Публикувано Октомври 21, 201015 гд Здравейте. Имам айфон 3г и откакто му сложих версия 4.1 и му нагласих алармата, или тя не звъни или часовника се връща с 3 часа назад и става АМ. Това го прави поне веднъж на ден. Някой срещал ли е този проблем и има ли решение по въроса, едвам ставам за работа, истинска мъка е и ме буди вместо в 6 сутринта в 3 през нощта. Всички автоматични настройки за време са на off, времето си го нагласям ръчно. Благодаря ви и се извинявам, ако е дискутирано преди това, не намерих нищо подобно в търсачката, затова имам смелостта да отворя тази тема.
Публикувано Октомври 21, 201015 гд Автор Да, би трябвало са помогне, но не помага, защото тези неща съм ги направил още версията като излезе и си я инсталирах на телефона... Но... пак връща часа назад. Добре ще чакам 4.1.1. Някой срещал ли е този проблем?
Публикувано Октомври 21, 201015 гд Аз съм срещал този проблем, обаче при мен прави разлика с един час. Преди 3 дни беше, учудих се много. Откакто сложих автоматично на OFF, не съм имал този проблем все още.
Публикувано Ноември 1, 201015 гд Аз също нямам този проблем, но тази сутрин вместо 7:20 алармата звънна в 8:20. Това при положение, че си е настроена за 7:20 и всичко останало си е на ред.
Публикувано Ноември 1, 201015 гд Мойта си звънна в 9.00, както съм и задал за работните дни turieca, някой в чата беше се оплакал от същото.
Публикувано Ноември 1, 201015 гд Твоята звъни, ама моята не, де*а. Настроена е за 08.00, а кукувицата захлопа в 09.00. Добре, че аз самият съм часовник и не се успах. Досега нямах грижи, но щом часа се върна автоматично... к*р. П.П. Лъчко, това с изключване на автоматичните настройки не помага. Бъг е ма*ка му, но се лекува. Сега настроих алармата за 07.00 и се прозявам в 08.00 под кукувича сюита.
Публикувано Ноември 1, 201015 гд Пробвайте така: всяка аларма си има отделен таб - изтрийте ги напълно, т.е. заличете всички налични зададени аларми, направете рестарт и настройте нова.
Публикувано Ноември 1, 201015 гд Без малко и аз да се събудя с час закъснение. Алармата вместо в 8:30 звънна чак в 9:30. Тоя бъг се появи след смяна на времето с един час назад.
Публикувано Ноември 1, 201015 гд Тази сутрин и мен ме прекара алармата. Аз го оправих по следният начин: изтрих си всички аларми, изключих 24 часовия режим, махнах автоматичните настройки на часовника и го бутнах с 2 часа напред (произволно). След това рестарт, включване на 24 часов режим, сверих ръчно часовника, пуснах автоматичните настройки на часовника, вкарах аларма, звънна точно в опредвления час. Дано съм успял да обясня цялата "врътка" и дано помогне, при мен работи. Edit: Работи, ама само за аларми, които не се повтарят... Страшна пед*растия, сега ще трябва 5 аларми да си навия!!! Редактирано Ноември 1, 201015 гд от SpLiT
Публикувано Ноември 1, 201015 гд И на мен алармата ми направи "скрита камера" сутринта. Сега махнах автоматичният ъпдейт на времето, изтрих алармата, направих нова и вече цепи секундата
Публикувано Ноември 1, 201015 гд Колеги, проблема изглежда е в глобален мащаб. Единственото временно решение е: за повтарящи се аларми - да се настроят с 1 час назад; иначе всяка вечер нова аларма. Предполагам че Епъл ще се задвижат, защото следващата седмица Щатите минават на зимно време и тогава американците ще го попилеят Стиви, ако не е още оправил бъга, а е знаел за него. "Времето" ще покаже
Публикувано Ноември 1, 201015 гд Мдаа... и аз се заблудих. Проблемът идва, когато алармата се настрои за определени дни. Когато е еднократна пищи Овреме Много интересен случай...
Публикувано Ноември 1, 201015 гд Единственото решение за мене е да си навивам алармата с един час назаде вместо в 6:30 в 5:30
Публикувано Ноември 1, 201015 гд То изглежда, че засега, това ще е. Редактирано Ноември 1, 201015 гд от SpiceBoy
Публикувано Ноември 1, 201015 гд Колеги, проблема изглежда е в глобален мащаб. Единственото временно решение е: за повтарящи се аларми - да се настроят с 1 час назад; иначе всяка вечер нова аларма. Предполагам че Епъл ще се задвижат, защото следващата седмица Щатите минават на зимно време и тогава американците ще го попилеят Стиви, ако не е още оправил бъга, а е знаел за него. "Времето" ще покаже Може би точно тук е разковничето - телефоните ни, сверяват времето на дисплея автоматично, но системното е зададено според американското и ще влезе в час, чак другата седмица.
Публикувано Ноември 1, 201015 гд При мен имаше проблем с 3GS-а, не звънеше гадината Сега нямам проблеми с единичните аларми, будят си ме когато трябва
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате