ivodanov Публикувано Юли 19, 2011 Сподели Публикувано Юли 19, 2011 (редактирано) снимка може би ще трябва да го правя ръчно, но ще е играчка една по една да подменям иконите на всички програми Редактирано Юли 19, 2011 от Alxx® Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Юли 19, 2011 Сподели Публикувано Юли 19, 2011 Мисля че има няколко по - големички икони и оттам проблемът. Извади ги от темата и им провери резолюцията - не трябва да надвишават 59х59. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ivodanov Публикувано Юли 19, 2011 Сподели Публикувано Юли 19, 2011 Странното е, че това се появява веднага след инсталиране на Winterboard, преди да съм сложил някаква тема. Като сложа темата разположението остава същото, само се сменят иконите. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Юли 19, 2011 Сподели Публикувано Юли 19, 2011 Хмм, тука куцам с обяснението. Ползваш ли shrink или нещо подобно, което се меси в рамера и разположението на иконите? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Юли 19, 2011 Автор Сподели Публикувано Юли 19, 2011 Я влез в телефона и промени името на файла Info.plist от темата на Info.plist-org или нещо такова, след което направи respring на телефона. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
flash40oo Публикувано Юли 24, 2011 Сподели Публикувано Юли 24, 2011 Имам един глупав въпрос за който се извинявам предварително, но още като имах първия си айфон само един път се опитах да се разправям с този уинтербоард и то доста несполучливо. Въпросът ми е понеже е написано коя иконка и картинка къде се намира във файловата система, мога ли като си харесам някоя иконка направо да вляза през ifunbox например и да си я подменя или трябва задължително да имам уинтербоард и всичко да стане през него? Дано някой ме е разбрал Поздрави Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
naidenoff Публикувано Юли 24, 2011 Сподели Публикувано Юли 24, 2011 Може, но внимателно прочети темата която ти давам. http://bgiphone.com/topic/4271-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D1%8F%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-ios-%D0%B1%D0%B5%D0%B7-winterboard/ Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
flash40oo Публикувано Юли 24, 2011 Сподели Публикувано Юли 24, 2011 Благодаря ти за бързият отговор. Ще го прочета и това и да видим какви ще ги свърша Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Октомври 13, 2011 Сподели Публикувано Октомври 13, 2011 Winterboard 0.9.3900-1 for iOS5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
apomarinov Публикувано Ноември 20, 2011 Сподели Публикувано Ноември 20, 2011 (редактирано) Хмм на 4.3.3 не иска фона зад слайдера на локбекграунда да стане прозрачен, ето какво имам http://store.picbg.net/pubpic/7D/80/facbdcf124c97d80.png Пробвах и с UIImages/UILCDBackground.png Редактирано Ноември 20, 2011 от apodjeki Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Ноември 30, 2011 Сподели Публикувано Ноември 30, 2011 (редактирано) Изчетох темите за промяна на визията с и без Уинтърборд. В крайна сметка исках да си махна всички непрозрачни изображения зад часовника, статус бара и слайда. Премахнах всичко като си качих 3 различни теми от Сидия и ги активирах от уинтърборд. За сега ми остана само непрозрачното изображение зад бутона за затваряне по време на разговор. Моля за помощ, как да махна и него ако е възможно. Благодаря предварително! Редактирано Ноември 30, 2011 от Asen_77 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
portinari Публикувано Декември 6, 2011 Сподели Публикувано Декември 6, 2011 Здравейте, Бихте ли ме посъветвали, защо се получава така? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
1n50mn1ac Публикувано Юни 26, 2012 Сподели Публикувано Юни 26, 2012 Здравейте.Вчера инсталирах Winterboard за да пробвам една тема на NCSettings и вижте как се омеша backgrounda.Някой може ли да помогне да го оправя да си е както по заводски? След доста четене в интернет открих фикс : Quick 2 step guide on a temporary fix for Switcher/Folder bug:1. Uninstall FacebookThis (or any other tweaks by NobitaZZZ) 2. Launch WinterBoard, disable and re-enable a theme, respring! Проблема се среща след инсталиране на програмата FacebookThis.app.За тези които им се случи нещо подобно превеждам: Две бързи стъпки за поправяне на Switcher/Folder бъга: 1.Премахнете приложението FacebookThis (или ако имате други инсталирани tweaks от автора NobitaZZZ) 2.Стартираите WinterBoard и махнете отметката или премаркирайте на ново избрана от вас тема , след което Респринг! Метода е пробвам и работи от мене ! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Февруари 7, 2013 Сподели Публикувано Февруари 7, 2013 Някой да е пробвал темички на 6.1?Аско? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
roll2puff Публикувано Февруари 7, 2013 Сподели Публикувано Февруари 7, 2013 Сложих същата тема, която ползвах на 5.1.1 - Colorido matte HD. Само с 2 неща имам разминавка (не смени): иконата на Maps и малките икони в settings и то не всичките. Color keyboard ме изненада приятно, в iCloud си беше запазила ръчно добавена клавиатура и ми спести търсенето и. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Февруари 7, 2013 Сподели Публикувано Февруари 7, 2013 При мен които бяха на четворката сега съм ги качил на петицата всичко е ок Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Февруари 7, 2013 Сподели Публикувано Февруари 7, 2013 Сега исках да си сложа Ayecon и Winterboard ...reboot и ми изтри всичко от Cydia:)))Хард рестарт и пак съм в играта Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Октомври 17, 2013 Сподели Публикувано Октомври 17, 2013 Не успявам да преименувам икони през iFile?Може ли някой да помогне Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
cezare Публикувано Октомври 17, 2013 Сподели Публикувано Октомври 17, 2013 А защо ти трябва с iFile?Има толкова програми от Cydia. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Октомври 17, 2013 Сподели Публикувано Октомври 17, 2013 Нещо не се разбрахме май?Снимката погледна ли?В една тема има 2 икони за Phone!Искам да ми зарежда алтернативата без да трия другата Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Октомври 17, 2013 Сподели Публикувано Октомври 17, 2013 Правата на папката и файла... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Октомври 17, 2013 Сподели Публикувано Октомври 17, 2013 Така са сега!Променях ги и пак греда Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Октомври 17, 2013 Сподели Публикувано Октомври 17, 2013 По едно "райт" и да пробваш? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Октомври 17, 2013 Сподели Публикувано Октомври 17, 2013 Тц!Може ли да ми прави проблем,че стават две с еднакви имена? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Октомври 17, 2013 Сподели Публикувано Октомври 17, 2013 Ти, това ли се опитваш? 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.