joroiliev Публикувано Януари 31, 2011 Публикувано Януари 31, 2011 (редактирано) Промяната е 50 кб в Q3, но разликата с това как ме прекарва iGo и Sygic e огромна в полза на втората. Sygic-a просто няма равна засега. Най-хубавото за нас в случая е че Navteq отвориха офис в София и целта им е 100 % покритие на България. Редактирано Януари 31, 2011 от joroiliev Цитирай
Skipper Публикувано Февруари 3, 2011 Публикувано Февруари 3, 2011 Тъй като се видях в чудо, къде ли не търсих информация из интернет форуми и какво ли не... Необходимо ли е да направя нещо различно освен да активирaм Location services, за да използвам iGO навигацията? Независимо, че съм навън постоянно изписва Looking for GPS signal... И така и не се свързва. Мaps апликейшъна на самия телефон си работи нормално, обаче iGO не тръгва Какво мога да направя?? Цитирай
miroslavm Публикувано Февруари 3, 2011 Публикувано Февруари 3, 2011 И при мене с тая навигация винаги е било така,все няма GPS сигнал.Но преди няколко дни си я свалих от пост #965 и останах много очарован от тая навигация.Иначе на 3G май най-добре върви Sygic Europe. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 4, 2011 Публикувано Февруари 4, 2011 Тъй като се видях в чудо, къде ли не търсих информация из интернет форуми и какво ли не... Необходимо ли е да направя нещо различно освен да активирaм Location services, за да използвам iGO навигацията? Независимо, че съм навън постоянно изписва Looking for GPS signal... И така и не се свързва. Мaps апликейшъна на самия телефон си работи нормално, обаче iGO не тръгва Какво мога да направя?? На теб май толкова ти е объркана навигацията, че си забравил в кой град се намираш. Имаш срок за корекция до следващото влизане. Цитирай
FidoDidoo Публикувано Февруари 10, 2011 Публикувано Февруари 10, 2011 Мога ли да помола някой да даде линк към последната работеща версия на iGo Europe с карти на Navteq за България Цитирай
FidoDidoo Публикувано Февруари 10, 2011 Публикувано Февруари 10, 2011 Гледал съм го и има само buildings, maps, Poi за България Цитирай
FidoDidoo Публикувано Февруари 10, 2011 Публикувано Февруари 10, 2011 Ами ако невиждаш съм помолил и за Europe Edition, за България ще си ги свала Цитирай
eminem_4ever Публикувано Февруари 11, 2011 Публикувано Февруари 11, 2011 Нито един линк не работи Цитирай
FidoDidoo Публикувано Февруари 11, 2011 Публикувано Февруари 11, 2011 (редактирано) Europe Edition има в пост # 964 на Шамана Искаш да кажеш # 961 или # 963? P.S. Каква е разликата между 1.3.2 и 1.2.3. Логично е 1.3.2 да е по нова,но работи ли, че някъде бях чел, че новите версии немогат да се кракват. Ако 1.3.2 работи може ли линк че този от пост # 961 на The Shaman не работи Редактирано Февруари 11, 2011 от FidoDidoo Цитирай
Iliikata92 Публикувано Февруари 11, 2011 Публикувано Февруари 11, 2011 А къде точно се слагат картите,които е дал WolfDale ? Цитирай
FidoDidoo Публикувано Февруари 12, 2011 Публикувано Февруари 12, 2011 Защо този iGo така сече??? Само при мен ли е така. Цитирай
FidoDidoo Публикувано Февруари 12, 2011 Публикувано Февруари 12, 2011 (редактирано) Този от пост # 963 на The Shaman P.S. Сега ще пробвам твоя http://rapidshare.com/files/444864899/iGO_My_way_v1.3.5-BG.2010.2Q_by_Ne0L23.ipa да видим дали ще сече Редактирано Февруари 12, 2011 от FidoDidoo Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 12, 2011 Публикувано Февруари 12, 2011 Ако ще и с петица да е! iGO-то си е бъгава работа. Цитирай
FidoDidoo Публикувано Февруари 12, 2011 Публикувано Февруари 12, 2011 neol и твойта версия ми сече. От какво може да е? Интересното е че още от версия 1.2.1 iGo започна да ми сече и на 3Gs Цитирай
joroiliev Публикувано Февруари 12, 2011 Публикувано Февруари 12, 2011 Щом от 1.2.1 нагоре ти сече си сложи 1.1 и сложи новите q3 карти. Цитирай
FidoDidoo Публикувано Февруари 12, 2011 Публикувано Февруари 12, 2011 Добре де, а каква може да е причината, iPhone 4 дори е с по добри параметри и пак сече. Да не би да е от някое приложение Цитирай
joroiliev Публикувано Февруари 12, 2011 Публикувано Февруари 12, 2011 Не е оптимизирана програмата за iphone 4. Не виждаш ли че работи така все едно нямаш видео драйвъри. Виждал съм новата версия 1.3.. как работи и там такива забивания няма,но все пак тя е оптимизорана за ретината а старите версии не. То и sygic-a така работеше до скоро преди да пуснат новата версия. Цитирай
derrty Публикувано Февруари 22, 2011 Публикувано Февруари 22, 2011 Може ли някой да даде линк за Испания и България? Мерси предварително Цитирай
Sladichuk® Публикувано Февруари 22, 2011 Публикувано Февруари 22, 2011 На кое по–точно...? Доколкото знам, и двете са в Европа, та явно ги има в пълната версия... Цитирай
derrty Публикувано Февруари 22, 2011 Публикувано Февруари 22, 2011 Прегледал съм почти всички страници и не можах да открия някой работещ линк.По принцип съм свалил последната актуализация за цяла Европа но има бъг,има само малайски език за разговор Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 23, 2011 Публикувано Февруари 23, 2011 Добре де, а каква може да е причината, iPhone 4 дори е с по добри параметри и пак сече. Да не би да е от някое приложение Като за аванта, няма какво повече. Ако си я купил - тогава се чуди, че даже и можеш да се оплачеш на създателите. П.П. Жена ми е с 2G и при нея не сече - логика намираш ли? Аз не. Цитирай
derrty Публикувано Февруари 23, 2011 Публикувано Февруари 23, 2011 Ето картите на България и Испания + сгради и POI. http://itunes.apple.com/linkmaker/ За самото приложение все някой от последните линкове трябва да работи, ако ли не - пиши ще го кача наново. Благодаря ти.Работи перфектно.Този линк който ми остави ме устройва. Цитирай
toniko Публикувано Февруари 25, 2011 Публикувано Февруари 25, 2011 Здравейте, имам следното питане. Тъй като искам да си добавя избрани от мен poi файлове и ги търся в poiplaza.com. Като излезнат опциите са сваляне за различните навигации има iGO asc файл. Ако сложа този asc файл в папката POI дали ще тръгнат нещата. Ако не има ли вариянт да конвертирам по някакъв начин този файл от asc -> poi Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 25, 2011 Публикувано Февруари 25, 2011 Ще се наложи да попрехвърлиш повечко от темата, тъй като не помня. Мисля трябваше в .kml и директно ги качваш. Търси постовете на Chayanne някъде в началото. Цитирай
joroiliev Публикувано Февруари 26, 2011 Публикувано Февруари 26, 2011 (редактирано) За пореден път се убеждавам че за София най-добрата карта е на TeleAtlas. Първо , защото на Navteq-ската няма на половин София блоковете като Обеля, Люлин с една дума западна София. А да не говорим , на колко места на картата на Navteq липсват цели отсечки от пътната мрежа, все едно с гума са трити. Давам за пример пътят от Метро за Божурище. Точно по средата на пътя до жп. линията пътя просто го няма. Досега над 13 такива участъка съм открил в Navteq. Teleatlas може да не е така подробна за малките градове, но няма такива неточности. Отделно в квартали като Нови Искър и други предградия няма номерацията на къщите. За всички от София горещо препоръчвам Атласчето. Не случайно Sygic слагат в приложенията си именно нея. Редактирано Февруари 26, 2011 от joroiliev Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.