Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

моят модел е MC603Y а той е единстен който се продава в Испания и пише че може да е заключен и към трите оператора в испания.Специално на мен ми изкарва Vodafone.Дали ще може да поръчам Имей ънлок за Movistar примерно и да ми се отключи телефона?

Публикувано (редактирано)

Не е единствен модел в испания..

Онзи ден се забих в един магазин на vodafone и на 10-те петици които бяха изложени модела беше като твоя MC603Y.

А на една колежка която си го взе на договор от мовистар е MC297Y какъвто е и моя.

Редактирано от Fakoni
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте! Аз съм с две 4-ки 16GB (черен) Model MC603B/A, (купени от различни държави!!!) можете ли да ми кажете към кои оператори са заключени?

Публикувано

Държавите за изненада на куеста ли ги пазиш? Да не са Англия и Ирландия?

• 4 седмици по-късно...

Незнам дали пиша в правилната тема, моля за извинение, ако не е така, нека администраторите изтрият поста ми, но ...

Един приятел си купи 4s с iOS 6 и го закъса, неможе да го активира, телефона не е закупен в България, подозира, че е от Италия ... Изчетох много по този въпрос и останах с впечатление, че има шанс само с СИМ интерпосер, като Givey или X-SIM, но понеже несъм сигурен немога да го посъветвам да си купи такъв. Моля за помощ от вас !

ПС. Пробвал е да свали до iOS 5.1.1, но явно предишният собственик не е запазил SHSH blobs, най-вероятно въобще не е джейлбрейкван преди ...

ППС. Оказа се, че телефона е отключен, но той е рязъл карта и не я е отрязъл добре, сега вече го е активирал !

Редактирано от Tzvetandacov
Публикувано

Няма как да свали. Да търси Гевей или фабрично отключване.

Публикувано

4S не може да се свали, без значение дали има SHSH.

Може да се активира само с оригинална сим карта и после да работи с турбо сим.

Публикувано

Цецо, бива да не редактираш след отговори!

интерпосер?!?!?!?

• 5 седмици по-късно...
Публикувано

За MC131BG (3GS),някакво инфо?

Публикувано

Дай имея.

Вероятно Глобул, но...

Публикувано

Ето ви го най-лесния вариант!

http://iphonefrom.com/en/

Въведете само модела на телефона ви и ще разберете към кой оператор е заключен!

Публикувано

Не е много сигурно ;) Вади по два, три резултата, до колкото си спомням ;)

Не е много сигурно ;) Вади по два, три резултата, до колкото си спомням ;)

Вади 2 , 3 държави,но оператора е един и сигурен!

Редактирано от iMan
Публикувано

iMan, според теб водафон Ирландия и водафон ЮК не са различни оператори? По твоята логика, телефони от Т-мобайл Германия, трябва да работят с карти на грабул. Как ще се изкефя, да подадеш заявка за ънлок в подобен случай и писнеш после че си ударил греда.

Публикувано

Да прави сте.Моя грешка,но до сега пробвах няколко телефона и оператора не беше разлизен при телефоните!

Публикувано

Виж пак мнението на Шамана.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Закупих си iphone 5 от Германос без договор, в СЪБОТА. От магазина ми казаха , че ще подадат молба за отключване на телефона. Получихме обаждане след два часа , че телефона е отключен и може да си сложа нано картата и да го активирам.Въпросите ми са защо не мога да го активирам и ми изписва, че телефона не е оторизиран да работи с тази карта на този оператор, значи ли това , че все още не е отключен телефона? И изобщо може ли в събота apple да извършат отключването?

Публикувано

Активирай го с глобулска и после сложи друга.

Публикувано

Хм, със свързване към iTunes трябва да стане с всяка карта.

Публикувано

При фабричен ънлок, понякога се изисква телефона да е активиран предварително.

Публикувано

Аз, пък викам, че германош са ... и не са го ънлокнали. Типично...

Публикувано

Ама аз не разбирам защо се занимавате с тези кодове като има бол сайтове в които само си пишете IMEI и ви показва ВСИЧКО,дори и iTools-a.Да споделя един опит.Поръчах 4ка на моята приятелка като подарък и в ebay пишеше заключен към ТЕЛЕНОР Норвегия.Гледам колко е Factory Unlock-а и беше 30ина ЕУ и го поръчах и ми идва някакъв телефон ФО,като нов абсолютно.Викам си кво става тука,гледам ИМЕЙ,ФО.Тя обаче понеже е жена си хареса Galaxy S2!!!Та продадох онзи и разкодирането на моя 4S ми излезе безплатно(беше 100ЕУ от А1 Австрия).Та стават грешки и в другата посока :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...