Apple_Forever Публикувано Октомври 21, 2010 Публикувано Октомври 21, 2010 Здравейте. Имам айфон 3г и откакто му сложих версия 4.1 и му нагласих алармата, или тя не звъни или часовника се връща с 3 часа назад и става АМ. Това го прави поне веднъж на ден. Някой срещал ли е този проблем и има ли решение по въроса, едвам ставам за работа, истинска мъка е и ме буди вместо в 6 сутринта в 3 през нощта. Всички автоматични настройки за време са на off, времето си го нагласям ръчно. Благодаря ви и се извинявам, ако е дискутирано преди това, не намерих нищо подобно в търсачката, затова имам смелостта да отворя тази тема. Цитирай
0 Severus Публикувано Октомври 21, 2010 Публикувано Октомври 21, 2010 Това е бъг на 4.1. Очаква се да излезе фикс в 4.1.1 Цитирай
0 Apple_Forever Публикувано Октомври 21, 2010 Автор Публикувано Октомври 21, 2010 Да, би трябвало са помогне, но не помага, защото тези неща съм ги направил още версията като излезе и си я инсталирах на телефона... Но... пак връща часа назад. Добре ще чакам 4.1.1. Някой срещал ли е този проблем? Цитирай
0 emco83 Публикувано Октомври 21, 2010 Публикувано Октомври 21, 2010 Аз съм срещал този проблем, обаче при мен прави разлика с един час. Преди 3 дни беше, учудих се много. Откакто сложих автоматично на OFF, не съм имал този проблем все още. Цитирай
0 Legend Публикувано Октомври 27, 2010 Публикувано Октомври 27, 2010 Аз нямам подобни проблеми всеки ден ползвам алармата. Цитирай
0 The Shaman Публикувано Октомври 27, 2010 Публикувано Октомври 27, 2010 При мен също липсва този проблем. Цитирай
0 turieca Публикувано Ноември 1, 2010 Публикувано Ноември 1, 2010 Аз също нямам този проблем, но тази сутрин вместо 7:20 алармата звънна в 8:20. Това при положение, че си е настроена за 7:20 и всичко останало си е на ред. Цитирай
0 Alxx® Публикувано Ноември 1, 2010 Публикувано Ноември 1, 2010 Мойта си звънна в 9.00, както съм и задал за работните дни turieca, някой в чата беше се оплакал от същото. Цитирай
0 Grievous Публикувано Ноември 1, 2010 Публикувано Ноември 1, 2010 Твоята звъни, ама моята не, де*а. Настроена е за 08.00, а кукувицата захлопа в 09.00. Добре, че аз самият съм часовник и не се успах. Досега нямах грижи, но щом часа се върна автоматично... к*р. П.П. Лъчко, това с изключване на автоматичните настройки не помага. Бъг е ма*ка му, но се лекува. Сега настроих алармата за 07.00 и се прозявам в 08.00 под кукувича сюита. Цитирай
0 Alxx® Публикувано Ноември 1, 2010 Публикувано Ноември 1, 2010 Пробвайте така: всяка аларма си има отделен таб - изтрийте ги напълно, т.е. заличете всички налични зададени аларми, направете рестарт и настройте нова. Цитирай
0 stangen Публикувано Ноември 1, 2010 Публикувано Ноември 1, 2010 Без малко и аз да се събудя с час закъснение. Алармата вместо в 8:30 звънна чак в 9:30. Тоя бъг се появи след смяна на времето с един час назад. Цитирай
0 SpLiT Публикувано Ноември 1, 2010 Публикувано Ноември 1, 2010 (редактирано) Тази сутрин и мен ме прекара алармата. Аз го оправих по следният начин: изтрих си всички аларми, изключих 24 часовия режим, махнах автоматичните настройки на часовника и го бутнах с 2 часа напред (произволно). След това рестарт, включване на 24 часов режим, сверих ръчно часовника, пуснах автоматичните настройки на часовника, вкарах аларма, звънна точно в опредвления час. Дано съм успял да обясня цялата "врътка" и дано помогне, при мен работи. Edit: Работи, ама само за аларми, които не се повтарят... Страшна пед*растия, сега ще трябва 5 аларми да си навия!!! Редактирано Ноември 1, 2010 от SpLiT Цитирай
0 Kaloyan Публикувано Ноември 1, 2010 Публикувано Ноември 1, 2010 И на мен алармата ми направи "скрита камера" сутринта. Сега махнах автоматичният ъпдейт на времето, изтрих алармата, направих нова и вече цепи секундата Цитирай
0 SpLiT Публикувано Ноември 1, 2010 Публикувано Ноември 1, 2010 Колеги, проблема изглежда е в глобален мащаб. Единственото временно решение е: за повтарящи се аларми - да се настроят с 1 час назад; иначе всяка вечер нова аларма. Предполагам че Епъл ще се задвижат, защото следващата седмица Щатите минават на зимно време и тогава американците ще го попилеят Стиви, ако не е още оправил бъга, а е знаел за него. "Времето" ще покаже Цитирай
0 Grievous Публикувано Ноември 1, 2010 Публикувано Ноември 1, 2010 Опитах и по двата начина които сте описали. Цитирай
0 BANNN Публикувано Ноември 1, 2010 Публикувано Ноември 1, 2010 Пълна лудница. И аз съм кат Кольо. И какво правим? Цитирай
0 Severus Публикувано Ноември 1, 2010 Публикувано Ноември 1, 2010 Вземете будилника от бабите си... Повече работа ще ви свърши 1 Цитирай
0 Kaloyan Публикувано Ноември 1, 2010 Публикувано Ноември 1, 2010 Мдаа... и аз се заблудих. Проблемът идва, когато алармата се настрои за определени дни. Когато е еднократна пищи Овреме Много интересен случай... Цитирай
0 Mr.Phoenix Публикувано Ноември 1, 2010 Публикувано Ноември 1, 2010 Единственото решение за мене е да си навивам алармата с един час назаде вместо в 6:30 в 5:30 Цитирай
0 SpiceBoy Публикувано Ноември 1, 2010 Публикувано Ноември 1, 2010 (редактирано) То изглежда, че засега, това ще е. Редактирано Ноември 1, 2010 от SpiceBoy Цитирай
0 Alxx® Публикувано Ноември 1, 2010 Публикувано Ноември 1, 2010 Колеги, проблема изглежда е в глобален мащаб. Единственото временно решение е: за повтарящи се аларми - да се настроят с 1 час назад; иначе всяка вечер нова аларма. Предполагам че Епъл ще се задвижат, защото следващата седмица Щатите минават на зимно време и тогава американците ще го попилеят Стиви, ако не е още оправил бъга, а е знаел за него. "Времето" ще покаже Може би точно тук е разковничето - телефоните ни, сверяват времето на дисплея автоматично, но системното е зададено според американското и ще влезе в час, чак другата седмица. 1 Цитирай
0 Pe6o666 Публикувано Ноември 1, 2010 Публикувано Ноември 1, 2010 При мен имаше проблем с 3GS-а, не звънеше гадината Сега нямам проблеми с единичните аларми, будят си ме когато трябва Цитирай
0 The Shaman Публикувано Ноември 1, 2010 Публикувано Ноември 1, 2010 Нямам проблем и с тези, които са за цялата седмица! Цитирай
0 BANNN Публикувано Ноември 1, 2010 Публикувано Ноември 1, 2010 Вероятно сте го видели, но аз да го постна за тези които не са. Цитирай
Въпрос
Apple_Forever
Здравейте.
Имам айфон 3г и откакто му сложих версия 4.1 и му нагласих алармата, или тя не звъни или часовника се връща с 3 часа назад и става АМ.
Това го прави поне веднъж на ден.
Някой срещал ли е този проблем и има ли решение по въроса, едвам ставам за работа, истинска мъка е и ме буди вместо в 6 сутринта в 3 през нощта.
Всички автоматични настройки за време са на off, времето си го нагласям ръчно.
Благодаря ви и се извинявам, ако е дискутирано преди това, не намерих нищо подобно в търсачката, затова имам смелостта да отворя тази тема.
Top Posters For This Question
8
7
6
6
Популярни дни
Ноем 1
22
Ян 2
19
Март 31
12
Ян 1
10
Top Posters For This Question
BANNN 8 posts
Alxx® 7 posts
Grievous 6 posts
iv_savcheva 6 posts
Популярни дни
Ноем 1 2010
22 posts
Ян 2 2011
19 posts
Март 31 2011
12 posts
Ян 1 2011
10 posts
Популярни публикации
Severus
Вземете будилника от бабите си... Повече работа ще ви свърши
Alxx®
Може би точно тук е разковничето - телефоните ни, сверяват времето на дисплея автоматично, но системното е зададено според американското и ще влезе в час, чак другата седмица.
76 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.