Olympiakos Публикувано Септември 10, 2009 Публикувано Септември 10, 2009 Да,убеден сьм,купих го преди около месец от гьрция,има и компас и камера а и е много по-Бърз от 3Gто,NAVIGON го отваряше за 5сек.(FW3.0)...Вьпроса е сега дали има друг начин за джейл...или... Цитирай
intruder Публикувано Септември 10, 2009 Публикувано Септември 10, 2009 Мисля, че bombastyk те пита за firmware-а, който посочваш при jailbreak-а дали е този за 3GS - да не си изтеглил за 3G. Цитирай
akozo Публикувано Септември 10, 2009 Публикувано Септември 10, 2009 Имах същия проблем,но бях объркал firmware-iPhone1,2_3.0_7A341_Restore,а трябва да е iPhone2,1_3.0_7A341_Restore. Цитирай
bombastyk Публикувано Септември 10, 2009 Публикувано Септември 10, 2009 Е точно за това става въпрос, внимавайте кой FW сваляте. Миро го е описал много точно ,после да нама главоболия. Цитирай
Olympiakos Публикувано Септември 10, 2009 Публикувано Септември 10, 2009 Ами да,това ще е, благодаря! Цитирай
Olympiakos Публикувано Септември 10, 2009 Публикувано Септември 10, 2009 Това е било,сега е ок!!!Благодаря за помоща! :razz: Цитирай
dirty Публикувано Септември 11, 2009 Публикувано Септември 11, 2009 Искам да ви попитам мога ли да направя jailbreak на 3gs без преди това да правя рестор понеже нали вече не може да се ресторва с версия по стара от 3.1 ? Извинявам се ако въпросът ми е глупав но искам да знам какво да правя. Мерси предварително Цитирай
Nope Публикувано Септември 11, 2009 Публикувано Септември 11, 2009 Значи отивам и си купувам ФЗ 3ГС, без рестор почвам да JailBrake-вам с RedSnow и после си инсталирам и UltraSNow и се отключва ? Цитирай
Ruud Публикувано Септември 13, 2009 Публикувано Септември 13, 2009 Здравейте! Взех си iphone 3gs от Глобул и реших да му направя jaibreak. Свалих си purplerain,за да го jaibreak-на. Гледах как става от едно видео в youtube. Стартирах програмата всичко вървеше ок докато itunes не ми засече телефона и там ми излезе,че има намеса в телефона.После ми излезе онова "don't send" и телефона заби като на екрана се появи usb насочено към иконка itunes. Itunes ми "каза",че трябва да му дам restore,но като му дадох пишеше,че ще го обнови до най-новата берсия 3.1.И така софтуера се обнови,но след това не ми разпозна сим картата.Извадих я и сложих друга сим,но пак не я засече.След това пробвах тези 2 сим карти на други телефони и ми излезе надпис "sim card rejected". Въпросите ми са мога ли да го върна към старата весия 3.0.1. или съм го прецакал напълно? И дали евентуално да му направя jaibreak след това? Ако може някой да помогне. Мерси! Цитирай
mupo Публикувано Септември 13, 2009 Автор Публикувано Септември 13, 2009 Не, не можеш да го върнеш към по-стара версия и съответно не можеш да направиш jailbreak засега (да се надяваме да не е завинаги) viewtopic.php?f=6&t=2596 П.П. Телефона ти в момента трябва да работи с картата с която е закупен от Глобул. Цитирай
Ruud Публикувано Септември 13, 2009 Публикувано Септември 13, 2009 Не работи с тази сим нито с другата пише ми insert valid sim и ми дава само спешни обаждания. Телефона го пуснах на един приятел,който работи в Глобул,от където го купих да ми сложи стария софтуер 3.0.1.Дали ще стане според теб? Цитирай
Anthony Публикувано Септември 13, 2009 Публикувано Септември 13, 2009 Е, щом работи в Глобул няма начин да не стане. Не знам защо търсиш помощ тук след като имаш такива корифеи на разположение? Отговори ти се вече, Миро ти даде и линк. Какво повече очакваш да чуеш? След рестор до 3.1. телфонът трябва да ти работи с картата на Глобул. Няма да имаш джейлбрейк просто. Цитирай
Ruud Публикувано Септември 13, 2009 Публикувано Септември 13, 2009 По-спокойно го раздавайте...Мерси за отговорите. Цитирай
ogitooo Публикувано Септември 13, 2009 Публикувано Септември 13, 2009 някои да може да ми кже защо моя iphone не минава в DFU MODE правя всичко както трябва спазвм и скундите чува се сигнал от pc-то като задържа sleep i home но като дойде момента да задържа само home пак се чува сигнала само че двоен и не ми се включва режима нито itunes ми отчита тел-а ПРОБЛЕМИ ЗА RECOVERY MODE няма мн странно ако някои може да помогне Цитирай
Sladichuk® Публикувано Септември 13, 2009 Публикувано Септември 13, 2009 Не уцелваш секундите и не влизаш правилно в ДФЮ. Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Септември 14, 2009 Публикувано Септември 14, 2009 Когато държиш sleep i home не се чува сигнал,а само когато задържш home и телефона се вързва към PC.Сигорно задържаш много sleep i home бутоните. Цитирай
frihet Публикувано Септември 14, 2009 Публикувано Септември 14, 2009 Абе пичове я ми кажете какво да правя със фабрично отключен iPhone 3GS 16 GB, който е бил със 3.0 и е работел на глобул но собственика му го е упгрейднал до 3.1 и е нямало обхват след това. Другата работа е че след това е дал ресет на телефона и явно телефона иска и Итунес зада се активира дайте ми някво напрвление как да му помогна ? Сигурен съм че не е сейфал и онези два файла които е трябвало та да прави рестор или нещо такова аз незнам дали дори е хакнат.. Цитирай
Grievous Публикувано Септември 14, 2009 Публикувано Септември 14, 2009 Щом е с 3GS връщането към 3.0.x е невъзможно на този етап. Бутайте го в iTunes 9 да се активира и да си го ползва така. Според колеги и инфото което предоставят светлината в тунела е близо. Цитирай
frihet Публикувано Септември 15, 2009 Публикувано Септември 15, 2009 Нали не е задължително да е iTunes 8.2, зада отключа глобулски iPhone 3G ? Мисълта ми е че става и с 9-тката нали ? Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 15, 2009 Публикувано Септември 15, 2009 Ако питаш за рестор на 3G с 3.0/3.0.1 и ултрасноу - да, става. Цитирай
kalufa33 Публикувано Септември 15, 2009 Публикувано Септември 15, 2009 a някой може ли да пусне линк към 3.01 , че от 4 дни вече нямам wifi на 3.0 .Пет рестора направих и нищо,та сега да опитам и с 3.01 Цитирай
cabanna Публикувано Септември 15, 2009 Публикувано Септември 15, 2009 mupo: 5. Уверете се, че телефона ви включен към комютъра и е изключен. последно?? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.