rockman Публикувано Август 26, 2009 Публикувано Август 26, 2009 Стана най-накрая, не мога да си обесня защо това помогна, но като го джейлбрейкнах под safe mode стана най накрая. Цитирай
bocislav Публикувано Август 26, 2009 Публикувано Август 26, 2009 опитах се да jailbreak-на ipoda на брат ми , след като направя всички стъпки, и натисна DONE, на екрана на айпода пище downloading jailberak data..и си седи така.. и когато ми писне го ресвам и трябва да му правя рекавъри..пробвах вече два пъти. преди това нямах проблеми при jailbreak на iPhone ми .. някой ако има идея.. Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Август 26, 2009 Публикувано Август 26, 2009 Изтегли си на ново RedSn0w от друго място.Или опитаи с redsn0w 0.7.2 Цитирай
bocislav Публикувано Август 26, 2009 Публикувано Август 26, 2009 ами всъщност се оказа че пода не е с ОС3 :redface: но кой да се сети да погледне почти съм готов Цитирай
go6i Публикувано Август 27, 2009 Публикувано Август 27, 2009 Хора нещо redsn0w не ми признава фирмлеара като му дам брауз и му давам моя ФМ не ми го "одобрява" :cry: :cry: :cry: Какво да правя ПЛС помощ Цитирай
mupo Публикувано Август 27, 2009 Автор Публикувано Август 27, 2009 Ако iTouch-a ти е с 3.0.1 в redsn0w избери 3.0 и то оригиналния 3.0, а не custom. Цитирай
go6i Публикувано Август 27, 2009 Публикувано Август 27, 2009 Ако iTouch-a ти е с 3.0.1 в redsn0w избери 3.0 и то оригиналния 3.0, а не custom. Не значи аз съм си с тоя фирм дет е от линка дет ти си го дал за 2 ген. незнам защто го прави това :redface: EDIT:А от каде да намера оригиналният ФЛ (сори НОВАК СЪМ за което много съжелявам) Цитирай
mupo Публикувано Август 27, 2009 Автор Публикувано Август 27, 2009 Много съм тъп, то 3.0.1 за iTouch няма. Може би не се е изтеглил целия FW, затова не ти го разпознава redsn0w. Цитирай
go6i Публикувано Август 27, 2009 Публикувано Август 27, 2009 Благодаря и на двамата утре ще пробвам и двата варянта още веднъш БЛАГОДАРЯ (между другото пиша от айпода и за първи път ми се слуЧва да ми работи крилизатора ) Цитирай
go6i Публикувано Август 28, 2009 Публикувано Август 28, 2009 Хора пак нищо не стана :cry: .Значи пускам редсн0л (и двете съм ги качил ) и пак и пак нестава ве4е се отчаях моля дайте помощ.Ако трябва ще го далнгрейдна от 3.0 към 2.2.1 и да направа джайбрейк за 2.2.1.Друг варянт не виждам П.П:Според вас да не би да не е защото не съм инсталирал .NET Framework 2.0 П.П 2:Значи пробвах и на друг компютър тръгна до там където е 3-тата стъпка за натискането на НЕКСТ тръгва да зарежда нещо за 1-2 секунди и спира.КАКВО ДА ПРАВЯ Цитирай
Anthony Публикувано Август 28, 2009 Публикувано Август 28, 2009 Като за начало се научи да пишеш на български. Кирил и Методий не са предвидили 4 и 6 да са букви от азбуката. Използвай пунктуация (провери какво означава думата в тълковен речник). Качи последната версия на .NET и пробвай пак. Цитирай
go6i Публикувано Август 28, 2009 Публикувано Август 28, 2009 Добре извинявам се обещавам да се попрaвЯ.Ще пробвам пак да го направя.Благодаря! Цитирай
go6i Публикувано Август 30, 2009 Публикувано Август 30, 2009 НЕ става какво да правя отчаях се!Ако на някoгo му се занимава с мен да драсне едно ЛС или на скайп:eminem4eto779,НО САМО ако ви се занимава не искам да ангажирам никого.Обаче няма да откажа малко помощ. Цитирай
mupo Публикувано Август 30, 2009 Автор Публикувано Август 30, 2009 go6i, като свалиш FW 3.0 за iTouch 2G колко е размера на файла? Трябва да е 257.79 MB Цитирай
go6i Публикувано Август 30, 2009 Публикувано Август 30, 2009 ДА точно толкова е и аз се самнявах да не е от това обаче НЕ е Цитирай
mupo Публикувано Август 30, 2009 Автор Публикувано Август 30, 2009 Сложи ли .NET Framework 2.0 или по-нов? Опита ли с друг USB порт? Какво точно стана като опита на другия компютър? 3-та стъпка мина ли я на другия компютър? Колкото повече информация даваш толкова по-голяма вероятно има да ти помогнем, а не просто "не става"! Това се отнася за всички, не само за теб Цитирай
go6i Публикувано Август 30, 2009 Публикувано Август 30, 2009 Добре давам пълно инфо:значи качвам фреймнетУЪрка обаче нещо по средата се крашфа.Първият компютър ми е с ЕКСПИ а другият е с ВИСТА 64-битова пробвах и на двата компа фраймнетУЪрк ама нещо и на двата се крашва някаде по средата.На доста УСБ порта пробвах ама маки.Не може да не съм качил целият ФУ защото аз съм го качил на тьча.Кажете ако искате още инфо или тва е достатачно? ЕДИТ:Значи на ЕКСПИТО изобщо не одобрява фирма,а пък на ВИСТАТА го одобрява ама там кадето трябва да натисна НЕКСТ натискам го зарежда нещо за 1-2 сек. и се крашВа Цитирай
mupo Публикувано Август 30, 2009 Автор Публикувано Август 30, 2009 Вземи си оправи компютрите и се увери че имат .NET Framework (не случайно пише, че трябва да го имаш) и тогава прави това ръководство. Цитирай
Anthony Публикувано Август 30, 2009 Публикувано Август 30, 2009 Не му е това проблемът щом е пробвал на Виста. Тя си идва с вграден .NET 3.5 и няма никаква нужда да го инсталира отново. От кошмарната му неграмотност аз така и нищо не разбрах. Цитирай
go6i Публикувано Август 31, 2009 Публикувано Август 31, 2009 Ами немога повече.Писна ми мога да предложа на някой срещу заплащане до 10 таван 15 лв. само за Cофия.Още по-добре ако е близко до кв.Гео Милев или до Лозенец. П.П:Надявам се този път нямам правописни грешки. :mrgreen: Цитирай
Anthony Публикувано Август 31, 2009 Публикувано Август 31, 2009 Имаш. Освен това след препинателен знак (точка, запетая и т.н.) се слага задължително интервал. Цитирай
go6i Публикувано Август 31, 2009 Публикувано Август 31, 2009 Добре бе Човек кажи ми можеш ли да ми помогнеш или не.Между другото нароЧно направих грешките за да вида дали ще ме критикуваш. Цитирай
Anthony Публикувано Август 31, 2009 Публикувано Август 31, 2009 Според правилата неграмотните мнения се трият, а ако потребителят продължава да ги нарушава и той се трие. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.