Желанието ми беше да си направя така, че на statusbar-а да ми показва времето (температура и иконка). Инсталирах си weathericon. В cydia преди инсталацията ми пишеше, че за да ми се сменяло времето трябвало да инсталирам и klear's или karta' weather. Та като инсталирам karta' weather на lockscreen-а ми излиза иконка с времето. Искам ми е да ми изписва времето само на statusbar-а. Някой може ли да помогне?
И още нещо: на weather.app ми изписва прогнозата за Cupertino, как да я направя а София?
Въпрос
ereptor
Желанието ми беше да си направя така, че на statusbar-а да ми показва времето (температура и иконка). Инсталирах си weathericon. В cydia преди инсталацията ми пишеше, че за да ми се сменяло времето трябвало да инсталирам и klear's или karta' weather. Та като инсталирам karta' weather на lockscreen-а ми излиза иконка с времето. Искам ми е да ми изписва времето само на statusbar-а. Някой може ли да помогне?
И още нещо: на weather.app ми изписва прогнозата за Cupertino, как да я направя а София?
Top Posters For This Question
17
13
11
9
Популярни дни
Ян 24
20
Март 12
18
Юли 5
15
Окт 5
11
Top Posters For This Question
Grievous 17 posts
BANNN 13 posts
The Shaman 11 posts
mi4openev 9 posts
Популярни дни
Ян 24 2012
20 posts
Март 12 2010
18 posts
Юли 5 2010
15 posts
Окт 5 2009
11 posts
Популярни публикации
BANNN
Инсталирай си Weathericon от Cydia! Или си сложи този .deb файл com.ashman.weathericon.deb
mi4openev
С мтел съм, да изтрия ли други програми от Cydia за кача пак weathericon за да изключа настройките или почакам направо за ъпдейт на програмата п.с. мерси много за помощта на отзовалите се
Grievous
Weathericon 2.5.0.1 Weathericon инсталирате последен. Важно: За да работи коректно трябва да изключите Local Weather и да си дабавите ръчно града. В противен случай няма да имате икона на статус б
Добавени снимки
110 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.