри, но иначе другото беше наред, не ми се налага да ползвам навигация, не и тук но си играех да я тествам и маршрутите бяха OK.

Публикувано

Навигацията е супер , но БГ картата е много зле ( освен София , разбра се ) . Аз съм от Пазарджик и от магистралата има път до началото на града и до там :twisted: , дано скоро измислят нещо , иначе като цяло ми харесва повече от ИДА

Публикувано

Ако някой има идея от каде да си намеря карта на щатите или поне на New Jersey, моля нека не се стеснява да се похвали ! :)

Публикувано

виж дали си свалил коректно целия файл

Публикувано

До този момент забелязвам следните минуси на тази навицагия:

1- Mенюто ми се струва някак постно. Много малко опции и настройки съдържа. По време на шофиране дава много бедна информация за време на пристигане, моментна скорост и т.н. Всеки път трябва да се пипа по екрана, за да се сменят показателите. Можеше повече да се постараят!

2- Програмата смуче зверски батерията. Около два часа и телефонът умира!

3- Автоматичният зоом е прекалено високо и на повечето кръстовища човек не може да се ориентира на къде да тръгне. Ако карата микробус и стъклото е издадено напред, ще ви трябват доста добри очила, за да можете да използвате навигавията. Оранжевата линия е прекалено дебела, а останалите пътища, които са в бяло, са прекалено тънки и така се получава едно припокриване на крастовищата и нищо не се разбира. Особено когато има разклонение на два пътя в завой!

4- Не показва магистралите с различен цвят, а вмето това всички пътища са в бяло!

5- Картата просто не става за българия или поне за провинцията. Моят град е обозначен само с име и няма нито една улица, само близо минаващият главен път до него. Имам томтом 920т който е вече на близо две години и има по-подробна карта от тази и то фабрична!

Плюсовете са много и не мисля да ги изброявам всичките.

1- Много добре показва снимка от магистралата когато има много разклонения.

2- Също така има много добро динамично меню което ти показва в коя лента е желателно да се движиш.

3- Има постоянен знак в горният десен ъгъл с обозначена максимална скорост.

... и т.н.

Извод: Ако имате път в чужбина, то това е вашата навигация, но за съжаление в България няма да ви е много от полза. иДа-та е като, че ли е по-добра, има по прегледно меню и доста по-подробна карта за България!

Публикувано

До преди малко обикалях с колата околностите на мюнхен, че имах работа и реших да я тествам. Само мога да кажа едно - никакви грешки, преизчисляването става за около секунда. Очарован съм. Много по-бърза е от Гармин-а ми 250W.

Публикувано

Казах ви, че навигацията е класна, ама кой да ме слуша? :) Живот и здраве, другата седмица ще я пробвам в Италия.

Публикувано
Казах ви, че навигацията е класна, ама кой да ме слуша? :) Живот и здраве, другата седмица ще я пробвам в Италия.

Телефонче да ми вземеш. :mrgreen:

Публикувано

Мхм..... яснУ, че е по-добра навигацията, но в България извън София .. забравете.
Аз съм с Sygic-а и днеска я тествах. Картите са добре ... наистина поне за по-големите градове (за малките не съм пробвал), но навигацията куца ... прокарва през забранени улици ... бавно update-ва информацията в движение .. пристигам до завоя, правя го и след 10-15 сек. ми го отчита, ако зацепи изобщо. Разбира се ако няма дървета над мен на кръстовището става малко по бързо ... иначе връзката не се губи, но явно зависва и забозява. Другото е, че не ми прави преизчислението автоматично. Днеска нарочно тръгнах по друга улица (и без това тази която ми беше задало не беше най-правилната) и не ми промени маршрута, просто ми отчете (след около 20 сек,), че съм тръгнал по друга улица и трябваше да влизам в менюто и да му давам преизчисление на маршрута.
И те така ...

А колко хубаво би било ако има начин просто картите от Sygic (a.k.a. iDA) да се ръгнат в NAVIGON

Edit: Ми малко пресилено се изказах първия път. Истината е че я пробвах пеш, но тази вечер я пробвах и в кола и беше много много по добре. Сравнително на време си прави update-a на локацията и дори ми направи преизчисленията на маршрута сама и то бързичко.

Така че ... доволно :rolleyes:

Аре ... peace out

Публикувано

Забравих да спомена докато тествах имаше буря и въпреки това беше перфектна навигона

Публикувано

Не мога да я инсталирам през itunes,дава ми някаква грешка,мога ли да я инсталирам с друга програма и как,някои ако знае да помага...iPhone os 3.0 ultrasn0w,Беше заключен от Globul...сега си работи с карта на Wind...:)))

Публикувано
Не мога да я инсталирам през itunes,дава ми някаква грешка,мога ли да я инсталирам с друга програма и как,някои ако знае да помага...iPhone os 3.0 ultrasn0w,Беше заключен от Globul...сега си работи с карта на Wind...:)))

Инсталирай я през Installous :) .Ако я нямаш я изтегли от Cydia.Сорса е http://cydia.hackulo.us/ .След това я инсталирай и с даден софт влезни във файловата система на телефона в директорията /var/mobile/Library/Downloads .За да влезнеш във файловата система ползвай i-fun box ако си на Windows,а ако си на МАК чрез PhoneView.Качваш там навигацията след това отваряш от телефона Installous и чрез нея я инсталираш :) .

Публикувано

програмата е невероятна,за Атина е много подробна картата,и най-малките улици ги има!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...