kaizera Публикувано Февруари 14, 2013 Публикувано Февруари 14, 2013 Здравейте, търся двя книги на Айн Ранд, на български. Трилогията "Атлас изправи рамене" и "Извора". Дали му се намират на някой? Цитирай
hgeorgiev Публикувано Февруари 17, 2013 Публикувано Февруари 17, 2013 Инсталирах си Stanza на iPhone 5 (6.1 jailbreak) но при натискане на settings и цялата птограма забива. Някой друг има ли подобен проблем? Блгодаря. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 17, 2013 Публикувано Февруари 17, 2013 За к'ъв чеп ти е станца на петица, при условие че има iBooks? Станцата отдавна се скапа, не знам ползва ли я изобщо някой. 3 Цитирай
zdravko hristov Публикувано Февруари 19, 2013 Публикувано Февруари 19, 2013 Понеже видях, че няма самостоятелна тема за ShortBook реших да пиша тук. В AppStore се е появила безплатна версия на приложението. Цитирай
gnoma Публикувано Април 12, 2013 Публикувано Април 12, 2013 Здравейте , Ако може и на мен някой да ми прати книгата Диви разкази на Николай Хайтов. Благодаря предварително!! Цитирай
cvalio Публикувано Април 12, 2013 Публикувано Април 12, 2013 http://chitanka.info/book/558-divi-razkazi Цитирай
dingila Публикувано Май 24, 2013 Публикувано Май 24, 2013 Здравейте, може ли някой да намери "Банки, хляб и бомби" на Щефан Ердман. Благодаря предварително. http://www.helikon.b...и, хляб и бомби И аз я търся, но само за 20 лв я намирам Цитирай
tozarat Публикувано Юни 8, 2013 Публикувано Юни 8, 2013 От всички прогарами за четене най приятна и удобна е вградената ibooks. Конвертирам книгите с Calibre ( има я в замунда , безплатна е и много лесна за употреба ). Текстови документи сканирам с Adobe finereader ( програмка за разпознаване на текст ) , конвертираме с calibre и в ibooks Цитирай
Sicwithit Публикувано Юни 12, 2013 Публикувано Юни 12, 2013 За iBOOKS откъде да си тегля книги освен аппсторе ? Цитирай
tormi Публикувано Юни 12, 2013 Публикувано Юни 12, 2013 Здравейте, търся двя книги на Айн Ранд, на български. Трилогията "Атлас изправи рамене" и "Извора". Дали му се намират на някой? Някой може ли да помогне ..... Цитирай
inutero Публикувано Юли 9, 2013 Публикувано Юли 9, 2013 Някой да знае начин за конвертиране на книги, купени от апстор, от .epub в .doc? Обратния вариант е ясен. Цитирай
chayanne Публикувано Юли 9, 2013 Публикувано Юли 9, 2013 Аз знам, но може да не ти се понрави много. Мяташ книгата в Calibrte, маркираш я и я отвряш в "Преглед". След това действаш по стандартния метод "копи/пейст". Не е много удобен, но върши работа. последно съм маркирал на веднъж цяла глава от книга - около 5-6 страници. Цитирай
cvalio Публикувано Юли 9, 2013 Публикувано Юли 9, 2013 Има доста online конвертори (явно ти трябва инцидентно да кажем) напр: http://www.docspal.com/viewer Цитирай
inutero Публикувано Юли 9, 2013 Публикувано Юли 9, 2013 Не става, подозирам, че купените от апстор epub-чета имат някаква защита. Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 9, 2013 Публикувано Юли 9, 2013 Calibre кърти наред. Нещата от iTunes store нямат DRM Цитирай
Jekylll Публикувано Юли 9, 2013 Публикувано Юли 9, 2013 (редактирано) Някои имат Пробвай да отвориш с Calibre примерно "500 Must Have Apps 2012 Edition" - безплатна е. Edit: А някои не можеш и на iPhone да ги отвориш. Само на iPad - б@си простотията. Редактирано Юли 9, 2013 от Jekylll Цитирай
newabv Публикувано Февруари 10, 2014 Публикувано Февруари 10, 2014 Някой има ли подобен проблем за да сподели за решение: Конвертирам към epub и качвам в айбукс, обаче форматирането е зле- има празни редове в текста през два-три реда. Все едно enter е натиснат два пъти. Надявам се да се разбира какво искам да кажа. Преди конвертирането входящият файл е добре, но в epub се прецаква. Конвертирам с онлайн конвертор: http://ebook.online-convert.com/ от word и pdf Не се случва при всички файлове и не мога да намеря закономерност. Ако някой има наблюдения, ще съм благодарен да сподели. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Февруари 10, 2014 Публикувано Февруари 10, 2014 Ползвай Calibre Зависи от файлът,който конвертираш - .epub е леко капризен формат. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 10, 2014 Публикувано Февруари 10, 2014 Смъкни малко размера на буквите и ще изчезнат празните редове. Ипъб е динамичен формат и броят редове(съответно и броят страници) зависи от шрифта и буквите. Иначе, calibre е #1! 2 Цитирай
newabv Публикувано Февруари 10, 2014 Публикувано Февруари 10, 2014 Преди време ползвах калибре, но скоро не съм. Ще пробвам дали ще е по-добре с него. А за големината на шрифта, имаш предвид в апликацията н ателефона нали? Цитирай
newabv Публикувано Февруари 10, 2014 Публикувано Февруари 10, 2014 Не става с намаляне на шрифта. Ще пробвам същия файл с калибре. Мисля, че това зависи от форматирането на входящия файл според това как е настроен да работи ентер-а. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
bungle Публикувано Февруари 11, 2014 Публикувано Февруари 11, 2014 Опитай с Pages, отваряш файла редактираш си шрифтове евентуално снимки и картинки и накрая File/Export To/ePub. Не съм го правил на новия Pages, но на стария се справяше адекватно. Много ме дразни, че на Mavericks в iBooks няма опцията "get info” за да си редактираш инфото за книгата както беше в iTunes(корица,автор и тн.). 1 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Февруари 11, 2014 Публикувано Февруари 11, 2014 Ползвай Calibre - там можеш да си редактираш всичко по книгата-инфо,корица и т.н. След това си ги инпортваш и си свиркаш. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.