Grievous Публикувано Юли 20, 2009 Публикувано Юли 20, 2009 Абе някой знае ли какво пречи на това да ми се появи тапета зад иконите?Преди ставаше сега не иска и си седи черно ... :confused: :confused: Сложи си тапета който искаш за фон в основната папка на темата която използваш и го именувай Wallpaper.png. Цитирай
johny_b3 Публикувано Юли 20, 2009 Публикувано Юли 20, 2009 Абе някой знае ли какво пречи на това да ми се появи тапета зад иконите?Преди ставаше сега не иска и си седи черно ... :confused: :confused: Сложи си тапета който искаш за фон в основната папка на темата която използваш и го именувай Wallpaper.png. Toчно това правих до сега преди ставаше сега не иска да се сменя? Правя изображението пнг формат 320х480 и тва е ... сега не ще и не ще ... П.П. : някои от темите които съм правил преди си работи, но сега не, а не правя нищо по различно. П.П. 2 : даже пробвах да го направя по отделен начин в Winterboard като Wallpaper.theme и картинката вътре, пак не става. Цитирай
vicki Публикувано Юли 20, 2009 Публикувано Юли 20, 2009 Пробвай да го качиш от winterborda най-горе. Цитирай
johny_b3 Публикувано Юли 20, 2009 Публикувано Юли 20, 2009 Мерси оправих го. Явно при мен има значение дали ще пише с главни или малки букви .png ... Цитирай
firo Публикувано Юли 22, 2009 Публикувано Юли 22, 2009 Първо се извинявам, незнам дали тук е мястото за това, но имам един въпрос. Вчера се ровех из Cydia и видях че е излязла една нова тема която се казва iElegance Pro. Създателите и пишат, че това е темата от която се нуждаем и съответно искат някъде около 3 долара (или евро не се сещам). Аз се разрових из нета и я открих в някакъв испански сайт май, но след като я сложа ми се появява тема все едно е с оригиналните настроики на Iphone. Всичките икони са си оригиналните. Ето и сайта от където я свалих http://www.clubifone.com/foro/showthread.php?t=38681 ще се радвам някой да ми помогне поне да видя за какво става въпрос. Благодаря предварително Цитирай
fidodido Публикувано Юли 22, 2009 Публикувано Юли 22, 2009 Като разархивираш намери папката PRO.theme и сложи само нея! Цитирай
Picklenose Публикувано Юли 22, 2009 Публикувано Юли 22, 2009 Може въпросът ми да е тъп, но ще го задам така или иначе... Мога ли да си сменя фона зад иконите само и в същото време да си имам различен лоулпейпър?Не искам да сменям нищо друго.. Цитирай
fidodido Публикувано Юли 22, 2009 Публикувано Юли 22, 2009 Можеш, Library/Themes/ iElegance/ заменяш картинката, като оставяш името същото. Цитирай
Picklenose Публикувано Юли 22, 2009 Публикувано Юли 22, 2009 А с коя програма най-лесно се влиза в телефона за да направя това ? Цитирай
mupo Публикувано Юли 22, 2009 Автор Публикувано Юли 22, 2009 А с коя програма най-лесно се влиза в телефона за да направя това ? WinSCP, iFunBox, iDisk и други. Цитирай
Picklenose Публикувано Юли 22, 2009 Публикувано Юли 22, 2009 Намерих си иFile, влезнах в телефона, създадох папка Themes и сега как се предполага да създам темата, в която искам да задам само фона зад иконите :redface: Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 22, 2009 Публикувано Юли 22, 2009 LibraryThemesиме на темата.themeWallpaper.png(320x480 размер) Правиш си картинка с посочения размер и я именуваш Wallpaper.png. После естествено избираш темата в winterboard и респрингваш. Ако имаш активни теми за други неща,то премести тази най-отгоре в winterboard-a. Цитирай
asdasd Публикувано Юли 23, 2009 Публикувано Юли 23, 2009 Здравейте,за слайдера каква папка трябва да правя? Цитирай
cvalio Публикувано Юли 23, 2009 Публикувано Юли 23, 2009 видя ли първата страница на тази тема ? В имената на изображенията и папките е от значение големината на буквите! Bundlescom.apple.TelephonyUI Тъмния полупрозрачен фон зад слайдъра при откчване и приемане на повикване | ( bottombarbkgndlock.png) [79x96]Слайдъра при отключване | (bottombarknobgray.png) [70x47]Слайдъра при повикване | (bottombarknobgreen.png) [70x47]Слайдъра при изключване | (bottombarknobred.png) [70x47]Тъмния полупрозрачен фон зад слайдъра при изключване | (topbarbkgnd.png) [79x96] Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 23, 2009 Публикувано Юли 23, 2009 В първия пост е описано като за малоумни. Чудя се колко е трудно да се прочете? Цитирай
marinius3 Публикувано Юли 26, 2009 Публикувано Юли 26, 2009 Трябва да имаш инсталиран StatusNotifier от Cydia. Трябва ли да имам инсталирано StatusNotifier за да променя надписа на слайдера? Всичко което е описано в първия пост съм направил.Създадох папката ,както Мупо е описал.С ай-фънбокс и метнах редактирания слайдер в Winterboard-а-там се появи Bundles-най-от горе е,сложил съм му чавка,респрингва се телефона и ........... нищо -стария надпис на слайдера си стои и не помръдва .Помогнете ,моля Ви,че машинката ,нещо ми се подиграва.По същия начин не се сменят и клавиатурите -каквато и тема да им сложа те си стоят в първоначален вид.Помоооооощ!!!!!!! Цитирай
tonygti Публикувано Юли 26, 2009 Публикувано Юли 26, 2009 За клавиатурите мисля, че още не могат да се сменят при 3.0 OS Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 26, 2009 Публикувано Юли 26, 2009 @marinius3, папка Bundles, трябва да е в папката на темата ти а не в WinterBoard. Т.е. изображенията на слайдера трябва да са в папка com.apple.TelephonyUI, която пък е в папка Bundles, която пък съответно е в папката на темата ти... @tonygti, може да се смени облика на клавиатурата при 3.0... Изображенията и трябва да са в ThemeUIImages. Цитирай
Grievous Публикувано Юли 26, 2009 Публикувано Юли 26, 2009 И от мене едно въпросче, преди да премина на 3.0 облика на мейл ми изглеждаше така: ... а сега след като качих на 3.0 мейл не ми се променя и седи стандартно. Въпроса ми е може ли да се оправи чрез някакъв ренейм на файловете, преместване на com.apple.mobilemail или не. Ето архива, благодарство на онзи който ми подскаже. [download:28ufecwn]http://4storing.com/cvdlhc/0ca681c4c83540bc678f859f694653fd.html[/download:28ufecwn] Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 26, 2009 Публикувано Юли 26, 2009 Няма промяна в наименованията, но някои липсват при 3.0. Цитирай
marinius3 Публикувано Юли 26, 2009 Публикувано Юли 26, 2009 @marinius3, папка Bundles, трябва да е в папката на темата ти а не в WinterBoard. Т.е. изображенията на слайдера трябва да са в папка com.apple.TelephonyUI, която пък е в папка Bundles, която пък съответно е в папката на темата ти... @tonygti, може да се смени облика на клавиатурата при 3.0... Изображенията и трябва да са в ThemeUIImages. Благодаря !Наистина разбрах къде греша.Но влязох в тема-AC-DC примерно -там се напъхах в Bundles после отворих com.apple.TelephonyUI и сложих редактирания файл там и пуснах темата AC-DC от WinterBoard,и....отново нищо гадния надпис Слайд ту ънлок си седи и не иска да се смени.Къде я бъркам? Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 26, 2009 Публикувано Юли 26, 2009 Свали този архив http://dox.abv.bg/files/dw?a=ef163079ab , разархевирай го и папката от него сложи в директория Themes на телефона ти. После от Унтербоард я активирай и сложи най-отгоре в списъка. п.п. 10х Миро. Цитирай
marinius3 Публикувано Юли 26, 2009 Публикувано Юли 26, 2009 Свали този архив http://dox.abv.bg/files/dw?a=ef163079ab , разархевирай го и папката от него сложи в директория Themes на телефона ти. После от Унтербоард я активирай и сложи най-отгоре в списъка.п.п. 10х Миро.[/quot Добре всичко правя както ми пишеш.При качването на тази тема-Но слайдър месидж-надписът изчезва,но когато кача надпис който аз искам да създам си продължава да ми изписва -Слайд ту ънлок- проклетията!!!!!!!!! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.