kyuchukov Публикувано Март 9, 2011 Публикувано Март 9, 2011 liomojo Кой джейлбрейка ще пробваш и има ли резултат? Цитирай
liomojo Публикувано Март 9, 2011 Публикувано Март 9, 2011 Пробвах с гринпоизон , даде че е готов но на телефона заби след 5 реда. При редсноу , дадох 4.2.1 като фърм там даде пак че приключва, но на телефона като стигна на втора страница заби и от там светна на ябълката и до там , не можа да влезе в операционната система. Сега ресторвам с 4.3. Телефона ми е 3гс със стар бут Цитирай
The Shaman Публикувано Март 9, 2011 Публикувано Март 9, 2011 Опитвате да откриете Америка, дано стане, но за сега всички съветват да се изчака! Цитирай
Apple_Forever Публикувано Март 9, 2011 Публикувано Март 9, 2011 Вие гледате глупости като хотспот, ама кога ще дойде най-после официално български език не ви интересува... Цитирай
kyuchukov Публикувано Март 9, 2011 Публикувано Март 9, 2011 Не мисля, че български език е най-важното. 1 Цитирай
liomojo Публикувано Март 9, 2011 Публикувано Март 9, 2011 Гледах специално и за български език сега след рестора, но няма . Румънски има, но за нас няма още. Пробвах сега и лаймрейн с него пък съвсем нищо не стана. Предполагам ,че за моя бут ще измислят нещо бързичко, ще почакаме и ще видим. Цитирай
kdmion Публикувано Март 9, 2011 Публикувано Март 9, 2011 А кое му е новото на изложението на клавиатурата? Цитирай
BANNN Публикувано Март 9, 2011 Публикувано Март 9, 2011 След като офицялно излезе IOS 4.3 вече започнаха слуховете около излизането на април месец. Цитирай
The Shaman Публикувано Март 9, 2011 Публикувано Март 9, 2011 Да говори се доста за ново събитие. Цитирай
BANNN Публикувано Март 9, 2011 Публикувано Март 9, 2011 Те сега ако пуснат ънлока и всичко отиде на майн@та му. Тамън ще се зарадват някои и ще започнат да реват със старата песен. Цитирай
s0urce Публикувано Март 9, 2011 Публикувано Март 9, 2011 Съмнява ме да пуснат Ънлока по вероятно ще излезе само слух.... с тоя ънлок макар че всички тайно се надяват Цитирай
uomoto Публикувано Март 9, 2011 Публикувано Март 9, 2011 Вероятно трита вида FW за iPad 2 са за Wi-Fi модела, 3G за AT&T и другите оператори и 3G за Verizon. iPad2,1 (K93AP) = WiFi. iPad2,2 (K94AP) = GSM. iPad2,3 (K95AP) = CDMA. Цитирай
BANNN Публикувано Март 9, 2011 Публикувано Март 9, 2011 Нека се надяват. Стига сте се стискали за някоя кинта от горе, а после да ревете. Кога инак ще се научите да си купувате отключени телефони? 1 Цитирай
kawabiker Публикувано Март 9, 2011 Публикувано Март 9, 2011 Пак казвам, щом Стивито го няма, ънлок ще има ! Цитирай
Razer Публикувано Март 9, 2011 Публикувано Март 9, 2011 Или телефони от операторите към, които ще го ползвате хииххихи Ще ъпвам и аз май на 4.3... да се разделя тамън с гадния Софт ама направо на Чисто Цитирай
Scarface Публикувано Март 9, 2011 Публикувано Март 9, 2011 Ти по-добре се моли Стивито да го има ако искаш да има и Apple !!! Цитирай
Yakuza Публикувано Март 9, 2011 Публикувано Март 9, 2011 И аз се чудя дали да скачам на 4.3... Цитирай
liomojo Публикувано Март 9, 2011 Публикувано Март 9, 2011 Да споделя , сафари е осезаемо по-бързо от преди. Цитирай
kawabiker Публикувано Март 9, 2011 Публикувано Март 9, 2011 @Scarface , аз внимавам с дилърите , това с молитвите ме кара на смях , а и на съжаление към хората с такова мнение Цитирай
Razer Публикувано Март 9, 2011 Публикувано Март 9, 2011 Само един бърз въпрос... не съм Ресторвал до сега iPhone и после да задавам SetAsNew под Макинтош-а... винаги е било през Windows. И искам да попитам по-знаещите лица тука... При положение, че имам си синхронизитани бележки (notes), bookmarks-и, телефонен указател, календари и т.н. ... като ресторна на чисто с 4.3 и му дам SetAsNew и после му дам да се синхронизира с всичко ще се качат ли нещата, които ги имам или самата синхронизация ще затрие всичко от Макчето ? Благода... саамо това ме спира в момента да Ъп-на на 4.3 Чакам и като кажете - ЪП-вам Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.