Публикувано Март 12, 201016 гд Пак не работи.Даже и иконката я няма.Направих настрйките както трябва,пуснах нета,дадох през минута да проверява и нищо.
Публикувано Март 12, 201016 гд При мен проблема е същия. Станахме двама ботове. Нещо и пречи, но не съм открил все още какво.
Публикувано Март 12, 201016 гд Пак не работи.Даже и иконката я няма.Направих настрйките както трябва,пуснах нета,дадох през минута да проверява и нищо. Я разархивирай това в темата си и сподели. Рестарт/Респринг Редактирано Март 12, 201016 гд от GPower
Публикувано Март 12, 201016 гд Мерси за иконите, но пробвах да ги заместя още преди един месец и не се получи Сега ще пробваме и с твоя...
Публикувано Март 12, 201016 гд Tова gpower дето го даде трябва да се сложи в bundels-com.apple.springboard p.s. за незнаещи те !
Публикувано Март 13, 201016 гд Не ползвам WinterBoard, но пак ще се връщам към него. Тогава ще видим. Довечера ще пробвам да си поиграя с плъгина ама не ми се вярва в него да е причината.
Публикувано Май 13, 201015 гд Да ревна и аз сега, че в темата не видях да пише за този проблем. Днес реших да разцъкам малко настройките на WeatherIcon (не че не съм) за да видя как изглежда на FizzWeather например. Зададох да покаже image/badge, добре, показа ги. Реших да изключа двете опции, които не ползвам и какво мислите... иконата се промени, но пустия badge след няколко респринг-а така и не се махна. Изтрих FizzWeather, WeatherIcon, с него замина и WeatherIcon Plugin-а на Ashman , изчистих всякакви файлове от рода .plist свързани с WeatherIcon и инсталирах наново FizzWeather. Голяма беля си навлякох, badge пак имаше без да имам инсталиран WI. Дайте сега да разнищим този случай. Имаше една папка, която кешираше подобни (мога да я намеря в една от темите за LockInfo), но последния път ресторвах заради това.
Публикувано Май 13, 201015 гд Нм, точно преди около чяс показвах на Signify баджовете за които говориш и разните други опции, но си ги върнах както си ги ползвам без никакъв проблем. Не съм слагал Fizz и предполагам, че е в нея проблема. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 5, 201015 гд При мен също не работи изобщо, с 4.0 съм, всеки път като го сваля от cydia и ми вкарва телефона в сейф мод и трябва да го трия
Публикувано Юли 5, 201015 гд mi4openev да не е оптимизирано, но аз го имам качено и чакам с нетърпение за фикс, а телефона не ми е влизал в SaveMode.
Публикувано Юли 5, 201015 гд Мерси за отговора, а само да те попитам нещо, първия път като я качих и не ми вкара телефона в сейф мод и сменях настройките от сетингс и върху самата икона на времето изкара малко правоъгълниче, в което показваше температурата, след като я махнах прозорчето остана, но без да се сменят градусите и не знам как да го оправя. Мерси предварително.
Публикувано Юли 5, 201015 гд Проблема е, че след като я махнах вече няма настройки в settings за времето, пробвах да я кача пак за да изключа настройките, но веднага вкарва телефона в сейф мод и не ми излизат настройки на програмите от cydia в settings.
Публикувано Юли 5, 201015 гд Има конфликт с някоя друга програма. Аз я имах инсталирана на 4.0 и не ме е вкарвала в Safe Mode.
Публикувано Юли 5, 201015 гд С мтел съм, да изтрия ли други програми от Cydia за кача пак weathericon за да изключа настройките или почакам направо за ъпдейт на програмата п.с. мерси много за помощта на отзовалите се
Публикувано Юли 5, 201015 гд Най-добре чакай. И без това няма да има ъп поне докато не се пръкне IOS4.01.
Публикувано Юли 5, 201015 гд Триеш тази, която си инсталирал последно и е предизвикала конфликта с липсата на останалите в Settings. Само ще кажа, че не е от Weathericon. Аз я имах и в Settings всичко си беше тип-топ. Помисли си коя е.
Публикувано Юли 5, 201015 гд Защо ли си мисля, че не му е проблема в Weathericon щом и ти не си имал проблем. Явно е качил приложение което не е фикснато за IOS4.
Публикувано Юли 5, 201015 гд Ами след като качих weathericon, от cydia свалих само ibluenova, ifile i winterboard. Сега ще ги махна и 3те да пробвам дали ще се оправи.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.