mupo Публикувано Септември 14, 2009 Публикувано Септември 14, 2009 BeOnEdge, въздържай се от експерименти и инсталиране на приложения които може да доведат до рестор докато не се вдигне мъглата около jailbreak и unlock на FW 3.1 за iPhone 3GS dirtyrule, ще те помоля да престанеш да даваш подвеждаща информация ако не си я пробвал сам! Няма нужда да се заблуждават и объркват потребителите. Цитирай
dirtyrule Публикувано Септември 14, 2009 Публикувано Септември 14, 2009 http://iphoneate.com/tutorial-regresar-del-firm-3-1-al-3-0/ Които не вярва да влезе да прочете и да се уведи сам.Аз вече няма да давам нова информация в този сайт че получих много предупреждения и за коментари също.Тези които искат, да ми пишат на лични съобщения Цитирай
Anthony Публикувано Септември 14, 2009 Публикувано Септември 14, 2009 Това го обещаваш за пореден път. Предупреждението което ти пратих е последно. Цитирай
mupo Публикувано Септември 14, 2009 Публикувано Септември 14, 2009 dirtyrule, а това случайно да го прочете? Funciona en los Iphone 2G y 3G т.е. Метода работи на iPhone 2G и 3G, но не и на iPhone 3GS! А ти съветваш потребител с iPhone 3GS да го прави. Или изпробвай това което четеш преди да го споделиш или чети внимателно и проверявай дадена информация на няколко места (и то гледай да са сигурни, а не сайтове пълни със сумати банери и реклами) преди да я споделиш тук, за да предотвратиш подвеждането на доста хора! Цитирай
Grievous Публикувано Септември 14, 2009 Публикувано Септември 14, 2009 За малко да ресторна, аааа. Цитирай
frihet Публикувано Септември 14, 2009 Публикувано Септември 14, 2009 Благодаря предварително един приятел без да иска го е ъпдейтнал и се прецака мн. яко сега трябва да чака. Иначе аз съм си със 3G. Благодаря за информацията ! Цитирай
stanislavd Публикувано Септември 15, 2009 Публикувано Септември 15, 2009 Здравейте колеги, искам да попитам: имам заключен 3ГС fw 3.01 който купих на 09.09 нотрябваше да отивам на работа и не можах да го джейлбрекна , а на другия ден се оказа , че съм закъснял ужасно. Ползвам го с карта на Глобул така че нямам нужда от отключванеи искам да разбера след като нищо не мога да направя в момента с джейлбрека(естествено не успях да запазя файловете)проблем ли ще е да сложа 3.1 и да чакам джейлбрек или да не пипам нищо за сега . И още един въпрос Itunes трябва ли да е 8.2 или може вече да е 9.0. Сестра ми има Ipod 1g fw 2.2.1 който се синхронизира на същия компютър така че трябва да става и за двете инъче става трагедия (в момента съм с itunes 8.1 заради нея и незнам какво да правя). Предварително благодаря за съветите Цитирай
Anthony Публикувано Септември 15, 2009 Публикувано Септември 15, 2009 Нямаш никакви проблеми да му направиш джейлбрейк сега. Сложиш ли 3.1 обаче няма да можеш. Цитирай
stanislavd Публикувано Септември 15, 2009 Публикувано Септември 15, 2009 Благодаря ще пробвам , а за версията на itunes има ли значение коя е (8.2 или 9.0) Цитирай
tonygti Публикувано Септември 15, 2009 Публикувано Септември 15, 2009 С 8.1 със сигурност няма да стане. Абе най-добре мини на 9.0. Много по добра е и бърза. Цитирай
stanislavd Публикувано Септември 15, 2009 Публикувано Септември 15, 2009 Това ми е ясно питах дали 9.0 не прави проблеми каквито имаше когато излезе 8.2 Цитирай
surr3a1 Публикувано Септември 16, 2009 Публикувано Септември 16, 2009 Не прави никакви проблеми. Аз съм с 3GS jailbreaked, и си инсталирах последната версия и съм много доволен на iTunes. Много по-бърза е и е по-приятна за работа. Иначе си е абсолютно същатата. Само един път ме попита дали искам да направя upgrade до 3.1, което предложение беше веднага отказано с мощно натискане на No . Пита ме също, че иска да направи някакъв update на carrier settings/definitions, на което му дадох Yes! Нищо не стана. Следващия път като свързах телефона ми поиска пак същото нещо, при което му дадох No, и това си беше. Давай смело. Няма проблем стига да не натиснеш грешното бутонче. Поздрави! Цитирай
andro89 Публикувано Септември 16, 2009 Публикувано Септември 16, 2009 Здравейте и от мен.Пиша ви за първи път,тъй като от скоро съм потребител на на този форум.Въпроса ми е сега как ще мога да извадя тези фаилчета,защото мисля да си купувам 3gs, а този материал,който прочетох ме наведе на мисълта че няма да мога да ги извадя.Прав ли съм или греша? Цитирай
ioff Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Глобул все още продава ли телефони с 3.0? Иначе няма смисъл да се купува безполезна тухла. Цитирай
Kpuc Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Да! Проблема май е да ти продадат! Цитирай
ioff Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Да! Проблема май е да ти продадьт! много нерви с тоя телефон, взе да ми писва! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.