ThUnDeR Публикувано Юли 5, 2009 Публикувано Юли 5, 2009 blizzard, обоснови се за теб какво означава "бъгав и бавен"? Цитирай
tonygti Публикувано Юли 5, 2009 Публикувано Юли 5, 2009 При мен примерно с 3.0 OS е малко бавен в някой моменти. Примерно като искам да изляза от Cydia или от друго приложение и се забавя така 2 секунди и тогава ме праща на Springbord-а. Също след respring няколко секунди не мога да правя нищо, дори да плъзна на друга страница... някой друг да сподели как е... Цитирай
blizzard Публикувано Юли 5, 2009 Публикувано Юли 5, 2009 tonygti и на мен е така и ми ползва прекалено много рам. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Юли 5, 2009 Публикувано Юли 5, 2009 Работата на операционната система на телефона какво общо има с респринга ? Ти колко % от времето го респрингваш? Сигурен съм, че повечето от тези, които по един или друг начин правят пряко сравнение със стари версии на ОС-а са наблъскани с jailbreak apps (Winterboardи, SBSettingи и какво ли още не). Ще добавя и още нещо: - Първо: това е голд мастър 3.0, тоест тепърва ще се оптимизира във всички насоки (performance, стабилност и сигурност). - Второ: от версия 1.х до 3.0 бяха въведени купища нововавидения (не говоря за иновации , така че е нормално те да се отразят. ПС: Ако ви е бавен софтуера си ъпгрейднете хардуера! @blizzard, колко програми си сложил от Cydia? Цитирай
tonygti Публикувано Юли 5, 2009 Публикувано Юли 5, 2009 Ами respring правя доста често. Примерно като си кача някоя нова иконка. А излизане от приложения като Cydia и други става многократно всеки ден. Наистина преди да накача тия всичките програми, които изброи не се бавеше така. Дано в следващите обновления всичко се оправи. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Юли 5, 2009 Публикувано Юли 5, 2009 Е ти си наблъскай половината Cydia в телефона и чакай от умрял писмо. Цитирай
blizzard Публикувано Юли 5, 2009 Публикувано Юли 5, 2009 Телефона ми е нормално наблъскан. С 2.2.1 беше с абсолютно същите приложения и не излизаше 3 секунди от 1 игра. Цитирай
tonygti Публикувано Юли 5, 2009 Публикувано Юли 5, 2009 Ми не е половината Cydia, а горе долу 17 програмки, които разбира се качват със себе си и няколко други, както например SBSettings качва Mobile Substrate. Но тия програми съм сигурен, че си качил и ти и всеки друг в тоя форум. Аз даже доста съм ги спестил и не съм ги качил... Цитирай
ThUnDeR Публикувано Юли 5, 2009 Публикувано Юли 5, 2009 Ако прочетете как работи и какво прави Mobile Substrate, ще си отговорите на въпросите. Цитирай
tonygti Публикувано Юли 5, 2009 Публикувано Юли 5, 2009 Еми да, ползва се от много програми, от които всеки е качил поне няколко.... Цитирай
blizzard Публикувано Юли 7, 2009 Публикувано Юли 7, 2009 Има ли официална дата на излизане на 3.1? Цитирай
mupo Публикувано Юли 7, 2009 Публикувано Юли 7, 2009 Няма, както и за 3.0 нямаше когато беше в бета стадий. Дори чак днес Gmail, Google Docs, Google Calendar и Google Talk вече не са в бета версии. (10x deezel ) Така че не се знае, кога ще излезе финалната версия. Цитирай
board Публикувано Юли 8, 2009 Публикувано Юли 8, 2009 Дано пускането на 3.1 не съвпадне с пускането на телефона в България. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Юли 8, 2009 Публикувано Юли 8, 2009 Като гледам в Гърция-Vodafone ще го пуска на 31 юли, а не както беше анонсирано на 9ти. Мисля, че и в Глобул нещата няма да са по-различни. Цитирай
Adamov Публикувано Юли 8, 2009 Публикувано Юли 8, 2009 Ама, Патронка, то 100 пъти се каза, че е Юли '09-та, а не 09.07.2009 Цитирай
ereptor Публикувано Юли 8, 2009 Публикувано Юли 8, 2009 И да го пуснат upgrade-а по-рано, има голям шанс като си купим 3G S да си е с FW 3.0 Пример: Миналата година си купих iPhone 3G от Гърция. FW 2.2 вече беше излязла, но като си отворих кутията и плъгнах телефона към компютъра ми показваше че е FW 2.0 (или 2.0.1 не си спомням точно) Така че, дано да имаме късмет Цитирай
pzhekov Публикувано Юли 8, 2009 Публикувано Юли 8, 2009 Ама, Патронка, то 100 пъти се каза, че е Юли '09-та, а не 09.07.2009 Това за България ли е.Казано e,че ще е през July '09 Цитирай
Adamov Публикувано Юли 8, 2009 Публикувано Юли 8, 2009 Да беееееееее. Колко пъти да се повтори едно и също нещо - ЮЛИ 2009та !!!!! п.п. Което означава, че може да е днес, утре (9ти юли) или всеки един друг ден до края на месеца! Цитирай
Mitk0 Публикувано Юли 15, 2009 Публикувано Юли 15, 2009 Пуснаха iPhone OS 3.1 beta 2/iPhone SDK 3.1 beta 2. По-късно ще я тествам на iPhone 3G. Цитирай
Severus Публикувано Юли 15, 2009 Автор Публикувано Юли 15, 2009 Владо и без това се скътава Само искам да уточня за държавния стандарт. От няколко години фонетичната подредба също е български държавен стандарт. Лошата новина е, че на 31 юли гръцките и българските айфони ще са с 3.1 и съществува реална опасност дълго време да стоят без джейл и отключване. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Юли 15, 2009 Публикувано Юли 15, 2009 Малко излизам от темата: GLOBUL УДВОЯВА СКОРОСТТА ЗА ПРЕНОС НА ДАННИ В СВОЯТА 3G МРЕЖА 15-07-2009 След успешно проведени изпитания, GLOBUL ще бъде първият български мобилен оператор, който ще предложи на своите клиенти скорост за пренос на данни до 14.4 mbps в своята мрежа от „трето поколение” (3G). Тази скорост е два пъти по-висока от предлаганата от другите мобилни мрежи в България до момента и се осъществява по технологията High Speed Package Access (HSPA). С новите възможности на 3G мрежата на оператора, клиентите на GLOBUL ще разполагат с още по-бърз достъп до интернет, електронна поща и различни мобилни приложения както през своите мобилни телефони, така и чрез мобилни устройства за връзка с интернет през компютър. GLOBUL ще предложи и нови 3G интернет модеми, които позволяват обем на данни със скорост от 14.4 mbps и по-висока. Приоритет в предлагането на новата по-висока скорост за пренос на данни за GLOBUL ще бъдат районите в страната с повишено потребление на мобилен интернет като например бизнес и индустриални зони и паркове, университетски центрове, както и черноморските и планински курорти. От 2006 г. насам GLOBUL е инвестирал над 70 милиона лева в изграждането и развитието на своята UMTS мрежа и на услугите от „трето поколение”. В момента, 3G мрежата на компанията покрива 78% от населението на България. „Предлагането на скорост до 14.4 mbps в 3G мрежата на GLOBUL е поредната стъпка в нашата инвестиционна програма. Тя ще ни позволи да отговорим на постоянно повишаващото се потребление на услугите за пренос на данни на компанията като предложим на своите клиенти нови възможности и още по-високо качество.”, коментира главният технически директор на GLOBUL г-н Апостолос Пагуцос. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.