Публикувано Октомври 5, 200916 гд Желанието ми беше да си направя така, че на statusbar-а да ми показва времето (температура и иконка). Инсталирах си weathericon. В cydia преди инсталацията ми пишеше, че за да ми се сменяло времето трябвало да инсталирам и klear's или karta' weather. Та като инсталирам karta' weather на lockscreen-а ми излиза иконка с времето. Искам ми е да ми изписва времето само на statusbar-а. Някой може ли да помогне? И още нещо: на weather.app ми изписва прогнозата за Cupertino, как да я направя а София?
Публикувано Октомври 5, 200916 гд Извинявай, ама си стар потребител на iPhone, никога ли, дори от любопитство, не си пробвал опциите на native апликациите, вкл. и на Weather.app, кликвайки в/у i бутона,+, търсене(задаване на град), и т.н. :eek:
Публикувано Октомври 5, 200916 гд Автор Преди почти 3 години като си взех първия iPhone изобщо не ме интересуваше за прогнозата за времето като цяло. Ако въобще трябваше да търся времето, търсех по страниците на телефона приложението за да го отворя, а сега с "weathericon" пуф и ей го е на статус бара , само дето излиза и на локскрийна- което ме дразни. Защо да изчезва темата ? Благодаря за отговора, но това решава само втората част от проблема ми.
Публикувано Октомври 5, 200916 гд Ами на мен ми върши чудесна работа. Само за иконата мисля, че трябва да имаш winterboard, а аз този боклук не го качвам за нищо на света.
Публикувано Октомври 5, 200916 гд Автор Аз се оправих. То трябвало да махна отметката на "badge icon" и да reboot-на телефона.
Публикувано Октомври 5, 200916 гд Еми честито! И да знаеш– онази не е с метла, афишира вече, че е с фадрома... Опитвам се да пиша четливо, за да не ме погне онази с метлата!
Публикувано Ноември 2, 200916 гд Добър ден,немога да намеря в cydia weathericon...?незнам защо.Поправих се
Публикувано Ноември 2, 200916 гд Извинявам се Cydia -- Пон Ное 02, 2009 9:52 pm -- Явно въпросът ми е бил много тъп....Търсило се като iphone 3G weathericon,все пак благодаря -- Пон Ное 02, 2009 9:55 pm -- ThUnDeR,мерси за поправката,който недоглежда е тъка
Публикувано Март 12, 201016 гд Търся ето тази програма -> Горе в статусбара да ми показва времето навън :? Понеже не знам как се казва,затова сложих картинка.Снимката е вземана от форума.
Публикувано Март 12, 201016 гд Инсталирай си Weathericon от Cydia! Или си сложи този .deb файл com.ashman.weathericon.deb Редактирано Март 12, 201016 гд от GPower
Публикувано Март 12, 201016 гд Сложих я,но ми показва само ? и кръгчето от Целзий,Пробвах с рестарт,респринг,но само така си седи :? Редактирано Март 12, 201016 гд от Grievous Без цитати, моля!
Публикувано Март 12, 201016 гд Влез в setting на телефона и намери иконата и направи настройките , после respring .
Публикувано Март 12, 201016 гд Ако може някой,който има програмата да помогне :| Редактирано Март 12, 201016 гд от Shomev
Публикувано Март 12, 201016 гд Това,че съм нов във форума,не значи,че съм глупав.И с интернет не става.Имам рутер в нас - и така не става.Трябва ми някой,който знае настройките или такъв,който ползва програмата.
Публикувано Март 12, 201016 гд Ето ги моите настройки. Като след като настроиш Override Location на Celsius го даваш на OFF.
Публикувано Март 12, 201016 гд Ами аз я ползвам и затова ти казвам. А и е абсолютно безсмислено да имаш тази програма без да имаш интернет постоянно и да ти се рефрешва през определено време. Да не говорим, че прави проблеми.
Публикувано Март 12, 201016 гд - @ GPower, и аз инсталирах приложението от cydia, настройх всичко, но няма ефект. Дадох и респиринг
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.