Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Генериране на data traffic без мое знание.

Featured Replies

Публикувано

имах съшия проблем с генериране на трафик. получи се когато смених телефоните от 3G 16GB FW 3.0 на 3GS 32GB FW 3.1.2. при новия апарат с една и съща карта започна генериране на трафик. поблема реших като си инсталирах от сидия BossPrefs и с тази пограма забраних всичко без wi-fi. надявам се че Ви бях полезен !!! пробвайте и пишете

• Отговори 81
  • Прегледа 14,3k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Публикувано

и аз имам същия проблем.

krasi ти с кой оператор си?

някой да ме посъветва коя програмка е най-подходяща за 3GS, с Глобул съм

• 11 месеца по-късно...
Публикувано

Имам следното чудене - забелязах чрез DataMan, че телефонът постояно регистрира някакъв даунлоад от по 10-30 кб. Програмата прави проверка на всеки десет минути и винаги отчита, че телефона има около 10-30 кб. свалени. Няма значение дали съм на wi-fi или 3G. Изключих абсолютно всички програми, махнах и pusha, но продължава да отчита потребление нон-стоп.

Публикувано

и моя си генерира на всеки 10 мин. и това според мен е заради пощата, поне като си я изключа спира да генерира. А пък когато изключа всички работи на ОФФ от Network грам не мърда и нищо не генерира, само от WiFi когато съм в обхвата на мрежата!

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

В Америка братле няма как да стане - ще го изядат с парцалите. Да не говорим че ще плати милони долари глоба. Същото в Европа (Виждаш какво прави Европейската комисия с мобилните оператори - без дори да е имало конкретен проблем).

Само в родното ни БГ има един оператор който се прави на по-тарикат от всички оператори по света.

Няма оператор в света който да прибира пари от клиенти с настройки на конкурентните оператори!!! - Само МТел БГ

Не е вярно аз съм в чужбина и имам същият проблем но вече го реших

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Аз желая да попитам, ако съм с някаква карта с неограничен интернет трафик, мтел или глобул няма значение и edge ми е включен постоянно, notifications е "on" дали ще е добре... Смисъл всеки се оплаква от трафик, а аз желая да си взема карта с неогр. такъв защото това му е смисъла на тоя iphone за мене, да те държи постоянно в течения с всичко, което желаеш :) И тъй като съм нов , прочетох някой теми, но нещата малко ми се разминават като мнения, дори и с такаава карта , дали все пак тряваб да правя някакви настройки по телефона и да го ограничавам ?

Публикувано

Въпрос на лично решение е дали ще го правиш. В повечето случаи, генерираният трафик е от нотификациите(без твоето пряко участие), а проблемният нежелан такъв е вседствие неправилна активация на устройството. Почети повечко - сам ще отсееш което ти е нужно.

П.П. Аз също съм с неограничен и съм безкрайно доволен. Единственото ограничение което налагам е че не държа постоянно включена 3G връзката, понеже е ящничка откъм батерия.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.