Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

alexbigojin ти си със iPhone или iTouch?

Редактирано от john_digweed
Публикувано

Днес си взех iTouch 2G (ще го подаря на племенника)

Няма нищо на 2-ра страница...

IMG_0001.pngIMG_0002.png

Edit: след 3-тия рестор взе че се оправи и се джейлна.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Моля за малко помощ.айпода ми се бъгна нещо.как да го ресторна при условие че не се разпознава сега от айтунса и стои постоянно включен с светеща ябълка по средата и това е!

Публикувано

В DFU режим. Ако ме попиташ какво е това, ще те банна.

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Опитах се и като дадох още на първата стъпка Restore в iTunes и ми отказа.Сега не реагира на iTunes и не я разпознава.Дори я преинсталирах и пак не става.Как да си го оправя и да го върна както си беше преди?

Публикувано
В DFU режим. Ако ме попиташ какво е това, ще те банна.

Опитах,не се получава.Успя да го засече,давам му Restore както ми иска,но после не става и екрана започва да ми свети в бяло

Редактирано от chichkaz
Публикувано

Боже мили...

Като видя такъв пост и ми настръхва косата..:yipes:

Бе, ти нищичко ли не си чел, и за първи път ли чуваш, че точно в DFU при начало на чисто черен екран, след започване на процеса в хода му свети в бяло за известно време....

Я марш в темите да се научиш какво е DFU, като започнеш от тези за начинаещи в правилата, и стигнеш напр. до темата за snowbreeze, в чийто първи пост ще намериш много ясно и добро описание на влизането в двата вида рикъвъри!

• 2 месеца по-късно...

Кой знае колко тъп може и да е моя въпрос, но все пак;

С iPod Touch 2G съм, джейлбрейкнат на 3.0 .

?-са ми е следния: за да го ъпгрейдна на 3.1.2 трябва ли да си сваля "3.1.2 (2G) - iPod2,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw" и наново да го джейлбрейк-на през iTunes или мога просто през Cydia-та да направя ъпгрейд-а като на обикновена програмка?

Редактирано от Mojo

Оххх, изяснете си най-после какво е фърмуеър, какво ъпдейт и какво рестор. Съответно разберете най - после какво е това чудо сидиа и за какво служи!

Да, този ти трябва, само че не прави ъпдейт, а, рестор, за да заличиш остатъците от предишния джейл. После блекрейн и си модерен.

Редактирано от alxx

alxx, благодаря ти!

Редактирано от Mojo
Публикувано

Вместо да пълниш темата с излияния за благодрности, ползвай бутона "Благодаря"!

И вместо да се налага пак публично да се самобичуваш за "глупостта" си, научи се да четеш, начиная от темите за начинаещи в раздела с правилата!

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте, чакам на точка 7 вече половин час и устройството ми не се Reboot-ва това възможно ли е толкова много да чакам с Windows 7 съм ако има някакво значение или има някакъв проблем

Публикувано

Пак не слушаш какво ти се казва... Виж заглавието на темата за какво "устройство" става дума, виж си FW на твоя телефон, и за кой FW иде реч тук, и се сети какво си сгафил, и какво да търсиш! Научи се да не се мяташ ма първата тема, която ти се стори подходяща, а да търсиш и четеш, като вникваш в това което четеш!

• 6 месеца по-късно...
Публикувано

Мерси отново на Миро за хубавото обяснение.

Направих всичко, както е описано в темата и стана.

Ипода е 1G, и сложих тоя фирм 3.0 който е даден на първа страница.

Обаче в iTunes, ми показва, че мога да го упдайтна до 3.1.3.

Ако го направя какво ще стане ? И може ли да се сложи 3.1.3 без да се правят пак тези неща всичките и без рестор.

мерси !

Публикувано

3.1.3 може да сложиш и с ъпдейт, но най-добре си направи рестор до 3.1.3 и след това пусни YouTube.app да се активира, после отвори Safari и отвори сайта www.jailbreakme.com и направи jailbreak като плъзнеш стрелката сякаш отключваш iPod-a ;)

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Хора помогнете... Искам да си ресторна Ipoda, но нещо не се получава, дори и в DFU режима. Отварям iTunes, натискам Shift+Restore, слагам си фърмуеара и ми изписва Extracting нещо си и изведнъж излиза грешка- "The Ipod could not be restored. An unknown error occurred (3194)." Какво да правя?

Публикувано

И как да ти помогнем като не знаем нито с какъв iPod си, нито с кой фирмуеър се опитваш да го ресторнеш.

Публикувано

Ipoda ми е 2G 32GB Model:PB533LL Firmware 3.1.2 (7D11) искам да му сложа пак същия поне за сега, а след някой ден мисля да сложа 4.2.1. Току що се опитах да си запазя SHSH данните чрез TinyUmbrella, но незнам защо ми показа че само 4.1 и 4.2.1 са запазени, а останалите по стари не искат да се запазят? Но проблема ми е този от по горе, като се надявам че ако успея да му направя рестор със стария ми 3.1.2 тогава пак ще опитам с TinyUmbrella за да си запазя точно тези по старите SHSH...

Публикувано

Ееееее....

Как ще ти запази такива, дето от повече от половин година не се подписвят....

И какво пак където намериш плясна.... Колко пъти да ти казвам?

Пусни в търсачката грешка 3194.

Чакам да видиш, да зачистя, кажи като прочетеш.

Публикувано

Прочетох темата за грешка 3194 и не можах да намеря решение за проблема си. Най-странното е, че там всеки пише за даунгрейд, а аз искам просто да си ресторна айподчето със същия фърм

• 5 месеца по-късно...

имам проблем с Cydia-та след като го джейлбрейкнах всичко си беше наре но Cydia не ми зарежда пише ми Лоадинг Дата в продължение на няколко часа и не зарежда някой знае ли какъв е проблемът ?? Същото като на снимката

http://www.ifans.com/forums/imgcache3/bfd3565e5351575afcfb66cac259a1ad.png?orig_url=http://media.tumblr.com/tumblr_kz4rcblKDV1qzdpc0.png

Редактирано от mond0
Публикувано

Търпение и пак търпение...или рестор&джейл наново, и пак търпение. На старите фърмуери е така.

П.П. Докато лоудва, не давай да ти "заспи" екрана, иначе нищо не правиш.

Публикувано

Е, зор ли беше да цитираш последното мнение? Тия правила за какво са?

сега ми пише Лоадинг Дата 2 минути след това ми се изключва Cydia-та трябва да се рестор нали ?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...