Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Пише ако се закупи,защото и този момент ще доиде.

• Отговори 143
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• ThUnDeR

16

• Anthony

14

• mupo

14

• tonygti

14

Топ автори в тази тема

Публикувано

Като дойде 3.1, ще има джайлбреак, стига сте се плашили, не мисля, че ще допрем до тия файлчета.

Все пак аз си ги запазих за всеки случай.

Публикувано

Точно тия файлчета ти гарантират сигурен джейлбрейк дори и при 3.5!

А да не ги запазиш, след като и devteam, и geohot изрично са казали, опира не до смелост, а до глупост.

Публикувано

Това е ясно,но питах дали ако се направи рековър към по стара версия,например 3.0,в която ги има,ще може ли да се извлекат пак? Или няма да има възможност за даунгреид?

Публикувано

На 9 септември най-вероятно ще я обявят и дано я пуснат веднага.

Публикувано

Най-вероятно ще я обявят на 9-ти септември по време на Apple event-а и ще я пуснат около 18 септември, тъй като на 18-ти изтича "лиценза" на iPhone OS 3.1 beta 3 и едва ли ще има beta 4.

Публикувано

Ето, какво каза MuscleNerd преди 25 минути.

" 3G+3GS owners BEWARE: you'll lose (maybe forever) your ultrasn0w unlock if you update to Apple's new firmware this week"

"Собствениците на 3G+3GS да бъдат внимателни: Вие ще загубите (може би завинаги) възможността за unlock чрез ultrasn0w, ако ъпдейтнете с новия фърм, който излиза тази седмица"

Публикувано

това не е лошо да се направи като поздрав при влизане във форума

за да се предпазят поне тези които посещават гнездото ни

Публикувано

Интересно ми е какво ще кажат сега хората, които твърдяха, че няма значение дали телефонът е ФЗ или ФО.

Публикувано

Като не е ultrasn0w ще е нещо друго. Винаги ще се намира начин за unlock...

Публикувано

Би ли ми казал такъв начин за 2.2.1?

Публикувано

Ех, как не се сетих. Това прекрасно изобретение, с което нямаш 3G, непрастанно губиш мрежа и какво ли още не. Да не говорим, че за всеки нов фърм ти трябва и нов турбошит за около 50 лв. Много изгодна работа. Как да не си спести човек 100 лв. и да не си вземе ФЗ.

Публикувано

Технологията се развива, ще измислят нещо по-добро и всичко ще е наред. Няма да останат хиляди хора без отключен телефон.

Публикувано

Или ще излезе 3.2 и тогава ще има друг начин...

Публикувано

И в крайна сметка предупреждението се затрупа от ненужен спам. Въпросът е да не се ъпдейтне през iTunes. Иначе, DevTeam обещават кастъм версия със запазване на версията на модема.

Публикувано

Tова ми направи впечатление и не ми е ясно какво означава ECID SHSH on file? b621efbe00f4dd26.jpg

Публикувано

На мен ми излезна този текст:

When you jailbroke your iPhone 3G, you may have been told that it was of dire importance that you follow a fairly complex procedure to guarantee Apple can’t ever stop you from jailbreaking.

Many people failed to make it work. :biggrin:

I’ve been working on this problem, and now Cydia can do this work for you!

Цъкнах на бутончето Make my life easier и сега отгоре пише This iPhone 3G has a pending TSS request.

Доколкото разбрах от чуждите форуми. Саурик запазва ECID файла на неговия сървър, за да може при джейл след това чрез този файл да се генерират iBSS и iBEC файловете.

Публикувано

Ето тука пише какво значи.

Tова ми направи впечатление и не ми е ясно какво означава ECID SHSH on file?

Това значи, че си натиснал нещо без да прочетеш за какво служи то. :biggrin:

Публикувано

intruder , сега видях, че си писал, извинявай. И при мен се появи, че е ОК, ама аз и отделно си имам файлчетата.

И за да съм още по-спокоен преди да кача на 3.1 ще отделя известно време да ги запазя още веднъж :biggrin:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...