slavi64 Публикувано Август 31, 2013 Публикувано Август 31, 2013 Извинете, но никъде не мога да намеря как мога да сменя рингтона и смс-тона на Viber? С iphone5 съм. Цитирай
slavi64 Публикувано Август 31, 2013 Публикувано Август 31, 2013 А какво е това джейл? как да го инсталирам или от къде? съжалявам за незнанието си Цитирай
The Shaman Публикувано Август 31, 2013 Публикувано Август 31, 2013 http://bgiphone.com/forum/49-нов-съм-сега-на-къде/ Цитирай
slavi64 Публикувано Септември 2, 2013 Публикувано Септември 2, 2013 Още един въпрос, някога имах Нокия на която можех да правя настройки на хендсфрито кога на коя секунда да се включи автоматично отговор и директно да говоря, но тук в iphone5 не мога да намеря такива настройки и когато съм в колата трябва да взема телефона и да го отворя за да говоря, а това ме отвлича. няма ли настройки за автоматично включване за разговор? Цитирай
BulgarianSS Публикувано Септември 2, 2013 Публикувано Септември 2, 2013 Примерно hands free ? Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
slavi64 Публикувано Септември 3, 2013 Публикувано Септември 3, 2013 разгледах всичко в айфона и няма настройки за hands free. тук ми се струва слаба работа в сравнение с нокия. Цитирай
Lyudmil Публикувано Септември 3, 2013 Публикувано Септември 3, 2013 Нещо не те разбирам, когато си в колата и телефона ти е включен към hands free било чрез кабел или блутуут и получиш входящо обаждане единственото, което трябва да направиш е да натиснеш бутона на hads free-то за вдигане. За какво ти е всеки път да си вадиш телефона и да го отключваш, за да приемеш обаждане? Отделно с това автоматично вдигане, което искаш ако примерно не си чуеш телефона, че ти звъни, а той сам вдигне без да знаеш аз лично не бих искал да ме слушат какво си говоря без да знам или ако получиш входящо обаждане, което не искаш да приемеш какво правиш, щеш не щеш трябва да говориш, защото така си си настроил телефона ли? Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 3, 2013 Публикувано Септември 3, 2013 Слави, все ще научиш израза PickUp или answer. Сийка за к'ъв ти е в тая петица? Та, к'во за нокията? Цитирай
BulgarianSS Публикувано Септември 15, 2013 Публикувано Септември 15, 2013 Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2 Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 31, 2013 Публикувано Октомври 31, 2013 Има ли как да се спре звука на Вибера? Другите звуци на телефона да си бъдат пуснати. Става въпрос за телефон без джейл. Има ли и блек лист или начин за блокиране на номера от Вибера? Цитирай
arm11 Публикувано Октомври 31, 2013 Публикувано Октомври 31, 2013 За съжеление няма начин да блокираш някой да ти пише или звъни, звуците може да спреш от нотификейшън сетингс. 1 Цитирай
baronbg Публикувано Октомври 31, 2013 Публикувано Октомври 31, 2013 (редактирано) Някой подкара ли го на Маверика? п.п. Изтрих го и изтеглих отново. Всичко е ток. Редактирано Октомври 31, 2013 от baronbg Цитирай
papalin4o Публикувано Ноември 1, 2013 Публикувано Ноември 1, 2013 Здравейте. Имам много странен проблем. Днес си купих още един iPhone 5, фърм 7.0.3 Инсталирах си Viber и когато стигна до полето с Activation code ми излиза прозорец и пише Invalid number. Интересното е, че когато си въведа другият номер, с него няма проблеми. Ето и скрийншот на екрана: Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем? Благодаря Ви. Цитирай
papalin4o Публикувано Ноември 2, 2013 Публикувано Ноември 2, 2013 (редактирано) Да, всякак пробвах. Писах и на екипа на Viber, но ми казаха, че номера е бил активиран и трябва да работи на устройството, но проблема е все още на лице П.П. Сега пробвах и на другото устройство /пак iPhone 5/ и там същият проблем Редактирано Ноември 2, 2013 от papalin4o Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Ноември 2, 2013 Публикувано Ноември 2, 2013 Инсталирай Viber от друг акаунт и ще се оправят нещата. Цитирай
papalin4o Публикувано Ноември 2, 2013 Публикувано Ноември 2, 2013 Преинсталирах го сигурно 50 пъти. Как да го инсталирам от друг акаунт? Когато въведа другият си номер, работи без проблем, но аз искам да ми е с Глобулският номер Viber-а. На жената на телефона, моят номер също не го приема, а с нейният няма проблеми. Цитирай
gogi6 Публикувано Ноември 2, 2013 Публикувано Ноември 2, 2013 Преинсталация с изключване на бакъп от icloud и е ок 1 Цитирай
baronbg Публикувано Ноември 2, 2013 Публикувано Ноември 2, 2013 А да попитам, да не се опитваш да напишеш номер на който има Viber на друг телефон? Акаунта с този номер може да работи само на едно устройство. Цитирай
papalin4o Публикувано Ноември 3, 2013 Публикувано Ноември 3, 2013 Благодаря @gogi6. Всичко е шест! Цитирай
londongunner Публикувано Ноември 12, 2013 Публикувано Ноември 12, 2013 А да попитам, да не се опитваш да напишеш номер на който има Viber на друг телефон? Акаунта с този номер може да работи само на едно устройство. От днес вече има версия за таблет за андроид която активираш с номера от телефона и така ползваш 1 вайбър на 2 у-ва Не знам дали е излязла и за иос, че айпада не е в мен Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.