Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iBlacklist

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)
http://1.etoolkit.com/usermedia/view?t=photo&c=W6Y7E7U7K1X4H0G4N4N0 Може ли някой да ми обясни защо получавам празен ммс от "no idintification" номер, при положение, че имам един единствен номер в "general blacklist" ? Възможно ли програмата да изтрие съобщението? И по какъв начим мога да го възвърна? Редактирано от victoriavacheva
  • 3 месеца по-късно...
Публикувано

Ключа за активация е 5.1-4?!Работи ли за новата версия?Между другото,предната версия имсталирах оттук и всичко беше наред,докато не изтрих иконата на ключа за активация!!!!Веднага се появи -10 дни пробен период!!!

Сега не мога да почистя!!Два файла не мога да изтрия с iFile!!!Ще пробвам по-късно с iFun box:)

Публикувано

Да работи ключа и за новата версия

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

Публикувано

Работи стария, или отново изтегли ключа от първо мнение? Питам, защото той също се обновява.

Публикувано

Не изтривайте иконата за активация!!!

Публикувано

Ключа го изтеглих от Cydia 5.1.4 , но работи с новата версия на iBlacklist 5.1.5

Публикувано

На мен ми прави проблеми!Първо всичко е ок,след 2-3 дни ми изписва,че съм free trial...Не изтривам иконата за ключа!Без да изтривам нищо,пускам пак ключа,активирам,респринг и отново съм с регистрирана версия!Ще я купувам!

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

И при мен така:(.Някакво решение на проблема има ли?

Публикувано

Аз го инсталирах от репото на sinful. Инсталира се заедно с крака. След като го инсталирате го активирате от крака, след което крака не го триете веднага, а изчаквате да мине малко време. Вече две седмици съм с него и всичко си е наред. В репото на sinful има описание.

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

Само за информация. Тези които са си я купили, как я инсталират на новите си телефони? Аз я купих още по времето на 3GS-а ($12 мисля ) след това като минах на 4, писах имейл и я сложих. От тогава смених няколко 4-ки и 4S-ки и нямам отговор на нито един имейл. Последната година и половина съм я слагал от sinfuliphone кракната. Мисля че след като съм я купил веднъж, мога да си я слагам на различните телефони. Моля споделете при вас как е, макар че, от доста време не джейлвам това беше единствената програма заради която го правех. Явно и за напред ще си остане така.

Публикувано

На нов телефон не можеш да я инсталираш, освен ако не платиш половината сума от стойноста ($6.00). Само така може да си прехвърлиш лиценза. Аз поради тази причина се отказах да ги храня. Платена ми е от 2008 година, но щом разбрах, че няма друг начин, ги отсвирих. Не ми е за десетина лева, но не по този начин. Не е от най-евтините, но някак ми се струва тъпо да плащаш отново за да я имаш. Че аз сменям по 3-4 телефона на година. Къде ще му излезе края...? смятай.

П.С. Писал съм им няколко пъти, но без резултат. Кака знае. ;)

П.С.С. Предлагам в хор да им вдигнем скандал. :tooth:

Публикувано

Първия път ми преместиха лиценза, но след това не (ясно защо, не съм знаел за $6). Не знам някой дали би ги хранил по този начин. А дали някой знае причина да няма такова приложение в AppStore, като такова има на тенекиените в стоковата?

Публикувано

Има няколко, но колко работят е друга бира.

Публикувано

За тях знам, но никоя не работи. Питах за аналог на тази, работреща ???

Публикувано

Да не се излъжеш и да изтеглиш iBlackList от сторето. Аз и това направих, но... усетих се навреме и ми върнаха парите. :biggrin:

http://bgiphone.com/topic/17753-iblacklist-manager/#entry142853

Публикувано

Бяхме заформили по тази тема една дискусия, май всички разбраха, че са фейк. Дано някои ни послуша и направи живота ни по спокоен. ;)

Публикувано

Аз от сторето , съм пробвал няколко и все са греда. Ако не се лъжа iBlackList е била отрязана от сторето също. Сега се замислих, че реално няма приложение , за каквото и да било, което да разрешава такива промени като цяло по работата на устройството- поправете ме ако бъркам, но аз не се сещам за апп, който да може да промени нещо по настройките на тела и да се продава във стора . Do not disturb горе долу играе , ама пак не е същото !

Публикувано

Вили и аз за същото говоря. Няма такова, което даден номер да не може да те безпокои по всяко време или СМС.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

На нов телефон не можеш да я инсталираш, освен ако не платиш половината сума от стойноста ($6.00). Само така може да си прехвърлиш лиценза. Аз поради тази причина се отказах да ги храня. Платена ми е от 2008 година, но щом разбрах, че няма друг начин, ги отсвирих. Не ми е за десетина лева, но не по този начин. Не е от най-евтините, но някак ми се струва тъпо да плащаш отново за да я имаш. Че аз сменям по 3-4 телефона на година. Къде ще му излезе края...? смятай.

П.С. Писал съм им няколко пъти, но без резултат. Кака знае. ;)

П.С.С. Предлагам в хор да им вдигнем скандал. :tooth:

The migration is free for devices change into the period of 1 year starting from the paypal transaction ID. After this one year period we grant a 50% off discount to active a new device.

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

iBlacklist 6.1

What's new:

* iPhone 5 screen compatible

* Bug fix for crash on call connection when the Answer Haptic is enabled

* Bug fix for reading sms entries to add from recent messages

* Minor bug fixes

Линк

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Някой знае ли,дали важи лиценза при смяна на апаратите?Не открих инфо в сайта им:(

Публикувано

Инфото е в тази тема. Мисля, че в рамките на година не се плаща, но ако е повече искат 50%.

П. С. Ха, точно два поста нагоре пишело.

Публикувано

Да им пиша и аз тогава....превантивно!;)

• 10 месеца по-късно...
Публикувано

Най-накрая!Версия 7.0 за IOS 7;)

Edit:Радостта бе кратка:(При опит за добавяне на номер в blacklist крашва:(

Публикувано

Не виждам смисъл от тази програма в iOS7.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...