pichifox Публикувано Октомври 16, 2009 Публикувано Октомври 16, 2009 Не mupo пиша на латиница,но не става.Най интересното е,че от Айфона със същата парола свалям безплатни приложения а от компютъра ми дава грешна парола. Edit: Извинявам се писал съм грешно паролата сега видях на лаптопа. Цитирай
Joanaaa Публикувано Ноември 18, 2009 Публикувано Ноември 18, 2009 на мен нещо не ми се появява опция "none" в раздела за плащането??? Цитирай
mupo Публикувано Ноември 18, 2009 Публикувано Ноември 18, 2009 Защото не правиш каквото пише и каквото е показано! Току що пробвах и си я има опцията. Толкова ли ви мързи да прочете внимателно това за което хората са отделили време, за да ви се даде всичко на тепсия? Цитирай
Joanaaa Публикувано Ноември 18, 2009 Публикувано Ноември 18, 2009 За което съм много благодарна, но не съм малоумна и правя абсолютно всичко правилно, но не ми излиза опцията "None" и не знам защо. Sladichuk: Съжалявм, но току–що с твърдението си доказа противното...Очевидно не можеш да четеш, или менталната връзка "четено–осмислено" се губи. Аман от напомпани самочувствия! ВНИМАВАЙ С ТОНА! Следващият път ще се окичиш с оранжев медал! Цитирай
Adamov Публикувано Декември 6, 2009 Публикувано Декември 6, 2009 Опцията NONE излиза АБСОЛЮТНО ВИНАГИ!! Ще помоля всеки, които си прави нова регистрация да се вземе малко в ръце и да чете внимателно, че и на мен ми писна от ЛСта, в които се казва, че пустата опция NONE я нямало...!! Цитирай
Nemesis1 Публикувано Декември 29, 2009 Публикувано Декември 29, 2009 ами извинявайте, но вече от 3 компа пробвам, чета инструкциите и наистина не ми се появява опция "NONE" - моля само без обиди за IQто ми, а за учтив и адекватен отговор или съвет! Цитирай
mupo Публикувано Декември 29, 2009 Публикувано Декември 29, 2009 (редактирано) Уф, ще ме уморите. Нямате я опцията None, защото не избирате безплатно приложение. Виж какво пише в ръководството: Избирате едно безплатно приложение за сваляне и кликвате на него (в случая съм избрал 3D Brick BreakerRevolution). Редактирано Май 17, 2010 от Aveliky Цитирай
Anthony Публикувано Декември 29, 2009 Публикувано Декември 29, 2009 На който не му излиза опцията None е или идиот, или не може да чете. Следващият, на който не му се появи тази опция и ни го съобщи публично в тази тема, ще получи специална награда от мен - едномесечен БАН. Цитирай
nikyyyyy Публикувано Януари 20, 2010 Публикувано Януари 20, 2010 Здравейте, аз имам безплатна регистрация, но искам да въведа и карта, чрез която да си купя няколко приложения. Може ли да се направи като допълнение или трябва нова регистрация. Също да попитам какво ми е нужно, за да плащам, мога ли с Visa Electron, която има Пейпал или...? Благодаря предварително Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 20, 2010 Публикувано Януари 20, 2010 Редакция на акаунта, Visa-та за другото. Цитирай
nikyyyyy Публикувано Януари 20, 2010 Публикувано Януари 20, 2010 И за коя страна да се регистрирам, примерно Румъния дали ще има повечето налични приложения И там какви адреси да въведа и пощенски кодове 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 21, 2010 Публикувано Януари 21, 2010 Ти чете ли първия пост въобще? Ако искаш някой да те води за ръчичка - няма да стане! Цитирай
bojk0o0o Публикувано Февруари 18, 2010 Публикувано Февруари 18, 2010 Извинявайте че ви безпокоя,но ми блокираха регистрацията в itunа 3 погрешни вкарани пароли последователно. Пише,че акаунтът ми е блокиран (disable). Нова регистрация ли трябва да правя ? Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 18, 2010 Публикувано Февруари 18, 2010 Това ми е като де жавю !!! Не го ли задаваш за втори път този въпрос??? Цитирай
barakoff Публикувано Февруари 18, 2010 Публикувано Февруари 18, 2010 Преди малко с изненада установих, че и България вече присъства. При регистрацията ми поиска кредитна карта, но след това в настройките на акаунта има и None за Payment Method. Дали това значи, че вече и в България има App Store? Цитирай
Kaloyan Публикувано Февруари 18, 2010 Публикувано Февруари 18, 2010 ПОДЯВОЛИТЕЕЕЕ!!! ИМА БЪЛГАРСКИ АПСТОР!!! Съжалявам за капслока но съм във въсторг!!! Промених си информацията в моя акаунт, прие ми картата на ПИБ, адреса, пощенския код и телефона за валидни!!!!! Цитирай
werfgh Публикувано Май 12, 2010 Публикувано Май 12, 2010 Имам един проблем , направих си регистрация и като тръгна да свалям ми казва че е само за Ю'кей, не е там проблема , незнам моя стор за коя страна е... Цитирай
R.Stoychev Публикувано Май 12, 2010 Публикувано Май 12, 2010 Като отвориш Itunes и дадеш в долният десен ъгъл има флаг на страната,ня която ти е стора клик върху него,за да смениш страната Цитирай
Pe6o666 Публикувано Май 12, 2010 Публикувано Май 12, 2010 store/ view my account/ country и ще разбереш Цитирай
blizzard Публикувано Октомври 18, 2010 Публикувано Октомври 18, 2010 Здравейте! Имам проблем с правенете на тегистрация в iTunes, следвам всичко по темата и ми изписва, че ми е пратен мейл за линк за активация, но когато влезна в мейла си виждам писмото от apple но вътре няма линк който да ми активира акаунта. Дадох няколко пъти resend the mail но същата работа. Къде бъркам? Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 18, 2010 Публикувано Октомври 18, 2010 Пиши мейл на съпорта на епъл, вероятно не бъркаш ти. Не е сефте да чувам за такъв проблем. 1 Цитирай
BANNN Публикувано Октомври 18, 2010 Публикувано Октомври 18, 2010 Може да се плаща с VISA, послушай alxx и си редактирай акаунта. Цитирай
blajko Публикувано Октомври 19, 2010 Публикувано Октомври 19, 2010 Здравейте! Имам проблем с правенете на тегистрация в iTunes, следвам всичко по темата и ми изписва, че ми е пратен мейл за линк за активация, но когато влезна в мейла си виждам писмото от apple но вътре няма линк който да ми активира акаунта. Дадох няколко пъти resend the mail но същата работа. Къде бъркам? Преди седмица направих регистрация на една приятелка, като пощата и беше в abv.bg и резултата беше същия - писмо за регистрация без линк. След доста мислене и проби си препратих писмото на моята поща в hotmail и воала линка си беше там, работещ и успях да регистрирам акаута. Вероятно някои пощи блокират тези линкове. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.