Severus Публикувано Юли 15, 2009 Автор Публикувано Юли 15, 2009 3GS e 7.2Mbps download и 3.6 upload. Така че, голяма файда няма да има. Да не забравяме, че това е скорост на връзка м/у твоето устройство и мобилния оператор, а той по нея каква интернет скорост ще ти осигури е трети въпрос. С други думи - блажени са верующите Цитирай
Anthony Публикувано Юли 15, 2009 Публикувано Юли 15, 2009 Поредният марктингов трик за ловене на балъци. Иначе казано, византийски номерца Цитирай
ThUnDeR Публикувано Юли 15, 2009 Публикувано Юли 15, 2009 До момента скоростта на 3г мрежата им беше отвратителна. PS: В момента M-Tел също тестват и се мъчат да ъпгрейднат на 14.4. Цитирай
PL87 Публикувано Юли 15, 2009 Публикувано Юли 15, 2009 Мда... важен е не капацитета на връзката, а колко от него използва. Поне по моите проведени тестове на местата, където ми трябва мобилен интернет Мтел води убедително - където няма 3Г има EDGE, докато другите два оператора ми предоставят GPRS. Цитирай
Гост Публикувано Юли 15, 2009 Публикувано Юли 15, 2009 Владо и без това се скътава ... Ще ви кажа аз на вас кой се скатава Супер готино е, че сложиха фонетика, защото таман ми беше писнало Всяка версия променяха клавиатурите и съответно таман да има някакъв напредък и той се обезмисля, защото всичко трябваше да почва отначало. Сега се концентрирам да дооправя превода и пакетите за мобилните оператори и пускам локализацията Цитирай
blizzard Публикувано Юли 21, 2009 Публикувано Юли 21, 2009 Аз съм с 2G 3.0 мога ли да сложа 3.1 бета и да си го отключа и джейлна с RedSn0W 0.8? Цитирай
mupo Публикувано Юли 28, 2009 Публикувано Юли 28, 2009 Що така още никой не е споменал, че днес е излязла FW 3.1 beta 3? :razz: 10196db12d93.jpg[/attachment:3ksc7vfg] Добавено е Copy/Paste на видео файлове. [youtube:3ksc7vfg] [/youtube:3ksc7vfg]Ето линкове за FW 3.1 beta 3. iPhone 3G FW 3.1 beta 3 iPhone 3GS FW 3.1 beta 3 Ако престъпите към инсталация го правите на ваш риск и никой от екипа на BGiPhone.com не носи отговорност за последствията (заключванки и т.н.) след инсталацията му! Цитирай
Vancuver Публикувано Юли 28, 2009 Публикувано Юли 28, 2009 Какво става ако сложа 3.1 на джейлбрейкнат телефон с 3.0? Телефонът си е фабрично незаключван. Само се губи джейлбрейка докато не се намери начин да се направи това или си остава джейлбрейкнат? Цитирай
pzhekov Публикувано Юли 28, 2009 Публикувано Юли 28, 2009 Ще загубиш джейлбрейка,но телефона ще си работи нормално.Ако изкаш изчакай,някой казват,че 3.1 ще излезне на 31 Юли когато ще пускат телефона в България,защото тогава пускат телефона в още няколко държави и са сложили езиците на тези държави. Цитирай
Severus Публикувано Юли 28, 2009 Автор Публикувано Юли 28, 2009 А ако не си прочел внимателно шапката на темата, никога повече няма да имаш джейлнат телефон. Цитирай
Vancuver Публикувано Юли 28, 2009 Публикувано Юли 28, 2009 Ясно, ще се чака всичко да си е като хората. А това само за бетата ли важи или ще е така и в крайната версия 3.1? (ако се знае де) Цитирай
Severus Публикувано Юли 28, 2009 Автор Публикувано Юли 28, 2009 Продължаваш да не я четеш! Специално за тези с 3GS е написано кои файлчета трябва да се запазят, за да можеш и в бъдеще да имаш джейл. Цитирай
Vancuver Публикувано Юли 28, 2009 Публикувано Юли 28, 2009 Аз чета, ама само не разбирам дали при финалната версия пак ще е със сменен бейзбанд или е само за бетата... (или изпускам нещо де) Цитирай
mupo Публикувано Юли 28, 2009 Публикувано Юли 28, 2009 Тия файлове ще ти трябват за всеки следваш FW който излезе!!! Затова си ги запази сега на няколко места, качи си ги по пощи, CD-та, флашки, дискети, магнитни летни, перфо карти и т.н. Цитирай
mupo Публикувано Юли 28, 2009 Публикувано Юли 28, 2009 К'во сме го шашнали? Напълно сериозни сме си. Без тях няма jail и unlock в бъдеще, а ако ги изгуби след минаване на следваща версия няма откъде другаде да ги вземе. То това си го пише в първото мнение на темата..... Цитирай
Anthony Публикувано Юли 29, 2009 Публикувано Юли 29, 2009 Ще загубиш джейлбрейка,но телефона ще си работи нормално.Ако изкаш изчакай,някой казват,че 3.1 ще излезне на 31 Юли когато ще пускат телефона в България,защото тогава пускат телефона в още няколко държави и са сложили езиците на тези държави. Моля те, кажи ми как пишеш думата "някой" в единствено число? Страшно ще съм благодарен да науча. Може да ми отговори и някой друг от всичките, които използват "Й" толкова активно. Тук сте много. Цитирай
intruder Публикувано Юли 29, 2009 Публикувано Юли 29, 2009 Докато преглеждах темата се замислих.... Ако бъдещия jailbreak на 3GS телефон с FW 3.1 зависи от това дали за запазени iBEC и iBSS файловете, какво ще правят тези, които ще си купят 3GS с фабрично инсталиран FW 3.1? Те очевидно няма как да се доберат до файловете. Може би към момента е известен начин за jailbreak на 3GS с FW 3.1, но той изисква посочените файлове. А без тях тепърва ще се търси вариант за jailbreak на 3GS с FW 3.1. Цитирай
Severus Публикувано Юли 29, 2009 Автор Публикувано Юли 29, 2009 Сега ще се опитам пак да го обясня. На този етап, всеки който си е запазил тези файлове ще може със 100% сигурност да си прави джейлове на следващите версии на ОС-а. Тези, които не са ги запазили или тези, които ще си купят 3GS с новата 3.1 - джейлът не им е гарантиран. Може веднага да излезе пробив, може да излезе след половин година, може и да не излезе въобще. Горенаписаното е валидно само и единствено за новия 3GS. Цитирай
saint056a Публикувано Август 24, 2009 Публикувано Август 24, 2009 Здравейте имам един въпрос. Прочетох и петте страници и разбрах, че тези два файла са изключително важни за собствениците на 3GS, тези два файла нямат значение за 2G но нищо не се написа за 3G? Цитирай
tonygti Публикувано Август 24, 2009 Публикувано Август 24, 2009 Ми щом не е написано, значи няма никакво значение и за него. Цитирай
saint056a Публикувано Август 24, 2009 Публикувано Август 24, 2009 И аз така предположих но е друго да е написано черно на бяло. Благодаря все пак, а ти сигурен ли си в това? Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Август 24, 2009 Публикувано Август 24, 2009 Ако се закупи 3Gs с 3.1 и му се направи restore към 3.0,дали ОС няма да направи тези фаилове iBEC и iBSS ? Цитирай
sand0 Публикувано Август 24, 2009 Публикувано Август 24, 2009 Ако се закупи 3Gs с 3.1 и му се направи restore към 3.0,дали ОС няма да направи тези фаилове iBEC и iBSS ? Купил си си с 3.1 ??? Я погледни да не е 3.01 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.