Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GEVEY SIM отключване на iPhone 4

Featured Replies

Публикувано

Преди да пишеш, що не си направи труда да прочетеш поне предходните 2 страници на темата?

• Отговори 332
  • Прегледа 78.4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• На 29.02.2013 точно в 0:31:010 New York time.

• Как така па все Ви се налага да ъпдейтнете . Защо на мен не ми се наложи един път . Защо като трябва да си правя рестор, не ъпдейтвам , а ? Не ми отговаряйте, аз ще Ви отговоря- защото не сте прочел

• Уважаеми колега, разбира се че съм прочел преди да пиша... И какво пише на предните 2 страници , решение на моя проблем?? Както и да съжалявам че задавам въпрос за моя проблем във форума, но просто ми

Публикувано

Преди да пишеш, що не си направи труда да прочетеш поне предходните 2 страници на темата?

Уважаеми колега, разбира се че съм прочел преди да пиша... И какво пише на предните 2 страници , решение на моя проблем?? Както и да съжалявам че задавам въпрос за моя проблем във форума, но просто мислех ,че това е място където споделяме проблеми ,впечатления и т.н. , и не мисля че спама е от моя страна ,просто в темите винаги има мнение на някой експерт който казва "направи си труда да прочетеш и после пиши" чел съм достатъчно.

По темата, явно се оказва че Турбо Сим-а е умрял точно когато ми заби телефона след ъпдейт на AppSync от Cydia на 5.0. Не успях да изляза с JustBoot , за това се наложи да даунгрейдна до 4.3.3 за жалост турбо сима просто не работи, мислех си че проблема е от 5.0.1 въпреки че за моя бейсбанд би трябвало турбото да работи... на 4.3.3 отново не излиза съобщението от Gevey както и нямам Sim Aplications.

п.с. "Уволнете ме" защото задавам глупави въпроси въпроси!

Публикувано

Никой, никого няма да "уволнява". Просто е ясно че турбината е леш, след като хич не е зависима от iOS, а само от версията на ББ.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Някой подкара ли я тая 5-ца (5.0.1) с гивея(ултрата в частност), че се убих да чета из нета и във форумите и все има разногласни мнения..на един работи на друг не работело :) ....или работи с запазен бб или не?...това е въпроса :D

Публикувано

По-добре си чакай. Ако има категорично и ясно решение , ще ти съобщат . За сега си мисли , че 5.х.х не е по-добър от това на което си . Може да се обърка нещо по пътя на ъпване и ...

Не го пожелавам никому !

Редактирано от sstavrov

Публикувано

С "ултра" съм и мога твърдо да кажа,че става само без мод.

Пробвал съм на 4.3.3-4.3.5 и 5.0 и не успях да го пусна с мод.

Някой,ако е успял да сподели.....

само дам и кажеш как го направи на 4.3.5 без мод защото когато стигна до "instructions" не ми дава да го направа

Публикувано

Става само по стандартния начин, т.е. с набиране на 112 т.н.

Публикувано

Не ми излиза стандартното в саита на Gevey пише че след натискане на "Instructions" трябва да излезне стария метод за активация но колкото и да цъкам "instructions" нищо не излиза дали ако го ъпдатна на 5.0.1 ще се дигне ББ-то ? сега е на 04.10.01

Публикувано

Не ъпдейтвай,ще ти вдигне бейзбанда.

Опита ли при вклучен телефон,да извадиш и вкараш Гевея с картата.

Би трябвало да се появи Гевей менюто...

Публикувано
НЕ ЦИТИРАЙ ПОСЛЕДНО МНЕНИЕ!!!

Пробвах всякакви варианти... но нищо

http://applenberry.com/store/instructions/gevey-ultra-1/manual

тук в саита им пише как се прави ръчно и стигам до стъпка 7 и 8 не излиза... някакви идеи ?

Публикувано

Прескочи 3-4-5-6-7 стъпка и ще стане.

Като излезе менюто,натискаш Accept ,след 10-15 сек. набираш 112 и затваряш.

После отиваш на Airplane Mode и вклучваш и изклучваш .докато тръгне.

Успех!

Редактирано от kokich777

Публикувано

Мерси ще пробвам дано стане :)

Публикувано

А докато "пробваш", и пълниш форума с постове, без да четеш, между другото гледай да си оправиш и профила, както вече ти бе казано и от друг мод. Не ме карай да повтарям – нито за профила, нито за четенето, особено за рестор и прочие(запознай се какво е ifaith...) !

Публикувано

Между другото , "Airplane mode" не се включва и изключва докато стане , а се включва ->

чакаш "pop-up" съобщение ->

изключваш ->

излизат 2 съобщения ->

на второто даваш "ОК" ->

и си стоиш и нищо не пипаш.

Публикувано

Ясно,че е така и той го е прочел в инструкциите.

Публикувано

Аз бях с 4.3.5 всичко беше ок. Jailbreak-нах и греда. Нито Acept нито нищо пробвах всичко и не стана . И сега си чакам да излезе Gevey за 5.0.1 (Iphona не е от БГ)

Публикувано

В General> Phone най-долу нямаш ли меню Sim Application ?

Публикувано

Аз бях с 4.3.5 всичко беше ок. Jailbreak-нах и греда. Нито Acept нито нищо пробвах всичко и не стана . И сега си чакам да излезе Gevey за 5.0.1 (Iphona не е от БГ)

Ти джейлна ли или ъпдейтна , че нещо не е ясно ?

Иначе менюто няма начин да не излезе .

Има , единствено ако чипа е умрял . Пробвай с друг чип .

А ако е това което мисля (ъпдейт до 5.0.1 с вдигане б.б.-то до 04.11.08) - съжалявам !!!

Публикувано

Ами Jeilnah го и до там беше с gevey-a не искаше да подкара с никакъв. И се наложи да ъпдейтна до 5.0.1 и сега си чакам...

Публикувано

Как така па все Ви се налага да ъпдейтнете :scratch: . Защо на мен не ми се наложи един път . Защо като трябва да си правя рестор, не ъпдейтвам , а ? Не ми отговаряйте, аз ще Ви отговоря- защото не сте прочели и един ред , там най-горе във форума , е затова !!!

Публикувано

Оплаквачките на скоропостижно и геройски "загинали" поради нечетене и неграмотност в материята – дотук!

Оспамването на темата – закрито.

За чесане на езици – в "Говорилня" !

Публикувано

Изключително добре казано. Браво!

Публикувано

А хората който казват че не четем, поне за мен не е така защото изчетох сайтовете и съм изгледал вс. клипчета в You tube. ама пак греда. нито рестор помогона нито нищо, както и да е.

Публикувано

А хората който казват че не четем, поне за мен не е така защото изчетох сайтовете и съм изгледал вс. клипчета в You tube.

Да, личи си...

Другия път пак чети сайтовете, и гледай клипчетата, а тук ела да поплачеш чак като се "фраснеш челно в гредата"...

Публикувано

Колеги, здравейте! Имам голям проблем - вчера пътувах София-Шумен и естествено телефона си работеше, говорих няколко пъти - никъкъв проблем...и като пристигнах в Шумен изведнъж гледам - No Service....Да уточня - телефона е ФЗ, от Щатите, IOS 4.1 ББ 2.10.04....ползвам GEVEY ULTRA за unlock-a .....пробвах всички възможни начини за отключване( а преди всичките работеха)...пробвах и ГЕВЕЙ ПРО...същата работа....No Service накрая....иначе намира операторите, но не може да се свърже към M-тел...Има Sim Applications.....със М-тел менюто там....но нищо - No Service....някакви идеи колеги? Защото нямам телефон в момента...и напрежението преди Коледа е голямо....... :X

П.П. Да не би да има проблем с този номер 112, през който се извършва отключването???

Редактирано от ggeorgieev

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.