Публикувано Януари 2, 201115 гд Пробвай да направиш нова, знам ли. Моите аларми са създадени вчера с повторение за weekdays и трите звъннаха когато си трябваше (8, 9, 10 AM).
Публикувано Януари 2, 201115 гд Миналия път не бачкаха коректно на повторение, само на единична аларма.
Публикувано Януари 2, 201115 гд На 2G 3.1.3 пробвах с единична аларма и си бачка. На 3GS не съм пробвал, че стои в чекмеджето.
Публикувано Януари 2, 201115 гд Отказа ми алармата на 3gs -4.0.1 и на 4 ката -4.2.1 Опитах рестарти,настройки не става!До преди нова година си работеше!??Спрях авт. настройки , въранах год. на 2010 да пробвам,но без резултат.Видях един приятел който ползва 4 ка без jail ,преслушах му телефона ,същият проблем!Някой да има идеи!!
Публикувано Януари 2, 201115 гд ........пробвах с единична аларма и си бачка. Ммм... и аз пробвах с еденична аларма.
Публикувано Януари 2, 201115 гд И аз имах проблеми с алармата тази сутрин въобще не звънна. Беше нагласена на еднократно звънене. Когато пробвах съвета за въвеждане на повторение на амармата си звънна в нагласения час.
Публикувано Март 31, 201115 гд Здравейте приятели, моля помогнете ми от както сменихме времето алармата ми на телефона постоянно звани с 1 час по рано т.е. нагласила съм я за 7.45 часа а звъни в 6.45 часа. Какво да правя Благодаря Ви предварително!!!!
Публикувано Март 31, 201115 гд Триеш напълно настроената аларма, рестартираш и настройваш нова. Ми правих го и пак нестава
Публикувано Март 31, 201115 гд Саше , на 4.1 има някъв бъг явно и така не се оправя , звъни , но само настроена ден за ден , ако и дадеш за цялата седмица греда ! Не един и двама ми се оплакаха !
Публикувано Март 31, 201115 гд Ми правих го и пак нестава И другото най странно беше правя 1 аларма за 7.45часа кояео съответно звани с 1 час по рано и 2-ра аларма в 8.10 часа която звани нормално в точното време
Публикувано Март 31, 201115 гд Мерси че ме подсети. Савчева, ще трябва да изчакаш смяната на времето в щатите и после да направиш упражнението с триенето и рестарта. Не знам датата обаче, само знам че е по-късно от смяната при нас.
Публикувано Март 31, 201115 гд И аз съм с 4.1 и при мен откакто сменихме времето, алармата звънна еднократно 1 час по-рано и после спря да звъни изобщо. Това се наблюдава само ако съм настройл да име Repeat. Ако настроя аларма без Repeat си звъни правилно. Голяма излагация с тази аларма.
Публикувано Март 31, 201115 гд Мерси че ме подсети. Савчева, ще трябва да изчакаш смяната на времето в щатите и после да направиш упражнението с триенето и рестарта. Не знам датата обаче, само знам че е по-късно от смяната при нас. Ми това исках да кажа че си махнах автоматичното сверяване на часа ама пак нямаше ефект. А ако си изтегля нова аларма ще има ли някакъв ефект
Публикувано Март 31, 201115 гд Kreto ,нали ти си единия аз който говоря брееееееееее ))))))))) Редактирано Март 31, 201115 гд от kawabiker
Публикувано Март 31, 201115 гд И аз съм с 4.1 и при мен откакто сменихме времето, алармата звънна еднократно 1 час по-рано и после спря да звъни изобщо. Това се наблюдава само ако съм настройл да име Repeat. Ако настроя аларма без Repeat си звъни правилно. Голяма излагация с тази аларма. Какво ще рече на Repeat, да звъни няколко дена под ред ли??? Ами ако си сложа нова програмка с аларма, ще има ли разлика Редактирано Март 31, 201115 гд от iv_savcheva
Публикувано Март 31, 201115 гд Савчева, ще трябва да изчакаш смяната на времето в щатите Не се ли изразих ясно?
Публикувано Март 31, 201115 гд Проблема го няма при по-новите версии (4.2.1, 4.3, 4.3.1). Или чакаш, или дигаш версията
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате