Beba Публикувано Март 25, 2012 Публикувано Март 25, 2012 Изпълних всичко, което е написано тук, но опцията за без карта не ми се появява Моля Ви помогнете... Цитирай
Beba Публикувано Март 25, 2012 Публикувано Март 25, 2012 Много благодаря на Veselin Minchev за помоща Проблема е решен Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Март 25, 2012 Публикувано Март 25, 2012 Много е важно преди регистрацията да изберете безплатно приложение! Иначе няма да можете да регистрирате акаунта без кредитна карта. Всички казват, че са следвали ръководството от първият пост, но там всичко това е описано доста подробно. Ще ви дам един съвет - просто четете внимателно и няма да имате никакви проблеми! Цитирай
baronbg Публикувано Март 25, 2012 Публикувано Март 25, 2012 Веско, мисля че може да включиш и един от моите постове, за безплатна регистрация, направо от телефона при версия над 5.0 Цитирай
Noella Публикувано Май 19, 2012 Публикувано Май 19, 2012 (редактирано) Аз имам един въпрос. Следвам указанията точно както е показано, но в края на регистрацията ми излиза следното съобщение " Please contact iTunes support to complete this transaction " Какво трябва да се направи ? Бих била благодарна ако ми помогнете . Редактирано Май 19, 2012 от Noella Цитирай
Alxx® Публикувано Май 19, 2012 Публикувано Май 19, 2012 Следвам указанията... Не ги следваш, опитай пак. 1 Цитирай
andro89 Публикувано Май 31, 2012 Публикувано Май 31, 2012 Незнам дали точно тук трябва да питам, но си забравих тайните отговори и сега немога да си ъпдейтна едно приложение, което съм закупил. Става въпрос за тов, че когато цъкна ъпдейт ме подканва да въведа парола, аз я въвеждам, след което ме кара да въведа 2 тайни отговора, но аз не си ги спомням и си Блокирах акаунта за 8 часа. Имате ли идея къде мога да ги видя тези тайни отговори или как да ги сменя за да ми се оправи акаунта или трябва нова регистрация? Цитирай
Alxx® Публикувано Май 31, 2012 Публикувано Май 31, 2012 Влез в сайта на съпорта и си поискай ресет на паролата. После влез и си промени въпроси/отговори. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Май 31, 2012 Публикувано Май 31, 2012 Лошото е, че ако си е въвел и измислен бекъп мейл, няма как да си ресетне паролата. Праща я само на него, а не на самия мейл асоцииран с акаунта. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Май 31, 2012 Публикувано Май 31, 2012 Абсолютно неверно! След 2 (или 3, не помня колко)опита, излиза прозорец, подканващ към ресет на паролата. Линк за ресет се изпраща към основния мейл. След въвеждане на нова парола, с нея имаш достъп до акаунта си, където можеш да промениш и пас–а, и мейла, и секретните въпроси и отговори. PS.Това не анулира неуместността (офтопика) на въпроса по темата... Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юни 1, 2012 Публикувано Юни 1, 2012 Според моя опит, също бих ти казал: "Абсолютно неверно!" Преди има няма 4 дни се наложи да рестартирам паролата за АппСтора на един iPod (4). Собственичката (10-годишно дете) беше задала някакви измислени отговори и втори имейл само и само да й се махне и да може да си тегли. Нещо беше забравила и паролата, та се наложи да я рестартираме. Та именно след няколко опита за въвеждане на сайта на Епъл ни излезе опцията за рестарт. Линк за ресет обаче не се изпрати на главния имейл, а както казах вторият беше измислен. Пробвахме още 2 пъти и не така и не го прати. Както и да е, след няколко опита с паролата, взехме че я изналучкахме . След това влязохме в акаунта и на ресет парола ИЗРИЧНО пише, че го праща на другия имейл: Друг е въпросът колко дебилна и недоизмислена е цялата тая истерия със защитата от страна на Епъл. Въпросите са от глупави по-глупави. Каква е била първата ти кола, къде е била първата ти целувка, каква е била първата ти работа... Как може едно дете например да отговори на тия въпроси? За паролите има също много изисквания и е нормално да си я забравиш ако не ти дреме особено за тоя акаунт и си го направил само за да теглиш free приложенията. Цифра, голяма буква, малка буква; да не се повтаря един символ повече от три пъти, да не са поредни цифри... 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 1, 2012 Публикувано Юни 1, 2012 Има и въпроси "Коя е първата ти учителка?" и "Къде е родена майка ти?". Не забравяй че официално минималната възраст за ползване на акаунт е 13 год... Цитирай
andro89 Публикувано Юни 1, 2012 Публикувано Юни 1, 2012 (редактирано) Според моя опит, също бих ти казал: "Абсолютно неверно!" Преди има няма 4 дни се наложи да рестартирам паролата за АппСтора на един iPod (4). Собственичката (10-годишно дете) беше задала някакви измислени отговори и втори имейл само и само да й се махне и да може да си тегли. Нещо беше забравила и паролата, та се наложи да я рестартираме. Та именно след няколко опита за въвеждане на сайта на Епъл ни излезе опцията за рестарт. Линк за ресет обаче не се изпрати на главния имейл, а както казах вторият беше измислен. Пробвахме още 2 пъти и не така и не го прати. Както и да е, след няколко опита с паролата, взехме че я изналучкахме . След това влязохме в акаунта и на ресет парола ИЗРИЧНО пише, че го праща на другия имейл: Друг е въпросът колко дебилна и недоизмислена е цялата тая истерия със защитата от страна на Епъл. Въпросите са от глупави по-глупави. Каква е била първата ти кола, къде е била първата ти целувка, каква е била първата ти работа... Как може едно дете например да отговори на тия въпроси? За паролите има също много изисквания и е нормално да си я забравиш ако не ти дреме особено за тоя акаунт и си го направил само за да теглиш free приложенията. Цифра, голяма буква, малка буква; да не се повтаря един символ повече от три пъти, да не са поредни цифри... Имам само един проблем, и той е че на мен не ми излиза отдолу меню, че съм си забравил вапросите? (става въпрос за 2рата картинка) Добре де, хора, защо не ми излиза поле за забравените отговори? Правих ресет на паролата, но за да променя отговорите трябва да ги въведа, а аз не ги знам???Сега пак акаунта ми е заключен за 8 часа Идей??? Редактирано Юни 2, 2012 от andro89 Цитирай
k0ko0 Публикувано Септември 13, 2012 Публикувано Септември 13, 2012 Здравейте колеги! В момента се опитвам да си направя регистрация, но след като попълня всичко правилно и трябва да натисна Create Apple ID ми изписва една грешка : Please contact Itunes support to complete this transaction. Какво трябва да направя в този случай? Цитирай
jh_ivanov Публикувано Октомври 24, 2012 Публикувано Октомври 24, 2012 Колеги имам следния проблем. Регистрацията ми е с кредитна карата но в момента е празна и сега ми иска да въведа нова за да мога да си ъпдейтна приложенията някой които съм си купил. Как мога да променя регистрацията да е без кредитна карта или трябва да търся някоя която има кинти вътре. Благодаря предварително. Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Октомври 24, 2012 Публикувано Октомври 24, 2012 Store > View My Account > Edit Payment Information > None Sent from my iPhone Цитирай
jh_ivanov Публикувано Октомври 24, 2012 Публикувано Октомври 24, 2012 знам го това само че не ми излиза вариант None Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Октомври 24, 2012 Публикувано Октомври 24, 2012 Тогава или трябва да си вкараш пари в сегашната карта, или да използваш такава, която има налични средства. Цитирай
jh_ivanov Публикувано Октомври 24, 2012 Публикувано Октомври 24, 2012 и аз така мислех - благодаря колега 1 Цитирай
warman Публикувано Януари 21, 2013 Публикувано Януари 21, 2013 Може и да е писано но сега ме мързи да чета. Правя си регистрацията и стигам до момента в който apple ми пращат имейл с код за потвърждение. Влизам в пощата отварям мейла ма линка го няма. Пращам вече 10 пъти но линк няма. Пробвах през mozilla,chrom и windows internet explorer. Моля някой да ми помогне защото ще счупя нещо вкъщи!!! Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 21, 2013 Публикувано Януари 21, 2013 Пробвай с поща различна от abv. Препрати писмото. Написано е с огромни букви в първия пост. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 21, 2013 Публикувано Януари 21, 2013 "Заведи ме в новата поща" и става с абв 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 22, 2013 Публикувано Януари 22, 2013 Става и ако го отвориш през телефона. Цитирай
warman Публикувано Януари 22, 2013 Публикувано Януари 22, 2013 Стана с различен мейл,както каза Шамана. Стана и по описания начин на Alxx и в abv. Благодаря ви! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.