profusion Публикувано Декември 5, 2012 Публикувано Декември 5, 2012 Мерси, довечера ще опитам всичко и ще пиша как е минало Цитирай
navcho Публикувано Декември 20, 2012 Публикувано Декември 20, 2012 iPhone 5 заключен , може ли да се активира по този начин без оригинална SIM карта ? Цитирай
saint056a Публикувано Март 23, 2013 Публикувано Март 23, 2013 На телефон 3G 3.1.2 oпитвам да кача от Cydia, SAM. Сложил съм му репото и го намирам. По време на инсталацията сваля Stockify, libsigc++, SAMPrefs, pibpar2, PreferenceLoader, SAM, ACUtil и след това ми дава два реда в червено: HTTP/1.1 502 bad gateway. От къде може да е проблема? Цитирай
saint056a Публикувано Март 23, 2013 Публикувано Март 23, 2013 Може ли да поясниш, профил къде? ПС: Оправи се, сложих си акаунта в app store в телефона и после тръгна. Благодаря Цитирай
arm11 Публикувано Март 23, 2013 Публикувано Март 23, 2013 Пешо винаги е готов да помогне, за това много го харесвам. 1 Цитирай
saint056a Публикувано Март 23, 2013 Публикувано Март 23, 2013 Добре сега е другата мъка, в момента не ми намира ГСМ мрежа. Първо махнах директно от cydia ultrasnow и после следвах инструкциите оттук. Всичко се появява както е на снимките, телефона ми показва, че е wildcard activated, но като пуснах itunes ми съобщи, че иска да обнови carrier settings, дадох му да и после нищо!? Цитирай
Alxx® Публикувано Март 24, 2013 Публикувано Март 24, 2013 Скивай сега брато: 1. Попълни си профила, иначе инфо на куково лято. 2. Прочети и спазвай правилата! 3. Хвърли едно оче на темите за начинаещи, оттам и на линковете за ънлок, джейлбрейк и т.н Нали не очакваш да ти налеем наготово, без да си научил поне основните неща? Цитирай
The Shaman Публикувано Март 24, 2013 Публикувано Март 24, 2013 Аз не разбрах и защо го правиш това, но... Цитирай
saint056a Публикувано Март 24, 2013 Публикувано Март 24, 2013 (редактирано) Скивай сега брато: 1. Попълни си профила, иначе инфо на куково лято. 2. Прочети и спазвай правилата! 3. Хвърли едно оче на темите за начинаещи, оттам и на линковете за ънлок, джейлбрейк и т.н Нали не очакваш да ти налеем наготово, без да си научил поне основните неща? Аз не разбрах и защо го правиш това, но... Телефона е джейлбрейкнат с редсноу 0.9.4 и с ултрасноу и е отключен и си работи коректно и ГСМ-а. GPS-а не му работи както и youtube приложението. Реших, че със SAM ще оправя този последен проблем. Редактирано Март 24, 2013 от arm11 Цитирай
The Shaman Публикувано Март 24, 2013 Публикувано Март 24, 2013 Едно стартиране на тубата и мапс, преди джейла, можеше и да оправи някои проблеми За gps-a... С какъв бейзбанд си? Цитирай
saint056a Публикувано Март 24, 2013 Публикувано Март 24, 2013 (редактирано) Не цитирай последен пост! Baseband 5.13.04 Ами хубаво ама не съм го срещал това написано, или поне не от темата която съм чел. Youtube не ми е кой знае какъв проблем. Опитвам се да пусна GPS-a. Имам инсталирано Igo, но само търси сателити и дотам. То преди джейлбрейк как може да се пуснат тези неща, като ти дава само спешни повиквания!? ПС: Просто информацията във темите къде е актуална къде не, човек неследящ форума много лесно се обърква и греши. Ако не пита може да минат 2 дена (както при мен) докато разбере, че определения метод не е актуален. Редактирано Март 24, 2013 от Grievous Цитирай
The Shaman Публикувано Март 24, 2013 Публикувано Март 24, 2013 Да де, не помислих, че го хактивираш. Към кой е заключен тоя телефон? Цитирай
saint056a Публикувано Март 24, 2013 Публикувано Март 24, 2013 Престани да цитираш последно мнение! AT&T Цитирай
The Shaman Публикувано Март 24, 2013 Публикувано Март 24, 2013 Що се тормозиш а не го отключиш бе човек Ако имаш интерес, пиши ми на лично да те оправим веднъж и завинаги Цитирай
deniz8912 Публикувано Април 23, 2013 Публикувано Април 23, 2013 И аз се интересувам от Активацията. Проблема е че push notifications ми работи само на Viber и съобщенията (Skype не съм пробвал още), на Facebook и Facebook Messenger няма да разбера, че някой ми е писал докато не вляза в самото приложение. Опитах да го активирам ама явно не правя нещо както трябва и не става. Не знам точно към кого е заключен телефона. Телефона е Iphone 3GS IOS 5.1.1 Baseband 15.13.04 ФЗ. Има ли някаква оправия ? Благодаря за помощта предварително. Цитирай
Alxx® Публикувано Април 23, 2013 Публикувано Април 23, 2013 Пиши на Шамана, да стане ФО Относно пуш - няма вариант да работи на вайбър, а на друго приложение не. По - скоро е от скапаната фб апликация. Изтрий я и я преинсталирай. Лично аз, за фб месидж ползвам IMO. 1 Цитирай
deniz8912 Публикувано Април 23, 2013 Публикувано Април 23, 2013 Наистина с IMO става. Странно защо не става с оригиналните приложения на фейса. Цитирай
The Shaman Публикувано Април 23, 2013 Публикувано Април 23, 2013 UK TMobile Orange... За 3gs няма смисъл. Цитирай
Bycu Публикувано Май 8, 2013 Публикувано Май 8, 2013 Измъчих се отвсякъде.... Качих САМ, махнах ултрасноу, следвах всичко точно както е описано, но като стигна до Стъпка 4 (активиране през iTunes) ми излиза това. Пробвах да променя от менюто SAM-Method, но пак нищо.... Понеже първо качих САМ и деактивирах и после се сетих, че съм забравил да махна ултрасноу, пробвах да реинсталирам САМ, но след респринга ми излиза това. Нямам си абсолютно никаква идея какво трябва да го правя сега Някакви съвети? Цитирай
wallkingdead Публикувано Октомври 18, 2013 Публикувано Октомври 18, 2013 За крайния резултат това видео ми помогна и затова мисля да го споделя в тази тема. И по точно след като инсталирате програмата и направите всичко описано в първия пост след whildeactivation и рестарта трябва да влезете в САМ и да натиснете копчето Backup Activation и след това Restore Activation. Рестартирате телефона и всичко работи по ток и жица ! Аз не бях натиснал тези два бутона и при мен пушовете продължаваха да са пасивни. Дано съм бил полезен! (в клипа има и други неща които се правят с редснол но аз не съм ги правил и не съм инсталирал АйПуш, само натиснах двата бутона и рестартиран). 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.