Публикувано Ноември 26, 201114 гд Аз имам проблем, сложих този последния ъпдейт WeatherIcon 2.4.4.0 и не ми показва точно..
Публикувано Януари 18, 201214 гд Weathericon 2.5.0.1 Weathericon инсталирате последен. Важно: За да работи коректно трябва да изключите Local Weather и да си дабавите ръчно града. В противен случай няма да имате икона на статус бара. Това важи за iOS 5.x.
Публикувано Януари 24, 201214 гд Правя всичко както си описал и не ще. Нещо много малко бъркам, щото с предния джейл ми работеше. Ще мина май без тази програмка
Публикувано Януари 24, 201214 гд Свали си го директно от Cydia, от репото на modmyi. Нищо друго недей да инсталираш, то само ще си свали каквото му е нужно, правиш рестарт и ще ти работи. Ако не ти се появи след това, влез в settings и го активира от настройките на Weather icon. Тествано е и работи!
Публикувано Януари 24, 201214 гд Сега го сложих за проба. Работи си с включен Local Weather. Температурите са еднакви навсякъде, в това число и на иконата на Weather.app.
Публикувано Януари 24, 201214 гд Аз също не мога да го подкарам да работи правилно, а какво ли не пробвах.
Публикувано Януари 24, 201214 гд Това, че ти показва различни градуси между local weather и града, който си въвел не е заради Weathericon и преди съм имал този проблем без дори да ползвам програмката. Това е някакъв лек бъг в iOS. Weathericon не показва температурата от local weather, а от първия въведен ръчно град в weather.app и виж там дали също ти показва разлика в температурите.
Публикувано Януари 24, 201214 гд И това също проверих - без резултат. Дори и когато премахна всички градове, градусите в статус бара, не се променят.
Публикувано Януари 24, 201214 гд Казах ви как работи. Изключвате Local Weather и си въвеждате ръчно града. Жоре, това при тебе не е само Local. Долу се вижда, че има още нещо зададено. Респринг накрая. При мен бачка, та се къса. Този един градус разлика съществува от палеозоя. Ето Local и ръчно.
Публикувано Януари 24, 201214 гд Коле, само Локал е, но е било съвпадение на градусите. Сега проверих. За да се ъпдейтне наистина трябва да се зададе града ръчно. Edit: Току що и при мен се засраха нещата!!!
Публикувано Януари 24, 201214 гд Долу ти показва две точици, тоест, че имаш два града - локал и ръчен. Махни единия (локалния разбира се) да стане както при мен и респринг.
Публикувано Януари 24, 201214 гд Всичко си проработи. Просто отметката която все я давам на ОН, "Use Wind Chill" сега ми е на ОФФ и си работи
Публикувано Януари 24, 201214 гд Най-накрая стана, след няколко корекции в настройките на приложението.
Публикувано Януари 24, 201214 гд При мен по нито един от посочените начини не иска да показва правилно градусите.Винаги има разлика от 1- 2 градуса! Какво ли не съм опитал. От описаните начини до рестор. Не иска да работи и това е! С 4.3.3 съм. Редактирано Януари 24, 201214 гд от Jorky_pld
Публикувано Януари 24, 201214 гд Вескоооо, какъв е тоя ъпдейт бре. То ще те затрупа, ти няма да си разбрал
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.