Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

blizzard, обоснови се за теб какво означава "бъгав и бавен"?

• Отговори 143
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• ThUnDeR

16

• Anthony

14

• mupo

14

• tonygti

14

Топ автори в тази тема

Публикувано

При мен примерно с 3.0 OS е малко бавен в някой моменти. Примерно като искам да изляза от Cydia или от друго приложение и се забавя така 2 секунди и тогава ме праща на Springbord-а. Също след respring няколко секунди не мога да правя нищо, дори да плъзна на друга страница... някой друг да сподели как е... :offtopic:

Публикувано

tonygti и на мен е така и ми ползва прекалено много рам.

Публикувано

Работата на операционната система на телефона какво общо има с респринга ? Ти колко % от времето го респрингваш? Сигурен съм, че повечето от тези, които по един или друг начин правят пряко сравнение със стари версии на ОС-а са наблъскани с jailbreak apps (Winterboardи, SBSettingи и какво ли още не). Ще добавя и още нещо:

- Първо: това е голд мастър 3.0, тоест тепърва ще се оптимизира във всички насоки (performance, стабилност и сигурност).

- Второ: от версия 1.х до 3.0 бяха въведени купища нововавидения (не говоря за иновации :offtopic:, така че е нормално те да се отразят.

ПС: Ако ви е бавен софтуера си ъпгрейднете хардуера!

@blizzard, колко програми си сложил от Cydia?

Публикувано

Ами respring правя доста често. Примерно като си кача някоя нова иконка. А излизане от приложения като Cydia и други става многократно всеки ден. Наистина преди да накача тия всичките програми, които изброи не се бавеше така. Дано в следващите обновления всичко се оправи. :offtopic:

Публикувано

Е ти си наблъскай половината Cydia в телефона и чакай от умрял писмо.

Публикувано

Телефона ми е нормално наблъскан. С 2.2.1 беше с абсолютно същите приложения и не излизаше 3 секунди от 1 игра.

Публикувано

Ми не е половината Cydia, а горе долу 17 програмки, които разбира се качват със себе си и няколко други, както например SBSettings качва Mobile Substrate. Но тия програми съм сигурен, че си качил и ти и всеки друг в тоя форум. Аз даже доста съм ги спестил и не съм ги качил...

Публикувано

Ако прочетете как работи и какво прави Mobile Substrate, ще си отговорите на въпросите.

Публикувано

Еми да, ползва се от много програми, от които всеки е качил поне няколко....

Публикувано

Тогава няма да се оплаквате.

Публикувано

Има ли официална дата на излизане на 3.1?

Публикувано

Няма, както и за 3.0 нямаше когато беше в бета стадий.

Дори чак днес Gmail, Google Docs, Google Calendar и Google Talk вече не са в бета версии. (10x deezel :) )

Така че не се знае, кога ще излезе финалната версия.

Публикувано

Дано пускането на 3.1 не съвпадне с пускането на телефона в България.

Публикувано

Като гледам в Гърция-Vodafone ще го пуска на 31 юли, а не както беше анонсирано на 9ти. Мисля, че и в Глобул нещата няма да са по-различни.

Публикувано

Ама, Патронка, то 100 пъти се каза, че е Юли '09-та, а не 09.07.2009 :Wink:

Публикувано

И да го пуснат upgrade-а по-рано, има голям шанс като си купим 3G S да си е с FW 3.0

Пример: Миналата година си купих iPhone 3G от Гърция. FW 2.2 вече беше излязла, но като си отворих кутията и плъгнах телефона към компютъра ми показваше че е FW 2.0 (или 2.0.1 не си спомням точно) Така че, дано да имаме късмет :Wink:

Публикувано
Ама, Патронка, то 100 пъти се каза, че е Юли '09-та, а не 09.07.2009 :Wink:

Това за България ли е.Казано e,че ще е през July '09 july-09.jpg

Публикувано

Да беееееееее. Колко пъти да се повтори едно и също нещо - ЮЛИ 2009та !!!!!

п.п. Което означава, че може да е днес, утре (9ти юли) или всеки един друг ден до края на месеца!

Публикувано

Пуснаха iPhone OS 3.1 beta 2/iPhone SDK 3.1 beta 2.

По-късно ще я тествам на iPhone 3G.

Публикувано

Владо и без това се скътава :rolleyes:

Само искам да уточня за държавния стандарт. От няколко години фонетичната подредба също е български държавен стандарт.

Лошата новина е, че на 31 юли гръцките и българските айфони ще са с 3.1 и съществува реална опасност дълго време да стоят без джейл и отключване.

Публикувано

Малко излизам от темата:

GLOBUL УДВОЯВА СКОРОСТТА ЗА ПРЕНОС НА ДАННИ В СВОЯТА 3G МРЕЖА

15-07-2009

След успешно проведени изпитания, GLOBUL ще бъде първият български мобилен оператор, който ще предложи на своите клиенти скорост за пренос на данни до 14.4 mbps в своята мрежа от „трето поколение” (3G). Тази скорост е два пъти по-висока от предлаганата от другите мобилни мрежи в България до момента и се осъществява по технологията High Speed Package Access (HSPA).

С новите възможности на 3G мрежата на оператора, клиентите на GLOBUL ще разполагат с още по-бърз достъп до интернет, електронна поща и различни мобилни приложения както през своите мобилни телефони, така и чрез мобилни устройства за връзка с интернет през компютър. GLOBUL ще предложи и нови 3G интернет модеми, които позволяват обем на данни със скорост от 14.4 mbps и по-висока.

Приоритет в предлагането на новата по-висока скорост за пренос на данни за GLOBUL ще бъдат районите в страната с повишено потребление на мобилен интернет като например бизнес и индустриални зони и паркове, университетски центрове, както и черноморските и планински курорти.

От 2006 г. насам GLOBUL е инвестирал над 70 милиона лева в изграждането и развитието на своята UMTS мрежа и на услугите от „трето поколение”. В момента, 3G мрежата на компанията покрива 78% от населението на България.

„Предлагането на скорост до 14.4 mbps в 3G мрежата на GLOBUL е поредната стъпка в нашата инвестиционна програма. Тя ще ни позволи да отговорим на постоянно повишаващото се потребление на услугите за пренос на данни на компанията като предложим на своите клиенти нови възможности и още по-високо качество.”, коментира главният технически директор на GLOBUL г-н Апостолос Пагуцос.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...