DreamcatcheR Публикувано Декември 3, 2011 Публикувано Декември 3, 2011 Защото със стандартната процедура не ми се получава: Не съм плащал лиценз. Цитирай
LUBECA Публикувано Декември 3, 2011 Публикувано Декември 3, 2011 Хайде започнаха грижите.... Взех ATV2-то и му се радвах снощи без джейл. Днес реших да го почна, но не става и не става. Фърмуеъра му е 4.4.3 (IOS5.1)Така дойде. Проблема е че с Seas0nPass for Mac, при рестор с iTunes, ми дава грешка 2001. Като го включа към телевизора и нищо не излиза. Лампичката му мига бързо и това е... Някакви предложения? Ако реша да си го ресторна с оригиналния фърм, пак не става - грешка 2006, 2005 и тн... Та сега на никъде Цитирай
johnnybravo Публикувано Декември 3, 2011 Публикувано Декември 3, 2011 Провери си хост файла. Иначе не виждам причина да не става рестор с последен FW. Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
LUBECA Публикувано Декември 3, 2011 Публикувано Декември 3, 2011 Сега при поредния опит, тунето ми даде грешка 20 Хоста е ок. Последно, трябва ли по време на процеса да бъде вкл. захранването или не? Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 3, 2011 Публикувано Декември 3, 2011 Захранване не ти трябва. За 20 - виж си антивирусната, дай сийзънпас в изключенията. Цитирай
LUBECA Публикувано Декември 3, 2011 Публикувано Декември 3, 2011 да. Не става. сега пък грешка 1646 Алекс, нямам антивирус на Мака Може ли проблема да е, че го правя със захранване вкл.? Цитирай
s0urce Публикувано Декември 3, 2011 Публикувано Декември 3, 2011 и пробвай с рестарт на компа и смяна на USB порта някой път и от там се шашка Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 3, 2011 Публикувано Декември 3, 2011 Свали захранването, рестарт на мака. Цитирай
LUBECA Публикувано Декември 3, 2011 Публикувано Декември 3, 2011 не стана... error 2005 Оп, ново двайсет... Сега Айтюнса ми детектна ATV-to като iPhone in recovery mode???? Аз всъщност не знам в какъв режим е устройството. Предполагам, че е в DFU, но това "iPhone in recovery mode", ме уби отвсякъде. P.S: ... unknown error 1618. Май вече изреди всички видове грешки. Вдигам ръце, че ще го засиля в стената всеки момент Цитирай
ThUnDeR Публикувано Декември 3, 2011 Публикувано Декември 3, 2011 Да не са патчнали bootloader-а на последното aTV? Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 3, 2011 Публикувано Декември 3, 2011 Любе, дрънни тия дни, да го тресна с бозата - там нямам ядове. Ники, не е това, на мака и на мен ми плюеше същите грешки - така и не разбрах защо. 1 Цитирай
johnnybravo Публикувано Декември 3, 2011 Публикувано Декември 3, 2011 Пробвай с друг USB кабел и виж клипчето, което съм направил. Трудно ми е да ти дам линк, защото съм от телефона и сме на маса Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
LUBECA Публикувано Декември 3, 2011 Публикувано Декември 3, 2011 Същото съобщение получавам от тунето но за ATV-то. Аз бях до тук. Нямам повече идеи Цитирай
Pe6o666 Публикувано Декември 3, 2011 Публикувано Декември 3, 2011 Понеделник в еконт и към Варна 1 Цитирай
johnnybravo Публикувано Декември 3, 2011 Публикувано Декември 3, 2011 Или Банско Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
eek Публикувано Декември 3, 2011 Публикувано Декември 3, 2011 Или се е омазало тотално и трябва да му сложиш един нов чист софт и отгоре остави сноу паса да свърши всичко сам Цитирай
LUBECA Публикувано Декември 3, 2011 Публикувано Декември 3, 2011 То това е проблема, че няма как д му го кача софта Цитирай
eek Публикувано Декември 3, 2011 Публикувано Декември 3, 2011 Рестор/ъпдайт фром айтунс? и после действаш с паса начисто, като той сам си прави всичко, но си пусни ъмбрелата Цитирай
eek Публикувано Декември 3, 2011 Публикувано Декември 3, 2011 Е да но може да го даунгрейдне на 4.3 със сеасон паса. Поне аз това направих. Бях на 4.4.2 бях го омазал така, след това един чист рестор и сеасон паса му качи един къстъм на 4.3 без проблеми. Цитирай
LUBECA Публикувано Декември 3, 2011 Публикувано Декември 3, 2011 Не става, нито чист рестор, нито ъпдейт през айтюнс. Само ми мига ма....му и си проси засилка в стената... Цитирай
ThUnDeR Публикувано Декември 3, 2011 Публикувано Декември 3, 2011 В DFU не можеш ли да го вкараш и да му качиш stock 4.3.3? ekk: но ти си бил с по-стари версии преди това а неговия е чисто нов. Цитирай
LUBECA Публикувано Декември 3, 2011 Публикувано Декември 3, 2011 То си е в ДФУ, така поне до детеква сисънпаса. Но когато го пусна за рестор през тюнса, ми казва, че не отговаря на билда. Или всички останали възможни грешки ми показваше цял ден. Изтеглин му чист 4.3, посочих го ръчно на тюнса и пак не и не Утре с нови сили ще го боря, пък да видим... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.