victoriavacheva Публикувано Февруари 1, 2012 Публикувано Февруари 1, 2012 (редактирано) http://1.etoolkit.com/usermedia/view?t=photo&c=W6Y7E7U7K1X4H0G4N4N0 Може ли някой да ми обясни защо получавам празен ммс от "no idintification" номер, при положение, че имам един единствен номер в "general blacklist" ? Възможно ли програмата да изтрие съобщението? И по какъв начим мога да го възвърна? Редактирано Февруари 1, 2012 от victoriavacheva Цитирай
gogi6 Публикувано Май 29, 2012 Публикувано Май 29, 2012 Ключа за активация е 5.1-4?!Работи ли за новата версия?Между другото,предната версия имсталирах оттук и всичко беше наред,докато не изтрих иконата на ключа за активация!!!!Веднага се появи -10 дни пробен период!!! Сега не мога да почистя!!Два файла не мога да изтрия с iFile!!!Ще пробвам по-късно с iFun box:) Цитирай
londongunner Публикувано Май 29, 2012 Публикувано Май 29, 2012 Да работи ключа и за новата версия Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Цитирай
Grievous Публикувано Май 29, 2012 Публикувано Май 29, 2012 Работи стария, или отново изтегли ключа от първо мнение? Питам, защото той също се обновява. Цитирай
gogi6 Публикувано Май 29, 2012 Публикувано Май 29, 2012 Не изтривайте иконата за активация!!! Цитирай
londongunner Публикувано Май 29, 2012 Публикувано Май 29, 2012 Ключа го изтеглих от Cydia 5.1.4 , но работи с новата версия на iBlacklist 5.1.5 Цитирай
gogi6 Публикувано Юни 4, 2012 Публикувано Юни 4, 2012 На мен ми прави проблеми!Първо всичко е ок,след 2-3 дни ми изписва,че съм free trial...Не изтривам иконата за ключа!Без да изтривам нищо,пускам пак ключа,активирам,респринг и отново съм с регистрирана версия!Ще я купувам! Цитирай
R32 Публикувано Юни 30, 2012 Публикувано Юни 30, 2012 И при мен така.Някакво решение на проблема има ли? Цитирай
zdravko hristov Публикувано Юни 30, 2012 Публикувано Юни 30, 2012 Аз го инсталирах от репото на sinful. Инсталира се заедно с крака. След като го инсталирате го активирате от крака, след което крака не го триете веднага, а изчаквате да мине малко време. Вече две седмици съм с него и всичко си е наред. В репото на sinful има описание. Цитирай
baronbg Публикувано Ноември 13, 2012 Публикувано Ноември 13, 2012 Само за информация. Тези които са си я купили, как я инсталират на новите си телефони? Аз я купих още по времето на 3GS-а ($12 мисля ) след това като минах на 4, писах имейл и я сложих. От тогава смених няколко 4-ки и 4S-ки и нямам отговор на нито един имейл. Последната година и половина съм я слагал от sinfuliphone кракната. Мисля че след като съм я купил веднъж, мога да си я слагам на различните телефони. Моля споделете при вас как е, макар че, от доста време не джейлвам това беше единствената програма заради която го правех. Явно и за напред ще си остане така. Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 13, 2012 Публикувано Ноември 13, 2012 На нов телефон не можеш да я инсталираш, освен ако не платиш половината сума от стойноста ($6.00). Само така може да си прехвърлиш лиценза. Аз поради тази причина се отказах да ги храня. Платена ми е от 2008 година, но щом разбрах, че няма друг начин, ги отсвирих. Не ми е за десетина лева, но не по този начин. Не е от най-евтините, но някак ми се струва тъпо да плащаш отново за да я имаш. Че аз сменям по 3-4 телефона на година. Къде ще му излезе края...? смятай. П.С. Писал съм им няколко пъти, но без резултат. Кака знае. П.С.С. Предлагам в хор да им вдигнем скандал. 1 Цитирай
baronbg Публикувано Ноември 13, 2012 Публикувано Ноември 13, 2012 Първия път ми преместиха лиценза, но след това не (ясно защо, не съм знаел за $6). Не знам някой дали би ги хранил по този начин. А дали някой знае причина да няма такова приложение в AppStore, като такова има на тенекиените в стоковата? Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 13, 2012 Публикувано Ноември 13, 2012 Има няколко, но колко работят е друга бира. Цитирай
baronbg Публикувано Ноември 13, 2012 Публикувано Ноември 13, 2012 За тях знам, но никоя не работи. Питах за аналог на тази, работреща ??? Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 13, 2012 Публикувано Ноември 13, 2012 Да не се излъжеш и да изтеглиш iBlackList от сторето. Аз и това направих, но... усетих се навреме и ми върнаха парите. http://bgiphone.com/topic/17753-iblacklist-manager/#entry142853 Цитирай
baronbg Публикувано Ноември 13, 2012 Публикувано Ноември 13, 2012 Бяхме заформили по тази тема една дискусия, май всички разбраха, че са фейк. Дано някои ни послуша и направи живота ни по спокоен. 1 Цитирай
kawabiker Публикувано Ноември 14, 2012 Публикувано Ноември 14, 2012 Аз от сторето , съм пробвал няколко и все са греда. Ако не се лъжа iBlackList е била отрязана от сторето също. Сега се замислих, че реално няма приложение , за каквото и да било, което да разрешава такива промени като цяло по работата на устройството- поправете ме ако бъркам, но аз не се сещам за апп, който да може да промени нещо по настройките на тела и да се продава във стора . Do not disturb горе долу играе , ама пак не е същото ! 1 Цитирай
baronbg Публикувано Ноември 14, 2012 Публикувано Ноември 14, 2012 Вили и аз за същото говоря. Няма такова, което даден номер да не може да те безпокои по всяко време или СМС. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
kawabiker Публикувано Ноември 14, 2012 Публикувано Ноември 14, 2012 На нов телефон не можеш да я инсталираш, освен ако не платиш половината сума от стойноста ($6.00). Само така може да си прехвърлиш лиценза. Аз поради тази причина се отказах да ги храня. Платена ми е от 2008 година, но щом разбрах, че няма друг начин, ги отсвирих. Не ми е за десетина лева, но не по този начин. Не е от най-евтините, но някак ми се струва тъпо да плащаш отново за да я имаш. Че аз сменям по 3-4 телефона на година. Къде ще му излезе края...? смятай. П.С. Писал съм им няколко пъти, но без резултат. Кака знае. П.С.С. Предлагам в хор да им вдигнем скандал. The migration is free for devices change into the period of 1 year starting from the paypal transaction ID. After this one year period we grant a 50% off discount to active a new device. Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 19, 2013 Публикувано Февруари 19, 2013 iBlacklist 6.1 What's new:* iPhone 5 screen compatible * Bug fix for crash on call connection when the Answer Haptic is enabled * Bug fix for reading sms entries to add from recent messages * Minor bug fixes Линк 2 Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 28, 2013 Публикувано Февруари 28, 2013 Някой знае ли,дали важи лиценза при смяна на апаратите?Не открих инфо в сайта им Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 28, 2013 Публикувано Февруари 28, 2013 Инфото е в тази тема. Мисля, че в рамките на година не се плаща, но ако е повече искат 50%. П. С. Ха, точно два поста нагоре пишело. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 28, 2013 Публикувано Февруари 28, 2013 Да им пиша и аз тогава....превантивно! Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 8, 2014 Публикувано Януари 8, 2014 Най-накрая!Версия 7.0 за IOS 7;) Edit:Радостта бе краткаПри опит за добавяне на номер в blacklist крашва Цитирай
BANNNN Публикувано Януари 8, 2014 Публикувано Януари 8, 2014 Не виждам смисъл от тази програма в iOS7. 5 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.