SpAwN Публикувано Май 31, 2013 Публикувано Май 31, 2013 Дали има вероятност да е от по- новите партиди този 3GS и с набиването на iPad-ски бейзбанд да си му прочел прощалната молитва? Цитирай
liomojo Публикувано Юни 1, 2013 Публикувано Юни 1, 2013 Няма вероятност , защото има запазени сигнатури за 4.2.1 , което значи , че е старо пройзводство. Но никога до сега не съм виждал този надпис iphone на мястото на сигнала. Просто все едно бейзбанда е изключен. Ще пробвам на стария ми комп да видя там. Цитирай
BigP Публикувано Юни 1, 2013 Публикувано Юни 1, 2013 Пробвай вместо да качваш, да смъкнеш бейзбанда...на мен ми се случи един път така и на магия се оправи с даунгрейда. Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 1, 2013 Публикувано Юни 1, 2013 Когато дам в редсноу downgrade ipad baseband като стигне ананаса забива на activating и до там. Някаква идея? Цитирай
liomojo Публикувано Юни 1, 2013 Публикувано Юни 1, 2013 Ами нали ти казвам , пробвам с даунгрейд , но стига до активейтинг и там забива за неопределено време и не стига до флашинг бейзбанд. Най-вероятно е хардуеър. Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 1, 2013 Публикувано Юни 1, 2013 Попадали са ми два телефона, отговарящи на условията, но не приемащи 6.15! Много мъки, но така и не стана. Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 1, 2013 Публикувано Юни 1, 2013 Съдейки по симптомите, които си описал, нищо чудно и да си го "убил". Цитирай
liomojo Публикувано Юни 1, 2013 Публикувано Юни 1, 2013 А на теб изписвало ли ти е някога iphone на сигнал бара? Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 1, 2013 Публикувано Юни 1, 2013 Когато целият модул ББ не бачка го изписва. Имаш ли за 3.1.3? Чист рестор в дфу с 05.12(май беше) би трябвало да го съживи. Не стане ли - за коша. П.П. Върни тюнс 10.3 при флаш на айпадски ББ - новите тунчовци правят мизерии. Цитирай
mishocs Публикувано Юни 1, 2013 Публикувано Юни 1, 2013 Аз съм съживил 3 бр. такива Оправил съм ги по следния начин, при мен става : 1.Чиста хост файла -туньо да не ми прави мизерии 2. Рестартирам PC за всеки случай 3. Вкарай устройството в DFU 4. Ъпдейт - Рестор през туньо - към подписвания за момента фърм "демек" 6.1.3 ,или на 4.1 -не пускай нищо допълнително като Ъмбрела примерно.Не пробвай с правени къстъми -не се получава поне при мен. 5. След рестора ти вдига baseband-a до последния възможен 6.С redsn0w слагаш вече iPad-ския, после downgrade iPad baseband -Воалла . 7.Ако нямаш карта на оператора към който е заключен -ползваш Tethered jail -за активация 8. Вече си правиш къстъм за 5.1 или 5.1.1 ако имаш сигнатури и дерзаеш п.п Това при мен работи,ако не стане както казва Alxx - отвараш коша Цитирай
liomojo Публикувано Юни 3, 2013 Публикувано Юни 3, 2013 Оправих го, за сега! Отворих го и видях , че е сменена батерията и две болчета липсваха , като леглата им бяха изкорубени , което ме наведе на мисълта , че старата батерия е надула и изкривила платката така , че болтовете са изхвърчали. Рискувах и я понаместих, запалих го и си тръгна , беше на 5.13 и сега бачка , предполагам до следващото изтърваване или слагане в някой джоб. Цитирай
Miro-Ispania Публикувано Януари 8, 2014 Публикувано Януари 8, 2014 (редактирано) Ще напиша всичко какво съм правил със 3G С iTunes съм инсталирал версия 4.1.2 след като разбрах че съм сбъркал почнах по тази тема.Инсталирах FW 3.1.2 с грешка 1015 след това с redsn0w поставих Select IPSW 4.1.2 и после както е посочено в темата но излизат само цифри и букви без ананаса след рестарта след 10 мин е застанал на ябълката на блед екран и така седи от минимум 30 мин и нищо.Може аз да не съм разбрал нещо Редактирано Януари 8, 2014 от Miro-Ispania Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.