Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано
Абе някой знае ли какво пречи на това да ми се появи тапета зад иконите?

Преди ставаше сега не иска и си седи черно ... :confused: :confused:

Сложи си тапета който искаш за фон в основната папка на темата която използваш и го именувай Wallpaper.png.

Публикувано
Абе някой знае ли какво пречи на това да ми се появи тапета зад иконите?

Преди ставаше сега не иска и си седи черно ... :confused: :confused:

Сложи си тапета който искаш за фон в основната папка на темата която използваш и го именувай Wallpaper.png.

Toчно това правих до сега преди ставаше сега не иска да се сменя? Правя изображението пнг формат 320х480 и тва е ... сега не ще и не ще ...

П.П. : някои от темите които съм правил преди си работи, но сега не, а не правя нищо по различно.

П.П. 2 : даже пробвах да го направя по отделен начин в Winterboard като Wallpaper.theme и картинката вътре, пак не става.

Публикувано

Мерси оправих го. ;) Явно при мен има значение дали ще пише с главни или малки букви .png ...

Публикувано

Първо се извинявам, незнам дали тук е мястото за това, но имам един въпрос. Вчера се ровех из Cydia и видях че е излязла една нова тема която се казва iElegance Pro. Създателите и пишат, че това е темата от която се нуждаем и съответно искат някъде около 3 долара (или евро не се сещам). Аз се разрових из нета и я открих в някакъв испански сайт май, но след като я сложа ми се появява тема все едно е с оригиналните настроики на Iphone. Всичките икони са си оригиналните. Ето и сайта от където я свалих http://www.clubifone.com/foro/showthread.php?t=38681 ще се радвам някой да ми помогне поне да видя за какво става въпрос. Благодаря предварително :lol:

Публикувано

Като разархивираш намери папката PRO.theme и сложи само нея!

Публикувано

Може въпросът ми да е тъп, но ще го задам така или иначе...

Мога ли да си сменя фона зад иконите само и в същото време да си имам различен лоулпейпър?Не искам да сменям нищо друго..

Публикувано

Можеш, Library/Themes/ iElegance/ заменяш картинката, като оставяш името същото.

Публикувано

А с коя програма най-лесно се влиза в телефона за да направя това ? :lol:

Публикувано
А с коя програма най-лесно се влиза в телефона за да направя това ? :rolleyes:

WinSCP, iFunBox, iDisk и други.

Публикувано

Намерих си иFile, влезнах в телефона, създадох папка Themes и сега как се предполага да създам темата, в която искам да задам само фона зад иконите :redface:

Публикувано

LibraryThemesиме на темата.themeWallpaper.png(320x480 размер) Правиш си картинка с посочения размер и я именуваш Wallpaper.png. После естествено избираш темата в winterboard и респрингваш. Ако имаш активни теми за други неща,то премести тази най-отгоре в winterboard-a.

Публикувано

видя ли първата страница на тази тема ?

В имената на изображенията и папките е от значение големината на буквите!

Bundlescom.apple.TelephonyUI

• Тъмния полупрозрачен фон зад слайдъра при откчване и приемане на повикване | (
bottombarbkgndlock.png) [79x96]
Слайдъра при отключване | (bottombarknobgray.png) [70x47]
Слайдъра при повикване | (bottombarknobgreen.png) [70x47]
Слайдъра при изключване | (bottombarknobred.png) [70x47]
Тъмния полупрозрачен фон зад слайдъра при изключване | (topbarbkgnd.png) [79x96]

Публикувано

В първия пост е описано като за малоумни. Чудя се колко е трудно да се прочете?

Публикувано
Трябва да имаш инсталиран StatusNotifier от Cydia.

Трябва ли да имам инсталирано StatusNotifier за да променя надписа на слайдера?

Всичко което е описано в първия пост съм направил.Създадох папката ,както Мупо е описал.С ай-фънбокс и метнах редактирания слайдер в Winterboard-а-там се появи

Bundles-най-от горе е,сложил съм му чавка,респрингва се телефона и ...........

нищо -стария надпис на слайдера си стои и не помръдва .Помогнете ,моля Ви,че машинката ,нещо ми се подиграва.По същия начин не се сменят и клавиатурите -каквато и тема да им сложа те си стоят в първоначален вид.Помоооооощ!!!!!!!

Публикувано

За клавиатурите мисля, че още не могат да се сменят при 3.0 OS

Публикувано

@marinius3, папка Bundles, трябва да е в папката на темата ти а не в WinterBoard. Т.е. изображенията на слайдера трябва да са в папка com.apple.TelephonyUI, която пък е в папка Bundles, която пък съответно е в папката на темата ти...

@tonygti, може да се смени облика на клавиатурата при 3.0... Изображенията и трябва да са в ThemeUIImages.

Публикувано

И от мене едно въпросче, преди да премина на 3.0 облика на мейл ми изглеждаше така:

sol4e9.png

... а сега след като качих на 3.0 мейл не ми се променя и седи стандартно. Въпроса ми е може ли да се оправи чрез някакъв ренейм на файловете, преместване на com.apple.mobilemail или не. Ето архива, благодарство на онзи който ми подскаже.

[download:28ufecwn]http://4storing.com/cvdlhc/0ca681c4c83540bc678f859f694653fd.html[/download:28ufecwn]

Публикувано

Няма промяна в наименованията, но някои липсват при 3.0.

Публикувано
@marinius3, папка Bundles, трябва да е в папката на темата ти а не в WinterBoard. Т.е. изображенията на слайдера трябва да са в папка com.apple.TelephonyUI, която пък е в папка Bundles, която пък съответно е в папката на темата ти...

@tonygti, може да се смени облика на клавиатурата при 3.0... Изображенията и трябва да са в ThemeUIImages.

Благодаря !Наистина разбрах къде греша.Но влязох в тема-AC-DC примерно -там се напъхах в Bundles после отворих com.apple.TelephonyUI и сложих редактирания файл там и пуснах темата AC-DC от WinterBoard,и....отново нищо гадния надпис Слайд ту ънлок си седи и не иска да се смени.Къде я бъркам?

Публикувано

Свали този архив http://dox.abv.bg/files/dw?a=ef163079ab , разархевирай го и папката от него сложи в директория Themes на телефона ти. После от Унтербоард я активирай и сложи най-отгоре в списъка.

п.п. 10х Миро.

Публикувано
Свали този архив http://dox.abv.bg/files/dw?a=ef163079ab , разархевирай го и папката от него сложи в директория Themes на телефона ти. После от Унтербоард я активирай и сложи най-отгоре в списъка.

п.п. 10х Миро.[/quot Добре всичко правя както ми пишеш.При качването на тази тема-Но слайдър месидж-надписът изчезва,но когато кача надпис който аз искам да създам си продължава да ми изписва -Слайд ту ънлок-

проклетията!!!!!!!!!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...