maintf Публикувано Май 18, 2011 Публикувано Май 18, 2011 (редактирано) По-долу написах че е включен. FW 4.3.3 ако има значение изобщо... Редактирано Май 18, 2011 от maintf Цитирай
iPhoneman Публикувано Май 18, 2011 Публикувано Май 18, 2011 Не използвам всекидневно това търсене, но определено тази картинка не значи нищо. Винаги когато отворя приложението ме задължава да се логна и след намирането ми отваря първо това. Опитай с друг браузър от компа и се логни за две седмици. Цитирай
mufasata Публикувано Май 19, 2011 Публикувано Май 19, 2011 Ако ти откраднат тела, дори не е нужно да ти го ресторват или изключват дори просто му спират ЕDGE i 3G (нета) и го хвани после... иначе добра идея... Според мен програмката е направена за хора като тези на рекламата , където за забравили къде са си оставили айпада или айфона и да си го намерят направо от лаптопа вместо да го потърсят под възглавницата или в хола хахах.... Цитирай
neronas Публикувано Юли 16, 2011 Публикувано Юли 16, 2011 (редактирано) Здравейте! Как мога да намеря Айфона от лаптопа? Мога ли да вкарам втори Айфон в акаунда, за да го следя къде се намира? Не намирам никаква друга опция, освен Айфона да намира сам себе си. Мога ли да прибавя друг акаунд с друго устройство и да го следя? Благодаря! Редактирано Юли 16, 2011 от neronas Цитирай
goce kostadinov Публикувано Юли 17, 2011 Публикувано Юли 17, 2011 При мене стана от раз за 4 сек. Го намира. Яко Цитирай
jeffreyy Публикувано Юли 21, 2011 Публикувано Юли 21, 2011 Имам проблем-през РС-то влизам с акаунта на ApleID а от телефона не мога да се логна на mobileme Цитирай
Anatoliy Deshev Публикувано Януари 19, 2012 Публикувано Януари 19, 2012 (редактирано) Здравейте имам следният проблем - ъпдейтнах си iPhone4 до IOS 5.0.1. Всичко си работи перфектно, телефона е фирмено заключен, но го подкарах с Gevey безпроблем. Обаче не мога да си активирам "Find My iPhone". Като вляза в Settings-->Mail...-->Add Account..->mobileme(въвеждам си email и парола както са си и ми изписва "This account has already been migrated to iCloud". Та въпроса ми е как мога да си активирам програмата? Включвам и изключвам програмата от iCloud менюто на телефона, но пак няма ефект. Ако можете помогнете. Благодаря Редактирано Януари 19, 2012 от Anatoliy Deshev Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Януари 19, 2012 Публикувано Януари 19, 2012 Влез в icloud.com и си въведи акаунта и паролата. Вече от там се проследява телефона, а и не само. Цитирай
Anatoliy Deshev Публикувано Януари 19, 2012 Публикувано Януари 19, 2012 Влизам в iCloud.com и като дам да си търся телефона ми изпизсва че е offline, а ми е включен кактоо wifi, така и 3G... Май нещо съм прецакал. Цитирай
chucky1 Публикувано Януари 19, 2012 Публикувано Януари 19, 2012 (редактирано) Влез в Settings-iCloud и виж дали Find my iPhone ти е OFF. Ако е off го включи. Редактирано Януари 19, 2012 от chucky1 Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Януари 19, 2012 Публикувано Януари 19, 2012 A случайно Location Services, да ти са изключени? Или пък датата и часа на телефона да са грешни? Цитирай
sstavrov Публикувано Януари 20, 2012 Публикувано Януари 20, 2012 (редактирано) Няма да имаш "Find my iPhone" услугата . Открива по б.б. За IOS5 б.б. не работи с GEVEY. Ти си ползваш устройството като телефон -> б.б.-то ти е 4,10,01 и надолу а за да работи трябва да е 4.11.08 . Тогава обаче няма да работи телефона , а ще си с iPod . П.П. Не съм цитирал но се отнася до Дешев. Нищо не си прецакал! Просто- откажи се от тази услуга . Редактирано Януари 20, 2012 от sstavrov Цитирай
kawabiker Публикувано Януари 20, 2012 Публикувано Януари 20, 2012 (редактирано) На 2 телефона с Gevey , активирани с оригинални карти си работи ,нещо бъркате ! Ето ги двете устройства , на един акаунт даже работят . Редактирано Януари 20, 2012 от kawabiker Цитирай
mariankata Публикувано Януари 20, 2012 Публикувано Януари 20, 2012 И аз потвърждавам - работи. 5.0.1 с Gevey. Цитирай
sstavrov Публикувано Януари 20, 2012 Публикувано Януари 20, 2012 На 2 телефона с Gevey , активирани с оригинални карти си работи ,нещо бъркате ! Ето ги двете устройства , на един акаунт даже работят . до оригиналдЪ - то е . Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 20, 2012 Публикувано Януари 20, 2012 Няма да имаш "Find my iPhone" услугата . Открива по б.б. За IOS5 б.б. не работи с GEVEY. Ти си ползваш устройството като телефон -> б.б.-то ти е 4,10,01 и надолу а за да работи трябва да е 4.11.08 . Тогава обаче няма да работи телефона , а ще си с iPod . П.П. Не съм цитирал но се отнася до Дешев. Нищо не си прецакал! Просто- откажи се от тази услуга . Пълниш темата "Бисери..."... 1 Цитирай
sstavrov Публикувано Януари 21, 2012 Публикувано Януари 21, 2012 Признавам така е. Дай решение! Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 21, 2012 Публикувано Януари 21, 2012 Джейлнали сте преди да активирате всички услуги - там ви е грешката. За да ви открие телефона в мрежата - нужен е САМО работещ интернет и активиране на услугата ПРЕДИ джейлбрейк. За точна локализация на местоположението - и сам знаеш. 1 Цитирай
sstavrov Публикувано Януари 21, 2012 Публикувано Януари 21, 2012 А в случая , когато нямаме карта от оператора , към който е заключен телефона и не можем да активираме телефона без джейл - какво правим ? Смятам , че това също е за "бисерите" . Или...? Цитирай
alex.7777 Публикувано Януари 21, 2012 Публикувано Януари 21, 2012 Брат, що не идеш на ски някъде, остави тая тема, моля те, ще те почерпя, да знаеш...... 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 21, 2012 Публикувано Януари 21, 2012 Почваш да задаваш въпроси за новобранци - не ти отива. Верно, оди пийни едно... 1 Цитирай
Lyudmil Публикувано Март 11, 2012 Публикувано Март 11, 2012 Абе днеска се замислих ако някой ти свие телефона какво му пречи да влезе в settings / location services / find my iphone и да даде OFF и с търсенето на телефона е до там. Преи като беше извън icloud-a винаги ме е питало за пароли преди да изключа търсенето, сега не е така. Аз ли нещо не съм направил или просто не е толкова защитено? Цитирай
imanev Публикувано Март 11, 2012 Публикувано Март 11, 2012 (редактирано) Привет, имам следния проблем - телефона ми не се намира. Включил съм всички отметки, но сам не се намира. Имам навигация, на картите също всичко е наред, само на Find iPhone не се намира. Редактирано Март 11, 2012 от imanev Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.