Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

По-долу написах че е включен. FW 4.3.3 ако има значение изобщо...

photoene.jpg

Редактирано от maintf
Публикувано
photofjzo.jpg

Не използвам всекидневно това търсене, но определено тази картинка не значи нищо. Винаги когато отворя приложението ме задължава да се логна и след намирането ми отваря първо това.

d4a6807f-b751-c80a.jpg

Опитай с друг браузър от компа и се логни за две седмици.

Публикувано

Ако ти откраднат тела, дори не е нужно да ти го ресторват или изключват дори :) просто му спират ЕDGE i 3G (нета) и го хвани после... иначе добра идея...

Според мен програмката е направена за хора като тези на рекламата :), където за забравили къде са си оставили айпада или айфона и да си го намерят направо от лаптопа вместо да го потърсят под възглавницата или в хола хахах....

• 1 месец по-късно...

Здравейте!

Как мога да намеря Айфона от лаптопа?

Мога ли да вкарам втори Айфон в акаунда, за да го следя къде се намира?

Не намирам никаква друга опция, освен Айфона да намира сам себе си.

Мога ли да прибавя друг акаунд с друго устройство и да го следя?

Благодаря!

Редактирано от neronas
Публикувано

При мене стана от раз за 4 сек. Го намира. Яко

Публикувано

Имам проблем-през РС-то влизам с акаунта на ApleID а от телефона не мога да се логна на mobileme

• 5 месеца по-късно...

Здравейте имам следният проблем - ъпдейтнах си iPhone4 до IOS 5.0.1. Всичко си работи перфектно, телефона е фирмено заключен, но го подкарах с Gevey безпроблем. Обаче не мога да си активирам "Find My iPhone". Като вляза в Settings-->Mail...-->Add Account..->mobileme(въвеждам си email и парола както са си и ми изписва "This account has already been migrated to iCloud". Та въпроса ми е как мога да си активирам програмата? Включвам и изключвам програмата от iCloud менюто на телефона, но пак няма ефект. Ако можете помогнете. Благодаря :smile:

Редактирано от Anatoliy Deshev
Публикувано

Влез в icloud.com и си въведи акаунта и паролата. Вече от там се проследява телефона, а и не само.

Публикувано

Влизам в iCloud.com и като дам да си търся телефона ми изпизсва че е offline, а ми е включен кактоо wifi, така и 3G... Май нещо съм прецакал.

Влез в Settings-iCloud и виж дали Find my iPhone ти е OFF. Ако е off го включи.

Редактирано от chucky1
Публикувано

A случайно Location Services, да ти са изключени? Или пък датата и часа на телефона да са грешни?

Няма да имаш "Find my iPhone" услугата . Открива по б.б.

За IOS5 б.б. не работи с GEVEY. Ти си ползваш устройството като телефон -> б.б.-то ти е 4,10,01 и надолу а за да работи трябва да е 4.11.08 . Тогава обаче няма да работи телефона , а ще си с iPod .

П.П. Не съм цитирал но се отнася до Дешев. Нищо не си прецакал! Просто- откажи се от тази услуга .

Редактирано от sstavrov

На 2 телефона с Gevey , активирани с оригинални карти си работи ,нещо бъркате !

finda.th.jpg

Ето ги двете устройства , на един акаунт даже работят .

Редактирано от kawabiker
Публикувано

И аз потвърждавам - работи. 5.0.1 с Gevey.

Публикувано

На 2 телефона с Gevey , активирани с оригинални карти си работи ,нещо бъркате !

finda.th.jpg

Ето ги двете устройства , на един акаунт даже работят .

до оригиналдЪ - то е .

Публикувано

Няма да имаш "Find my iPhone" услугата . Открива по б.б.

За IOS5 б.б. не работи с GEVEY. Ти си ползваш устройството като телефон -> б.б.-то ти е 4,10,01 и надолу а за да работи трябва да е 4.11.08 . Тогава обаче няма да работи телефона , а ще си с iPod .

П.П. Не съм цитирал но се отнася до Дешев. Нищо не си прецакал! Просто- откажи се от тази услуга .

Пълниш темата "Бисери..."...

Публикувано

Признавам така е. Дай решение!

Публикувано

Джейлнали сте преди да активирате всички услуги - там ви е грешката. За да ви открие телефона в мрежата - нужен е САМО работещ интернет и активиране на услугата ПРЕДИ джейлбрейк. За точна локализация на местоположението - и сам знаеш.

Публикувано

А в случая , когато нямаме карта от оператора , към който е заключен телефона и не можем да активираме телефона без джейл - какво правим ?

Смятам , че това също е за "бисерите" . Или...?

Публикувано

Брат, що не идеш на ски някъде, остави тая тема, моля те, ще те почерпя, да знаеш......

Публикувано

Почваш да задаваш въпроси за новобранци - не ти отива. Верно, оди пийни едно...

Публикувано

Все пак мерси за помощта .

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Абе днеска се замислих ако някой ти свие телефона какво му пречи да влезе в settings / location services / find my iphone и да даде OFF и с търсенето на телефона е до там. Преи като беше извън icloud-a винаги ме е питало за пароли преди да изключа търсенето, сега не е така. Аз ли нещо не съм направил или просто не е толкова защитено?

:scratch:

Привет,

имам следния проблем - телефона ми не се намира. Включил съм всички отметки, но сам не се намира. Имам навигация, на картите също всичко е наред, само на Find iPhone не се намира.

4d4678aa-c56e-dfcd.jpg

Редактирано от imanev

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...