Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Генериране на data traffic без мое знание.

Featured Replies

Публикувано

Е, ти за какво си ни? Няма ли да е тръпка да "треснеш" глобул?

• Отговори 81
  • Прегледа 14,3k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Публикувано

Тръпката струва пари :Wink:

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Чиста проба измама. Повече подробности тук: http://zahov.blogspot.com/2010/01/blog-post.html

Публикувано
Ами тези комисии са пропити от корупция както цялото ни общество. При фирмите важи Законът за задълженията и договорите и няма как да бъдат обект на КЗП. Имаме си тук експерт по тази комисия, но откакто стана мастит шеф там и се покри :mrgreen:

Не се е покрил, а неуморно служи на народа (потребителите), колкото и нескромнo да звучи.

Редактирано от ammcfc

Публикувано

Господари на ефира сигурно яката ще ги направят за смях тея оператори :D

Публикувано

Опааа, нещата май вече се изясниха, мерси за линка. То май излиза че като цяло проблемът не бил в GSM-апаратите а един "леър" по-нагоре :Wink:. Е поне вече ще се знае за причините и да се пазят особенно тези с предефинираните АПН-и ...

Публикувано

Е, ти откри Америка :rofl:

Публикувано

Еми след толкова месеци на чудене, наи-после някво логично обяснение. То малко ли "изгоряха"...:(

Публикувано
Е, ти откри Америка :rofl:

В Америка братле няма как да стане - ще го изядат с парцалите. Да не говорим че ще плати милони долари глоба. Същото в Европа (Виждаш какво прави Европейската комисия с мобилните оператори - без дори да е имало конкретен проблем).

Само в родното ни БГ има един оператор който се прави на по-тарикат от всички оператори по света.

Няма оператор в света който да прибира пари от клиенти с настройки на конкурентните оператори!!! - Само МТел БГ

Публикувано

А тук "братле", има едни правила, с които на такива тарикатчета без чувство за хумор, и с демонстративно пренебрежение към тези правила, но с претенции да изнасят дълбокомислени лекции за рая, дето цари в прекрасната обетована земя, значително се съкращава престоя тук.

На секундата си оправи профила, USA Globe почитателю, и отблежи присъствие в раздела с правилата достатъчно, за да е ясно, че си изчел всички теми там, а не си излъгал, както при регистрацията си! :evil:

Публикувано

?!?

Моля разясни какво имаш предвид? - нещо не мога да свържа думите и действията в логическа последователност

Поздрави,

...

Публикувано

Усещам, че вървиш към логично пооранжевяване :(

Публикувано

Пичове, стига сте се заяждали за глупости. Някой да каже к'во правим в този случай с iPhonе. Щтото аз четох,четох ама така и неразбрах как да направя така че да не ме набутват :hmmm::hmmm:

Някой да има някви идеи :hmmm:

Публикувано

Ти прочете ли темата от самото начало?

Публикувано

@first : Не се прави на глухо–интересен, не разсъждавай много, явно не ти се отдава щом не проумяваш "логическата последователност", и не ми дублирай постовете си с ЛС, а направи каквото ти казах и посети "онова място" по начина, който ти казах, да не обяснявам повторно, че тогава боли! :evil:

@sa6ko : Ако правилата за теб са глупост, и работата на модовете се квалифицира като "заяждане за глупости", мястото ти не е тук ! Още повече, че предпочиташ да си хортуваш безпредметно по изяснени неща и да искаш някой да ти преразкаже поне 2 теми с по 9764376542765176562 поста по проблема, вместо да си седнеш на :buttred: и да почетеш малко из форума....:spank:

Редактирано от Sladichuk®

Публикувано

?!?

Хм.... страшно обяснение :hmmm: Хм... да не разсъждавам :hmmm:Хм... защо ли получих ЛС със твоя пост :hmmm:Хм... "онова място" - че кое ли ще е то? - да не би да е тоалетната, или ... :hmmm:?!?

Мнооого въпроси, много? :hmmm:

А тонът ти от какво ли е продиктуван ... :hmmm:?

No comment !!! - :signhere:

Поздрави,

...

Публикувано

Философ ще да е някакъв :;)

Публикувано

А това доста итересно четиво го набарх с Гоогле-то и го споделям с Вас.....

http://www.gsmworld.com/documents/IR6740.pdf

:imsorry::layrubber:

П.С.

Ама Гоогле си е баш търсачка не е като ...........айде ще замълча да не ми нашокате канчето :hammer:

Публикувано

В темата са дадени няколко варианта за проблема ти. Ти обаче също се очертаваш философче а ;)

п.п. С 1.0 ли си?????

Публикувано

Sa6ko, ще те оставя да си търсиш с Гоогле (каквото и да значи това) от тук насетне.

Публикувано

Има "развитие" по жалбата.

От КРС са ми отговорили, че е извън тяхната компетенция и да се обърна към КЗП. От КЗП пък мълчат от както съм пуснал жалбата 26.11.2009. Все си мисля, че за 2 месеца трябваше да са отговорили, но ако не го направят до 26-ти февруари, ще им пиша пак.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте проблема с трафика го има и при мен, на мтел съм и определено яко цакат трафик , който със сигурност не използвам!

@devilbo интересувам се има ли някакъв прогрес нещо от КЗП , защото мисля и аз да се заема със случая...днес след ровене в и-нет разбрах ,че много хора имат този проблем при мтел и не само с iphone...,трудно обаче ще може да достигне това до която е и голяма медия...някои по-горе беше писал за "господари на ефира" , дали се е обръщал към тях ? Ясно е обаче какъв % от рекламата представляват мтел в която и да е от голямите медии и колко е възможно този нагъл начин за вземане на допълнително пари от клиентите да бъде разпространен.

p.s.

от мтел ми отговарят с малоумни шаблонни глупости...да се спре gprs-a към телефонът ли е най-сигурният начин да се спре този трафик ?

Публикувано

Eй, на секундата си оправи профила по правилата, и то без да лъжеш, както в момента, а после искай някой да ти изнася лекции за нещa, които и сам можеш да откриеш, и които достатъчно са предъвквани! :evil:

Редактирано от Sladichuk®

Публикувано

Получих отговор от КЗП и благодаря на ammcfc в частност и на Комисията като цяло.

Отговориха ми, че е налице "нелоялна търговска практика" от страна на М-тел и, че е задвижена процедура за "административно наказателно производство"(съжалявам ако не съм цитирал правилно, но отговорът е в нас и пиша по памет). Не пише дали ще ми се възстановят парите, но си мисля, че това не зависи от тях все пак, а и аз не съм претендирал(написал съм, че това ми искане е чисто принципно и не държа на него).

Дано да им наложат една голяма глоба и нека всеки ощетен потребител да знае, че може да разчита на КЗП.

P.S. А мислех да почвам работа в тази фирма. Е вече знам на 100%, че няма да ме вземат :huh:

Редактирано от devilbo

Публикувано

@devilbo мерси , надявам се наистина да има някакъв резултат от страна на КЗП!

@сладурчо много изчерпателен отговор по темата хахах

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.