Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Unlock/Jailbreak на iPhone3G(S) FW3.0 чрез RedSn0w 0.8 (Win)

Recommended Posts

Публикувано

Ами накрая и аз мисля така да направя да се обърна към тях,щото преди това я имах активирана ,но като смених FW ми изчезна.Дано да е така.

Благодарско все пак!

• Отговори 292
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

22

• mupo

18

• Alxx®

16

• hitretsa

11

Топ автори в тази тема

Публикувано
Mupo,бъзикай се,ама на мене не ми е до смях.Дай едно рамо ако можеш!

Не се бъзикам, питам като човек. Знам, че нямат EDGE и не знаех, че имат 3G, затова и попитах. Не си мислете, че зная всичко.

Публикувано

Момчета накрая се оказа ,че тия пичове от Глобул са пр____ли нещата,звъннах им по телефона и сега ми оправиха 3G-то.Сега ще им го нося те да ми джейлбрекнат и да отключат телефона.Изписахме цела тема заради тия смотаняци.

На вас благодарности за отзивчивоста!

Публикувано

Хахаха. Носи им го. Със сигурност ще ти го джейлбрейкнат, че даже и пиратски приложения ще ти качат. Не забравяй да им споменеш, че си правил джейл самичък. Тъкмо и гаранцията да си загубиш :lol:

Публикувано

На 1 джейлнът фоун ако му се случи някакъв проблем, недай си боже, как се връща към първоначалния му вид, за да не ти кажат, че ти отпада гаранцията?

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте,

Нещо не мога да се оправя, още на първите 2 стъпки. Когато се опитам да направя рестор с дадения файл ми изписва че "firmware file is not compatible"

http://i211.photobucket.com/albums/bb54 ... n4ev/1.jpg

A когато се опитам да отворя файла с редсноу също пише че не го разпознава.

http://i211.photobucket.com/albums/bb54 ... n4ev/2.jpg

Кажете какво да правя във файла ли е проблема или в мен

Публикувано

Пробвай на друг компютър.

Публикувано

tpaktopa, изтегли правилния файл наново, като ползваш някой даунлоуд мениджър(на mozilla или safari напр.). Трябва да започва с "iPhone_1,2......". Нали не теглиш този с "iPhone_2,1..."?

Публикувано

tpaktopa, провери дали ти се е изтеглил целия FW.

FW 3.0 за 3G - 230.05Mb

FW 3.0.1 за 3G - 230.1Mb

Публикувано

Няма никаква разлика. И в двата случая това са инструкции за вкарване на телефона в DFU. Ако знаеш как, може изобщо да не ги следваш точка по точка. Самото вкарване в DFU режим също има няколко алтернативи.

Но важното е, че си се справила успешно. ;)

Публикувано

Благодаря на миро и на целия екип,който винаги безрезервно е до потребителите,колкото и нови да са те.Взех един айфон 3г да го оправя и резултата - Перфектно изпълнение.Благодаря отново на екипа.

Публикувано

Не съм сигурен, че тук му е мястото, но как да си джейлна телефона на Мас? Свалям си червения сняг за Мас.....Firmware 3.0 или 3.0.1 от съответната тема....и същото като под Win или?

С 3G, 3.0.1 съм.

Благодаря предварително!

Публикувано

Здравейе , имам следния проблем ( iphone 3G 3.0.1 ) стигам до ;7. След което телефона ще се рестартира....

и до там , смених кабела , USBto пак до там вече 10ти път .

Кажете какво да нправя :question:

Публикувано

Със сигурност не си изпълнил както трябва т.6, и телефона не е влязъл в DFU. А и сигурен ли си, че преди това си изключил телефона от pоwer бутона(и слайдера), но е бил включен към компа.

Публикувано
Не съм сигурен, че тук му е мястото, но как да си джейлна телефона на Мас? Свалям си червения сняг за Мас.....Firmware 3.0 или 3.0.1 от съответната тема....и същото като под Win или?

С 3G, 3.0.1 съм.

Благодаря предварително!

Да, същото е. Ето ти за всеки случай redsn0w 0.8 за Mac

[download:3icjw6x2]http://xs1.iphwn.org/apps/redsn0w-mac_0.8.zip[/download:3icjw6x2]

чака да ребутне и зацепва там . вадих кабела USBto за 3-4 сек но пак нищо

Направи процедурата на друг компютър.

Публикувано

mupo, същата пиеса като на колегата....чака за рестарт и нищо повече. Интересото е, че с фирм 3.0.1 не иска да тръгне изобщо, не разпознава IPSW, като му дам 3.0 е ок. И аз ще пробвам на друг компютър и ще споделя резултата.

Публикувано

Когато iPhone-a ви е с FW 3.0.1 в redsn0w трябва да изберете FW 3.0, защото redsn0w не разпознава FW 3.0.1!

Публикувано

На служебното РС със Прозореца стана от раз...

Публикувано

И аз същия проблем със 3GS FW 3.0.1...black screen и нищо...друг комп. ли да търся или някои има идея как да направя geilbreak...

Публикувано

Запецнах на 3.0.1 и не мога да направя джейлбреик-блокира...някой запознат ако може да ми обясни как да се върна на 3.0...със 3GS съм.

Публикувано
The Shaman]Може да се използва отново redsn0w v0.8 за да се брейкне 3.0.1. Оставете iTunes да ъпдейтне или ресторне с официалния 3.0.1 и след това действайте с redsn0w. Единствения трик е когато redsn0w иска идентификация на IPSW му се задава 3.0 IPSW вместо 3.0.1.... След джейла преинсталирайте ultrasn0w 0.9 ако е нужно отключване...

Това ли направи?

Публикувано

Да,на 3Gто мина като по мед и масло пак 3.0.1 и джейл,но на 3GSa....не и не 20 пъти пробвах... :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...