John Digweed Публикувано Декември 20, 2009 Публикувано Декември 20, 2009 (редактирано) alexbigojin ти си със iPhone или iTouch? Редактирано Май 13, 2010 от john_digweed Цитирай
Александър Бигожин Публикувано Декември 20, 2009 Публикувано Декември 20, 2009 Днес си взех iTouch 2G (ще го подаря на племенника) Няма нищо на 2-ра страница... Edit: след 3-тия рестор взе че се оправи и се джейлна. Цитирай
linkinpark79 Публикувано Януари 7, 2010 Публикувано Януари 7, 2010 Моля за малко помощ.айпода ми се бъгна нещо.как да го ресторна при условие че не се разпознава сега от айтунса и стои постоянно включен с светеща ябълка по средата и това е! Цитирай
Anthony Публикувано Януари 7, 2010 Публикувано Януари 7, 2010 В DFU режим. Ако ме попиташ какво е това, ще те банна. 1 Цитирай
chichkaz Публикувано Март 16, 2010 Публикувано Март 16, 2010 Опитах се и като дадох още на първата стъпка Restore в iTunes и ми отказа.Сега не реагира на iTunes и не я разпознава.Дори я преинсталирах и пак не става.Как да си го оправя и да го върна както си беше преди? Цитирай
Alxx® Публикувано Март 17, 2010 Публикувано Март 17, 2010 В DFU режим. Ако ме попиташ какво е това, ще те банна. Цитирай
chichkaz Публикувано Март 17, 2010 Публикувано Март 17, 2010 (редактирано) Опитах,не се получава.Успя да го засече,давам му Restore както ми иска,но после не става и екрана започва да ми свети в бяло Редактирано Март 17, 2010 от chichkaz Цитирай
Sladichuk® Публикувано Март 18, 2010 Публикувано Март 18, 2010 Боже мили... Като видя такъв пост и ми настръхва косата..:yipes: Бе, ти нищичко ли не си чел, и за първи път ли чуваш, че точно в DFU при начало на чисто черен екран, след започване на процеса в хода му свети в бяло за известно време.... Я марш в темите да се научиш какво е DFU, като започнеш от тези за начинаещи в правилата, и стигнеш напр. до темата за snowbreeze, в чийто първи пост ще намериш много ясно и добро описание на влизането в двата вида рикъвъри! Цитирай
Mojo Публикувано Юни 10, 2010 Публикувано Юни 10, 2010 (редактирано) Кой знае колко тъп може и да е моя въпрос, но все пак; С iPod Touch 2G съм, джейлбрейкнат на 3.0 . ?-са ми е следния: за да го ъпгрейдна на 3.1.2 трябва ли да си сваля "3.1.2 (2G) - iPod2,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw" и наново да го джейлбрейк-на през iTunes или мога просто през Cydia-та да направя ъпгрейд-а като на обикновена програмка? Редактирано Юли 10, 2010 от Mojo Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 10, 2010 Публикувано Юни 10, 2010 (редактирано) Оххх, изяснете си най-после какво е фърмуеър, какво ъпдейт и какво рестор. Съответно разберете най - после какво е това чудо сидиа и за какво служи! Да, този ти трябва, само че не прави ъпдейт, а, рестор, за да заличиш остатъците от предишния джейл. После блекрейн и си модерен. Редактирано Юни 10, 2010 от alxx Цитирай
Mojo Публикувано Юни 10, 2010 Публикувано Юни 10, 2010 (редактирано) alxx, благодаря ти! Редактирано Юни 10, 2010 от Mojo Цитирай
Sladichuk® Публикувано Юни 10, 2010 Публикувано Юни 10, 2010 Вместо да пълниш темата с излияния за благодрности, ползвай бутона "Благодаря"! И вместо да се налага пак публично да се самобичуваш за "глупостта" си, научи се да четеш, начиная от темите за начинаещи в раздела с правилата! Цитирай
ivan_lv_bg Публикувано Юли 9, 2010 Публикувано Юли 9, 2010 Здравейте, чакам на точка 7 вече половин час и устройството ми не се Reboot-ва това възможно ли е толкова много да чакам с Windows 7 съм ако има някакво значение или има някакъв проблем Цитирай
Sladichuk® Публикувано Юли 9, 2010 Публикувано Юли 9, 2010 Пак не слушаш какво ти се казва... Виж заглавието на темата за какво "устройство" става дума, виж си FW на твоя телефон, и за кой FW иде реч тук, и се сети какво си сгафил, и какво да търсиш! Научи се да не се мяташ ма първата тема, която ти се стори подходяща, а да търсиш и четеш, като вникваш в това което четеш! Цитирай
matrix4o Публикувано Февруари 6, 2011 Публикувано Февруари 6, 2011 Мерси отново на Миро за хубавото обяснение. Направих всичко, както е описано в темата и стана. Ипода е 1G, и сложих тоя фирм 3.0 който е даден на първа страница. Обаче в iTunes, ми показва, че мога да го упдайтна до 3.1.3. Ако го направя какво ще стане ? И може ли да се сложи 3.1.3 без да се правят пак тези неща всичките и без рестор. мерси ! Цитирай
mupo Публикувано Февруари 7, 2011 Автор Публикувано Февруари 7, 2011 3.1.3 може да сложиш и с ъпдейт, но най-добре си направи рестор до 3.1.3 и след това пусни YouTube.app да се активира, после отвори Safari и отвори сайта www.jailbreakme.com и направи jailbreak като плъзнеш стрелката сякаш отключваш iPod-a 1 Цитирай
badder Публикувано Март 16, 2011 Публикувано Март 16, 2011 Хора помогнете... Искам да си ресторна Ipoda, но нещо не се получава, дори и в DFU режима. Отварям iTunes, натискам Shift+Restore, слагам си фърмуеара и ми изписва Extracting нещо си и изведнъж излиза грешка- "The Ipod could not be restored. An unknown error occurred (3194)." Какво да правя? Цитирай
Grievous Публикувано Март 16, 2011 Публикувано Март 16, 2011 И как да ти помогнем като не знаем нито с какъв iPod си, нито с кой фирмуеър се опитваш да го ресторнеш. Цитирай
badder Публикувано Март 16, 2011 Публикувано Март 16, 2011 Ipoda ми е 2G 32GB Model:PB533LL Firmware 3.1.2 (7D11) искам да му сложа пак същия поне за сега, а след някой ден мисля да сложа 4.2.1. Току що се опитах да си запазя SHSH данните чрез TinyUmbrella, но незнам защо ми показа че само 4.1 и 4.2.1 са запазени, а останалите по стари не искат да се запазят? Но проблема ми е този от по горе, като се надявам че ако успея да му направя рестор със стария ми 3.1.2 тогава пак ще опитам с TinyUmbrella за да си запазя точно тези по старите SHSH... Цитирай
Sladichuk® Публикувано Март 16, 2011 Публикувано Март 16, 2011 Ееееее.... Как ще ти запази такива, дето от повече от половин година не се подписвят.... И какво пак където намериш плясна.... Колко пъти да ти казвам? Пусни в търсачката грешка 3194. Чакам да видиш, да зачистя, кажи като прочетеш. Цитирай
badder Публикувано Март 17, 2011 Публикувано Март 17, 2011 Прочетох темата за грешка 3194 и не можах да намеря решение за проблема си. Най-странното е, че там всеки пише за даунгрейд, а аз искам просто да си ресторна айподчето със същия фърм Цитирай
Grievous Публикувано Март 17, 2011 Публикувано Март 17, 2011 Тогава си провери host файла! http://bgiphone.com/topic/1209-downgrade-ia-iphone-4-iphone-3gs-iphone-3g-eui-4o-itouch-2g-eui-4x-itouch-3g-itouch-4g/ Цитирай
mond0 Публикувано Август 31, 2011 Публикувано Август 31, 2011 (редактирано) имам проблем с Cydia-та след като го джейлбрейкнах всичко си беше наре но Cydia не ми зарежда пише ми Лоадинг Дата в продължение на няколко часа и не зарежда някой знае ли какъв е проблемът ?? Същото като на снимката http://www.ifans.com/forums/imgcache3/bfd3565e5351575afcfb66cac259a1ad.png?orig_url=http://media.tumblr.com/tumblr_kz4rcblKDV1qzdpc0.png Редактирано Август 31, 2011 от mond0 Цитирай
Alxx® Публикувано Август 31, 2011 Публикувано Август 31, 2011 Търпение и пак търпение...или рестор&джейл наново, и пак търпение. На старите фърмуери е така. П.П. Докато лоудва, не давай да ти "заспи" екрана, иначе нищо не правиш. Цитирай
mond0 Публикувано Август 31, 2011 Публикувано Август 31, 2011 Е, зор ли беше да цитираш последното мнение? Тия правила за какво са? сега ми пише Лоадинг Дата 2 минути след това ми се изключва Cydia-та трябва да се рестор нали ? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.