Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

3GS e 7.2Mbps download и 3.6 upload. Така че, голяма файда няма да има.

Да не забравяме, че това е скорост на връзка м/у твоето устройство и мобилния оператор, а той по нея каква интернет скорост ще ти осигури е трети въпрос. С други думи - блажени са верующите :rolleyes:

• Отговори 143
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• ThUnDeR

16

• Anthony

14

• mupo

14

• tonygti

14

Топ автори в тази тема

Публикувано

Поредният марктингов трик за ловене на балъци. Иначе казано, византийски номерца :rolleyes:

Публикувано

До момента скоростта на 3г мрежата им беше отвратителна.

PS: В момента M-Tел също тестват и се мъчат да ъпгрейднат на 14.4.

Публикувано

Мда... важен е не капацитета на връзката, а колко от него използва. Поне по моите проведени тестове на местата, където ми трябва мобилен интернет Мтел води убедително - където няма 3Г има EDGE, докато другите два оператора ми предоставят GPRS.

Публикувано
Владо и без това се скътава :Wink: ...

Ще ви кажа аз на вас кой се скатава :rolleyes:

Супер готино е, че сложиха фонетика, защото таман ми беше писнало :Wink: Всяка версия променяха клавиатурите и съответно таман да има някакъв напредък и той се обезмисля, защото всичко трябваше да почва отначало.

Сега се концентрирам да дооправя превода и пакетите за мобилните оператори и пускам локализацията :Wink:

Публикувано

Аз съм с 2G 3.0 мога ли да сложа 3.1 бета и да си го отключа и джейлна с RedSn0W 0.8?

Публикувано

Що така още никой не е споменал, че днес е излязла FW 3.1 beta 3? :razz:

10196db12d93.jpg[/attachment:3ksc7vfg]

Добавено е Copy/Paste на видео файлове.

[youtube:3ksc7vfg]

[/youtube:3ksc7vfg]

Ето линкове за FW 3.1 beta 3.

iPhone 3G FW 3.1 beta 3

iPhone 3GS FW 3.1 beta 3

Ако престъпите към инсталация го правите на ваш риск и никой от екипа на BGiPhone.com не носи отговорност за последствията (заключванки и т.н.) след инсталацията му!

Публикувано

Какво става ако сложа 3.1 на джейлбрейкнат телефон с 3.0? Телефонът си е фабрично незаключван. Само се губи джейлбрейка докато не се намери начин да се направи това или си остава джейлбрейкнат?

Публикувано

Ще загубиш джейлбрейка,но телефона ще си работи нормално.Ако изкаш изчакай,някой казват,че 3.1 ще излезне на 31 Юли когато ще пускат телефона в България,защото тогава пускат телефона в още няколко държави и са сложили езиците на тези държави.

Публикувано

А ако не си прочел внимателно шапката на темата, никога повече няма да имаш джейлнат телефон.

Публикувано

Ясно, ще се чака всичко да си е като хората. А това само за бетата ли важи или ще е така и в крайната версия 3.1? (ако се знае де)

Публикувано

Продължаваш да не я четеш! Специално за тези с 3GS е написано кои файлчета трябва да се запазят, за да можеш и в бъдеще да имаш джейл.

Публикувано

Аз чета, ама само не разбирам дали при финалната версия пак ще е със сменен бейзбанд или е само за бетата... :rolleyes: (или изпускам нещо де)

Публикувано

Тия файлове ще ти трябват за всеки следваш FW който излезе!!!

Затова си ги запази сега на няколко места, качи си ги по пощи, CD-та, флашки, дискети, магнитни летни, перфо карти и т.н.

Публикувано
:rolleyes::Wink::Wink: Вие тотално шашнахте човека...
Публикувано

К'во сме го шашнали? Напълно сериозни сме си.

Без тях няма jail и unlock в бъдеще, а ако ги изгуби след минаване на следваща версия няма откъде другаде да ги вземе.

То това си го пише в първото мнение на темата.....

Публикувано
Ще загубиш джейлбрейка,но телефона ще си работи нормално.Ако изкаш изчакай,някой казват,че 3.1 ще излезне на 31 Юли когато ще пускат телефона в България,защото тогава пускат телефона в още няколко държави и са сложили езиците на тези държави.

Моля те, кажи ми как пишеш думата "някой" в единствено число? Страшно ще съм благодарен да науча. Може да ми отговори и някой друг от всичките, които използват "Й" толкова активно. Тук сте много.

Публикувано

Докато преглеждах темата се замислих....

Ако бъдещия jailbreak на 3GS телефон с FW 3.1 зависи от това дали за запазени iBEC и iBSS файловете, какво ще правят тези, които ще си купят 3GS с фабрично инсталиран FW 3.1? Те очевидно няма как да се доберат до файловете.

Може би към момента е известен начин за jailbreak на 3GS с FW 3.1, но той изисква посочените файлове. А без тях тепърва ще се търси вариант за jailbreak на 3GS с FW 3.1.

Публикувано

Сега ще се опитам пак да го обясня.

На този етап, всеки който си е запазил тези файлове ще може със 100% сигурност да си прави джейлове на следващите версии на ОС-а.

Тези, които не са ги запазили или тези, които ще си купят 3GS с новата 3.1 - джейлът не им е гарантиран. Може веднага да излезе пробив, може да излезе след половин година, може и да не излезе въобще.

Горенаписаното е валидно само и единствено за новия 3GS.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте имам един въпрос. Прочетох и петте страници и разбрах, че тези два файла са изключително важни за собствениците на 3GS, тези два файла нямат значение за 2G но нищо не се написа за 3G?

Публикувано

Ми щом не е написано, значи няма никакво значение и за него.

Публикувано

И аз така предположих но е друго да е написано черно на бяло. Благодаря все пак, а ти сигурен ли си в това?

Публикувано

Ако се закупи 3Gs с 3.1 и му се направи restore към 3.0,дали ОС няма да направи тези фаилове iBEC и iBSS ?

Публикувано
Ако се закупи 3Gs с 3.1 и му се направи restore към 3.0,дали ОС няма да направи тези фаилове iBEC и iBSS ?

Купил си си с 3.1 ??? Я погледни да не е 3.01 :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...