Публикувано Ноември 1, 201015 гд Аз пробвах друго. Настроих датата на 18 ноември (произолна дата) и проблема изчезна. Явно alxx е прав, трябва да изчакаме до идната седмица, когато щатите сменят часа.
Публикувано Ноември 1, 201015 гд Тоя, преподавател по английски език ли е? Кротко си чакайте 4.1.1 или 4.2 направо. Този бъг е ясен отдавна, ама никой не чете...всеки пише Качете си от AppStore някоя програмка - примерно тази - Alarm1 Или ползвайте --->
Публикувано Ноември 5, 201015 гд И при мен звънеше с един час по-късно, но изключих автоматичното сверяване и се оправи, но това се получи когато сменихме времето с един час назад
Публикувано Ноември 8, 201015 гд При мен тази сутрин не беше наред. В смисъл настроил съм си алармата да звъни с един час по-рано за да ме буди на време.
Публикувано Ноември 13, 201015 гд Рестарт или респринг и всичко е ок. Поне при мен така се оправи, след смяната на времето Поздрави
Публикувано Януари 1, 201115 гд След нова година имам отново проблем с алармата. Този път въобще не звънна. Рестарт, респринг, направих нови аларми и никоя не засвири въобще- вече минаха 5 часа. Има ли някой друг със същия проблем? И също идея за решение, че ще трябва иначе да пускам нокиа 1600 да ме събужда.
Публикувано Януари 1, 201115 гд Най вероятно бъга се проявява само при някои, защото аз нямам никакъв проблем.
Публикувано Януари 1, 201115 гд На батко пиленцата Кога сте имали нещо вие? Сложете си в подписа "My iPhone & iOS are bugs free!" Да не се хабите да пишете във всяка тема.
Публикувано Януари 1, 201115 гд Чичко Джобс да не ви е дал скришом iPhone5 с iOS 5.2? Ставате ми леко съмнителни.... ------ BTW, В Twitter много потребители изпищяха, че алармата за 01.01.2011 не е сработила. Проблемът не се проявява, ако алармата е била сетната като "recurring".
Публикувано Януари 1, 201115 гд Ам да алармата на iPhone не работи както трябва, но инсталираните програми за аларма си свирят без никакви проблеми.
Публикувано Януари 2, 201115 гд Така, нарочно си настроих алармата да ме събуди. Вече съм буден, респективно на 4.2.1 ФО няма проблеми.
Публикувано Януари 2, 201115 гд Така, нарочно си настроих алармата Някога настройвал ли си я без да искаш?
Публикувано Януари 2, 201115 гд При мен на 3GS 4.0.1, 3GS 4.1, 4 4.1 не пеят Утре ако не се оправи ще стане интересно
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате