d236cgc Публикувано Февруари 26, 2011 Публикувано Февруари 26, 2011 Здравейте, някои може ли да даде работещ линк, за версията с България и Гърция ? Имам файловете още от 3GS-a, но като ги кача на 4-ката директно ме изхвърля. Цитирай
hubaviqt Публикувано Март 9, 2011 Публикувано Март 9, 2011 Здравейте изчетох почти всички станици в раздела IGO и понеже в момента съм със HTC HD2 и там нямам никакви проблеми със версията на IGO държи се много добре но път искам да го продам и да си купя IPHONE 3GS та искам съвет има ли вече читава версия на IGO за IPHONE и ако има дали може да ми дадете линк за сваляне.Благодаря ви предварително Цитирай
The Shaman Публикувано Март 10, 2011 Публикувано Март 10, 2011 Линковете са точно в тази тема! Цитирай
valko2 Публикувано Март 10, 2011 Публикувано Март 10, 2011 Здравейте,някой може ли да качи IGO My Way със карти на България и Гърция,другите линкове вече не работят .Благодаря предварително Цитирай
niyon Публикувано Март 10, 2011 Публикувано Март 10, 2011 И аз се интересувам от карта на Гърция. Ако може някой да я качи.Ако има значение - iPhone G4, 4.2.1 и iGO My way v1.3.5 Предварително благодаря. Цитирай
consolen Публикувано Март 16, 2011 Публикувано Март 16, 2011 Може ли да дадете български гласове, линковете с гласовете са стари и не работят Цитирай
earnest Публикувано Март 17, 2011 Публикувано Март 17, 2011 Файл : voice_lang_Bul_iGO.zip Линк за сваляне : " target="_blank"> Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Четвъртък 31.03.11. 1 Цитирай
consolen Публикувано Март 17, 2011 Публикувано Март 17, 2011 Постни го пак моля дава ми че е неактивен вече Цитирай
MapTo_D Публикувано Март 19, 2011 Публикувано Март 19, 2011 Момчета и момичета здравейте, това ми е първи пост, мисля, че няма да е последен. Имам малък проблем, качих си две навигации на телефона /iphone 3G 8Gb 3.1.2/, навигациите са iGo и Sygic , но имам проблем със свързването със GPS - днес пробвах и на двете за около 15-20 мин но без никакъв резултат. Мястото където се намирах беше мноооого обширно без сгради и други такива които да пречат, може ли това, че времето беше доста облачно да е причина за невъзможността за връзка с GPS ? Благодаря предварително на отзовалите се. Цитирай
alex.7777 Публикувано Март 19, 2011 Публикувано Март 19, 2011 Пусни на on Location services от settings Цитирай
MapTo_D Публикувано Март 19, 2011 Публикувано Март 19, 2011 Пусни на on Location services от settings Беше на On , за проба го изключих и включих на ново и има малън напредък, на iGo ми показа картата поне, надявам се като изляза на открито и GPS да си намери вече Цитирай
MapTo_D Публикувано Март 19, 2011 Публикувано Март 19, 2011 Може ли да ми препоръчате нещо подходящо за 3G , аз не знам дали някога ще я ползвам, но знам ли, мисля че не е лошо да имам ако някога потрябва... Цитирай
sharenia Публикувано Март 20, 2011 Публикувано Март 20, 2011 Има ли начин да смена звука за нотификация за ПОИ камерите ? че така е много тихо и не се чува почти Цитирай
obzorbyala Публикувано Март 27, 2011 Публикувано Март 27, 2011 Колеги, кажете читава версия за 4-ка, пробвах поне 5 версии и всичките лагват много неприятно, явно не са оптимизирани за ретината!? Цитирай
The Shaman Публикувано Март 27, 2011 Публикувано Март 27, 2011 iGO, си е такава. Всички версии си са читави иначе Цитирай
obzorbyala Публикувано Март 27, 2011 Публикувано Март 27, 2011 Странно, на 3GS-ката нямах такива проблеми!? Цитирай
WolfDale Публикувано Април 25, 2011 Публикувано Април 25, 2011 (редактирано) ТУК съм събрал най-новите карти и POI за iGO до днешна дата - ъпдейта ми се струва голям... П.П. Sisqo, от теб чакам инфо дали те прекарва през забранени улици във Варна Редактирано Април 25, 2011 от WolfDale 1 Цитирай
ivorpetkov Публикувано Май 11, 2011 Публикувано Май 11, 2011 (редактирано) iGo с 3G. Има ли варианти за външна антена? Голям зор с тоя сигнал. Постоянно го губи, а като го има трябва да мисля 100 метра напред. Доскоро горе-долу ставаше, но напоследък какво му стана (без промяна в софтуера) не зная. Почти съм я отписал тая навигация - предаде ме и се наложи 1 час да търся хотел в един град в Италия. Пускам си "reset warnings", ту помага, ту не. Тези дни си тествам тук в София - ту го има ту го няма, по-често второто. Дайте съвет. Дали пък понеже съм с друг автомобил да ми е по-"непропускливо" предното стъкло (напр.термично или нещо такова)? Редактирано Май 11, 2011 от ivorpetkov Цитирай
nickolayg Публикувано Май 12, 2011 Публикувано Май 12, 2011 Откъде могат да се намират обновявания за камерите за скорост? Цитирай
Pe6o666 Публикувано Май 12, 2011 Публикувано Май 12, 2011 ivorpetkov, незнам в каква кола пробваш, ама аз навремето с 3G-то имах такива проблеми в S-class. Като цяло, колата е доста изолирана от външният свят и това се оказва проблем за сигнала. Особенно предното стъкло, нахакано е с какви ли не глупости. Само при отворен шибедах работеше както трябва Не съм пробвал в други от този клас за сравнение. В ML-а нямаше проблеми. Цяла Италия минах с Igo и 3G-то. Интересно че с четворката сега всичко е наред Варианта на Alxx може да спаси положението. Цитирай
ivorpetkov Публикувано Май 12, 2011 Публикувано Май 12, 2011 (редактирано) ivorpetkov, незнам в каква кола пробваш... Изобщо не говорим за такъв клас за който споменаваш. Най-обикновенa Honda Civic от 2005-та, даже не съм сигурен дали предното стъкло е термично. Но все пак е идея, ще пробвам в друг автомобил където работеше по-добре да видим. Редактирано Май 12, 2011 от ivorpetkov Цитирай
jh_ivanov Публикувано Май 22, 2011 Публикувано Май 22, 2011 как да накарам Иго - то ми да показва ПОИ в kml формат сложени в папка юзердата подпапка пои Цитирай
Alxx® Публикувано Май 22, 2011 Публикувано Май 22, 2011 Порови в темата - в първите няколко страници потребителят Chayenne е описал къде с слагат, после си ги пускаш от настройки. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.