Jonnie Публикувано Юли 3, 2009 Публикувано Юли 3, 2009 Такам .. значи изникна проблем и се чуда как при други не излиза... Когато имах инсталиран patch mobileinstallation 3.0 не можех да инсталирам AppSync защото ми излизаше грешка подобна на тая ! Sub-process usr/bin/dpgk returned an error code (1) после /var/cache/apt/archives/com.appstore30.hdnl_3.1.1_iphoneos-arm.debTrying to overwrite ‘/us/libexec/installd’ ,wich is also in pachage us.hackulo.appsync30 Същото става и ако не инсталирам patch mob. 3.0 и съм инсталирал appsync Отчаяно търся помощ :redface: :cry: Цитирай
mariankata Публикувано Юли 3, 2009 Публикувано Юли 3, 2009 Инсталирай Installous вместо Appsync и виж дали ще ти върши работа. Цитирай
Jonnie Публикувано Юли 4, 2009 Публикувано Юли 4, 2009 Жив и здрав млади момко.. Имам ги инсталирани и 2те сега ! Цитирай
human Публикувано Юли 16, 2009 Публикувано Юли 16, 2009 Здравейте, направих всичко от темата, но след "ананаса" Ipod-a спря да работи. Не иска да се пусне, компютърът не го отчита и нищо. Екрана е черен... Ако някой знае какъв е проблема и как се оправя, нека сподели Цитирай
Opeth Публикувано Юли 16, 2009 Публикувано Юли 16, 2009 И за къв..., тоест кво печеля, като ми е 3.х фирмуера? На 2.2.1 си ми върши страхотна работа. Цитирай
mupo Публикувано Юли 16, 2009 Автор Публикувано Юли 16, 2009 human, направи му нов рестор като преди това го вкараш в DFU или Recovery Mode, за да го засече компютъра. Opeth, писането на коментари с този език не те води към нищо хубаво! Цитирай
human Публикувано Юли 16, 2009 Публикувано Юли 16, 2009 Не раегира на нищо Ipod-a. Опитвах с DFU. Цитирай
ralkabalka Публикувано Юли 17, 2009 Публикувано Юли 17, 2009 Хора, никога досега не съм jailbreak-вала, много ми се иска да пробвам, но честно казано малко ме е страх да не оплескам нещо. Искам да попитам, ако нещо стане, мога ли след това да си върна старата версия на софтуер сама? Благодаря Цитирай
vicki Публикувано Юли 17, 2009 Публикувано Юли 17, 2009 Нямаш никакви проблеми да върнеш телефона така както си е бил Давай смело ние ще помагаме. Цитирай
ralkabalka Публикувано Юли 17, 2009 Публикувано Юли 17, 2009 Сега ще опитам и ще кажа какво е станало, стискайте палци! /edit: Успях! Работи и имам инсталирана Cydia. Има ли още нещо, което трябва да направя или вече мога да инсталирам разни нещица? Цитирай
ralkabalka Публикувано Юли 17, 2009 Публикувано Юли 17, 2009 Видях, че трябва да инсталирам AppSync, но нямам wi-fi вкъщи и няма как да инсталирам приложението през iPod-а. Има ли начин да го инсталирам от компютъра, и ако да, как? Цитирай
vicki Публикувано Юли 18, 2009 Публикувано Юли 18, 2009 [strikethrough:3qtpt5l9]HOWTO: Интернет на iPhone през USB кабела (Windows only) Edit: Всъщонст това няма да ти свърши работа, но за напред може да го ползваш. МаЙ ще трябва да се разходиш из улиците да немериш wifi за 5 мин [/strikethrough:3qtpt5l9] Цитирай
ralkabalka Публикувано Юли 18, 2009 Публикувано Юли 18, 2009 Благодаря! Така и направих, разходих се по центъра и намерих wi-fi. Вече всичко е наред и си инсталирах iBeer, iMilk и iMunchies Цитирай
mariankata Публикувано Юли 18, 2009 Публикувано Юли 18, 2009 HOWTO: Интернет на iPhone през USB кабела (Windows only)Edit: Всъщонст това няма да ти свърши работа, но за напред може да го ползваш. МаЙ ще трябва да се разходиш из улиците да немериш wifi за 5 мин Не я обърквай. Как ще го ползва като е с iPod Touch (телефонната част в него липсва)? Цитирай
vicki Публикувано Юли 18, 2009 Публикувано Юли 18, 2009 Ауу ужас. Извинявам се за грешката. Мислех че е с iPhone 2G. Цитирай
dualcoreinside Публикувано Юли 20, 2009 Публикувано Юли 20, 2009 Всичко е ок, точно според описанието, като за mac osx използвах старата версия на redsn0w Цитирай
TheNoob Публикувано Август 14, 2009 Публикувано Август 14, 2009 Някой може ли да обясни тая Cydia как да я активирам щото като тръгна да адна някоя игра от appulo и ми казва, че application is not available mupo може да допълниш темата с това за Cydia със снимки след jailbroken-a за да няма неразбрали Цитирай
mupo Публикувано Август 14, 2009 Автор Публикувано Август 14, 2009 TheNoob, нещо не те разбирам какво питаш и какъв е проблема ти. Цитирай
vladibass Публикувано Август 26, 2009 Публикувано Август 26, 2009 а някой може ли да каже джайл от MAC за iPod 2G? Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Август 26, 2009 Публикувано Август 26, 2009 Използваи Търсачката viewtopic.php?f=13&t=321 Цитирай
vladibass Публикувано Август 26, 2009 Публикувано Август 26, 2009 благодаря - намерих windows и използвах тази тема - всичко работи нормално. Цитирай
rockman Публикувано Август 26, 2009 Публикувано Август 26, 2009 Добре, при мен се получава следното, първо си направих рестор на 3.0, после почнах jailbreaka и всичко е както е описано в стапките, само накрая като стигна и дам финиш, ипода си стои изклучен и не се рестартирва, т.е стои си изклучен, след това го вклучвам и нямам cydia, каде е проблема според вас. И тая част в която пише uploading ramdisk при мен не излиза, пише нещо stage 1 i stage 2. Цитирай
bombastyk Публикувано Август 26, 2009 Публикувано Август 26, 2009 Предполагам при Jailbreak си сложил отметка на Cydia. Пробвай с рестарт. Цитирай
rockman Публикувано Август 26, 2009 Публикувано Август 26, 2009 сложих разбира се, първия пат като не стана, направих рестор на нова и после пак джелбрейк, пак не стнана после още няколко пати пробвах да паравя джейлбрейк, пак не стана, просто накрая като изпише финиш, давам финиш и той си остава изклучен, като го вклуча няма cydia, нали някакв ананас трябва да се покаже или нещо такова, при мен няма и следа от него. Просто всеки пат става едно и също нещо, дава свети бяло дисплея, дава uploading first stage, изгасва за малко, после uploading second stage, пак изгасва, накая си като стигне до финиша си изгасва на цяло и нито се рестартира после нито нищо ? Цитирай
mupo Публикувано Август 26, 2009 Автор Публикувано Август 26, 2009 Опитай на друг USB порт, ако отново не стане -> друг компютър. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.