Sladichuk® Публикувано Август 31, 2011 Публикувано Август 31, 2011 Още един подобен пост за патеричка, щото те мързи да мислиш – и "Здравей, како"... Цитирай
mond0 Публикувано Август 31, 2011 Публикувано Август 31, 2011 Престани с тия цитати на предходен пост, бе, нахал !!!! Колко пъти да ти се казва!!! просто можете да ми кажете защото нямам много време да прочета целия форум или най-лесно "дай ми линк" 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Август 31, 2011 Публикувано Август 31, 2011 Поне не изтъквайте това "плоско" извинение с времето! Цитирай
Зорница Кръстева Публикувано Декември 6, 2011 Публикувано Декември 6, 2011 Поизчетох коментарите, но не намерих нищо по въпроса ако след инсталация ми излезе един нахапан ананас. Това какво означава и какво трябва да направя? Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 6, 2011 Публикувано Декември 6, 2011 След коя инсталация? Кога ти излиза ананаса? Цитирай
Зорница Кръстева Публикувано Януари 20, 2012 Публикувано Януари 20, 2012 Аз с този нахапан ананас не можах да се справя и го дадох в сервиз. Но сега реших да го рестор-на и пак имам проблеми. От къде да си намеря redsnow за Mac Os Tiger 10.4.11? Много се извинявам ако някъде има отговор по този въпрос и аз не съм го видяла, но ще съм ви благодарна ако все пак ми пуснете линк към програмката. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 21, 2012 Публикувано Януари 21, 2012 Няма за тайгър, писана е за интелски макове. Цитирай
iPhoneman Публикувано Ноември 3, 2013 Публикувано Ноември 3, 2013 Не знам къде да попитам. Cydia 1.1.6 движи ли коректно на iPod 2g 4.2.1 ? Сега я актуализирах от 1.1.1 и ми показва, че не мога да влеза в акаунта си за Cydia, защото сървъра можело да е невалиден и да имитирвал този на saurik. Мерси. Цитирай
iPhoneman Публикувано Декември 24, 2013 Публикувано Декември 24, 2013 Не бях писал, защото не бе от версията на Cydia, метнах 1.1.8, не се оправи и го зарязах. Сега се заиграх и се оказа от датата нагласена в iPod, беше 1970 година и това е спирало Cydia да се ъпдейтне и да се върже по сървърите. Смених дата и час и без проблеми. Забелязах го в iFile по файловете иначе можеше и да не го видя Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 24, 2013 Публикувано Декември 24, 2013 Батерията като издъхва тотално се ресетва дъното Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.