KurtiMakarov Публикувано Август 24, 2009 Публикувано Август 24, 2009 Пише ако се закупи,защото и този момент ще доиде. Цитирай
korn3 Публикувано Август 24, 2009 Публикувано Август 24, 2009 Като дойде 3.1, ще има джайлбреак, стига сте се плашили, не мисля, че ще допрем до тия файлчета. Все пак аз си ги запазих за всеки случай. Цитирай
Severus Публикувано Август 24, 2009 Автор Публикувано Август 24, 2009 Точно тия файлчета ти гарантират сигурен джейлбрейк дори и при 3.5! А да не ги запазиш, след като и devteam, и geohot изрично са казали, опира не до смелост, а до глупост. Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Август 24, 2009 Публикувано Август 24, 2009 Това е ясно,но питах дали ако се направи рековър към по стара версия,например 3.0,в която ги има,ще може ли да се извлекат пак? Или няма да има възможност за даунгреид? Цитирай
korn3 Публикувано Септември 1, 2009 Публикувано Септември 1, 2009 Някой да знае кога ще излиза новата версия 3.1? Просто за информация. Цитирай
trader Публикувано Септември 3, 2009 Публикувано Септември 3, 2009 На 9 септември най-вероятно ще я обявят и дано я пуснат веднага. Цитирай
mupo Публикувано Септември 3, 2009 Публикувано Септември 3, 2009 Най-вероятно ще я обявят на 9-ти септември по време на Apple event-а и ще я пуснат около 18 септември, тъй като на 18-ти изтича "лиценза" на iPhone OS 3.1 beta 3 и едва ли ще има beta 4. Цитирай
Severus Публикувано Септември 8, 2009 Автор Публикувано Септември 8, 2009 Ето, какво каза MuscleNerd преди 25 минути. " 3G+3GS owners BEWARE: you'll lose (maybe forever) your ultrasn0w unlock if you update to Apple's new firmware this week" "Собствениците на 3G+3GS да бъдат внимателни: Вие ще загубите (може би завинаги) възможността за unlock чрез ultrasn0w, ако ъпдейтнете с новия фърм, който излиза тази седмица" Цитирай
slaf Публикувано Септември 8, 2009 Публикувано Септември 8, 2009 това не е лошо да се направи като поздрав при влизане във форума за да се предпазят поне тези които посещават гнездото ни Цитирай
Anthony Публикувано Септември 8, 2009 Публикувано Септември 8, 2009 Интересно ми е какво ще кажат сега хората, които твърдяха, че няма значение дали телефонът е ФЗ или ФО. Цитирай
tonygti Публикувано Септември 8, 2009 Публикувано Септември 8, 2009 Като не е ultrasn0w ще е нещо друго. Винаги ще се намира начин за unlock... Цитирай
Anthony Публикувано Септември 8, 2009 Публикувано Септември 8, 2009 Би ли ми казал такъв начин за 2.2.1? Цитирай
Anthony Публикувано Септември 8, 2009 Публикувано Септември 8, 2009 Ех, как не се сетих. Това прекрасно изобретение, с което нямаш 3G, непрастанно губиш мрежа и какво ли още не. Да не говорим, че за всеки нов фърм ти трябва и нов турбошит за около 50 лв. Много изгодна работа. Как да не си спести човек 100 лв. и да не си вземе ФЗ. Цитирай
tonygti Публикувано Септември 8, 2009 Публикувано Септември 8, 2009 Технологията се развива, ще измислят нещо по-добро и всичко ще е наред. Няма да останат хиляди хора без отключен телефон. Цитирай
PL87 Публикувано Септември 8, 2009 Публикувано Септември 8, 2009 Просто ще останат хиляди хора без 3.1 Цитирай
tonygti Публикувано Септември 8, 2009 Публикувано Септември 8, 2009 Или ще излезе 3.2 и тогава ще има друг начин... Цитирай
Severus Публикувано Септември 8, 2009 Автор Публикувано Септември 8, 2009 И в крайна сметка предупреждението се затрупа от ненужен спам. Въпросът е да не се ъпдейтне през iTunes. Иначе, DevTeam обещават кастъм версия със запазване на версията на модема. Цитирай
daniel Публикувано Септември 9, 2009 Публикувано Септември 9, 2009 Tова ми направи впечатление и не ми е ясно какво означава ECID SHSH on file? Цитирай
PL87 Публикувано Септември 9, 2009 Публикувано Септември 9, 2009 На мен ми излезна този текст: When you jailbroke your iPhone 3G, you may have been told that it was of dire importance that you follow a fairly complex procedure to guarantee Apple can’t ever stop you from jailbreaking.Many people failed to make it work. I’ve been working on this problem, and now Cydia can do this work for you! Цъкнах на бутончето Make my life easier и сега отгоре пише This iPhone 3G has a pending TSS request. Доколкото разбрах от чуждите форуми. Саурик запазва ECID файла на неговия сървър, за да може при джейл след това чрез този файл да се генерират iBSS и iBEC файловете. Цитирай
intruder Публикувано Септември 9, 2009 Публикувано Септември 9, 2009 Ето тука пише какво значи. Tова ми направи впечатление и не ми е ясно какво означава ECID SHSH on file? Това значи, че си натиснал нещо без да прочетеш за какво служи то. Цитирай
PL87 Публикувано Септември 9, 2009 Публикувано Септември 9, 2009 intruder , сега видях, че си писал, извинявай. И при мен се появи, че е ОК, ама аз и отделно си имам файлчетата. И за да съм още по-спокоен преди да кача на 3.1 ще отделя известно време да ги запазя още веднъж Цитирай
daniel Публикувано Септември 10, 2009 Публикувано Септември 10, 2009 @intruder има нещо вярно Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.