Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Здравейте!От скоро сме притежатели на Toyota Yaris 2007 година ,и решихме да сменим мултимедията.Тъй като сме двама ползващи iPhone решихме новата мултимедия да е с Carplay.До тук всичко е супер,но...на първо четене Carplay не е включен за “българският пазар”.Друго нещо което забелязах,че дори и да успея да подкарам това нещо на телефона си,трябва да го свържа с кабел...,a аз искам да избегна това!Харесал си един Alpine iLX-107 ,на който от ревютата разбирам,че може да се свърже безжично.Може ли някой да ми разясни как точки стоят нещата и ще бъда радостен да предложите вариант!Говорителите,които ще сменя са на Alpine и ми се щеше и ресийвъра да е такъв но...!Благодаря предваротелно!

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Отговори 109
  • Прегледа 25.9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• RIP audio quality...

• Пич, ползвате айфони семейно, готвиш се да дадеш над 1к за мултимедия и сте купили казан на 14 години? Не мога да те разбера. Честно.

• Казанът ли е определящ? Карам кола на 20 г. и много се надявам да ме изкара още 20.

Добавени снимки

Публикувано

Това чудо какви пари го намери , защото ми излиза в нета с цена от 1400лв 🤮

Публикувано
  • Автор

Такива е...аз исках да разбера има ли някакви ограничения  Carpay за нашата страна,и има ли друг вариант за връзка без кабел?

Публикувано

Не мисля, че има ограничения по държави. На моята кола купена от БГ и произведена за БГ CarPlay работи безжично без никакви проблеми.

Публикувано
  • Автор

Авто ресийвъра ти какъв е,ако не е тайна?Гледах,че и Pioneer са извадили 3 модела с безжичен Carplay,но и при тях цената е от 700$ нагоре.

Публикувано

Оригиналната мултимедиа на VW 

Публикувано
  • Автор

Сега остава да реша кой ресийвър да използвам!Някой има ли такъв който да е добавил допълнинелно,а не оригинален,за мнение?

Публикувано

М-у другото, Alpine iLX-107 го гледам в немския амазон срещу 430 евро със шипинга - по-добре изглежда от 1400 BGN.

Публикувано
  • Автор

Аз там виждам само неналични...

Публикувано

Пич, ползвате айфони семейно, готвиш се да дадеш над 1к за мултимедия и сте купили казан на 14 години? Не мога да те разбера. Честно.

Публикувано

Казанът ли е определящ?

Карам кола на 20 г. и много се надявам да ме изкара още 20.

Публикувано
  • Автор

Намерих още няколко варианта за който се казва,че работят добре до 400$...BOSS Audio Systems BVCP9850W

Публикувано

Минало годишен модел но е много добър.

https://www.kenwood.eu/car/navigation_multimedia/multimedia/DMX8019DABS/

Модела от тая година е доста скъп.

https://www.kenwood.eu/car/navigation_multimedia/multimedia/DMX9720XDS/
И двата са с поредни години награди.

Едит
И двата модела са с безжична връзка (което ти искаш) и подържат два телефона свързани едновременно.
Стреляй смело. [emoji4]

Публикувано
  • Автор

Супер е модела,но цената ми е твъде висока...за тая сума предпочитам Alpine като марка[emoji6]

Публикувано
  • Автор

https://www.ebay.com/itm/Planet-Audio-PCPA975W-Double-Din-Wireless-Bluetooth-Apple-Car-Play-Head-Unit-/164628902383
Още един вариант който си заслужава ениманието за цената си[emoji6]

Публикувано

Мисля да поръчам ей т'ва.

Публикувано

RIP audio quality...

Публикувано
  • Автор
Мисля да поръчам ей т'ва.

Нещо ми се иска да е безжично на мен...иначе го дават да звучи добре...едва ли реалните мощностти,ще са 4х80W ,но за цената си мисля,че е приемливо[emoji6]

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте,

смених си телефона С IPhone 12 Pro Max, и в него няма меню CarPlay в настройките. Някой с подобен проблем?

Публикувано
  • Автор

Settings- General- CarPlay [emoji6]

Публикувано

CarPlay менюто липсва ако не ти е настроено Siri. 

Публикувано

Да използвам темата.
При вас как се държи с Дневен/нощен режим?

Сложих си на кемпера едно JVC с Карплей и в настройките има само Auto и Night only. А на мен ми трябва Day only, защото както знаете, тук какраме на фарове и навигацията/Карплей-а решават че е нощем и пускат тъмната тема.
На колите ми Карплей си е фабричен и там подобен проблем нямам заради сензора за светлина и автоматичните фарове.

Как е възможно такава глупост - да имаш настройка за винаги тъмно, но не и обратното????

• 7 месеца по-късно...
Публикувано

Някой с carplay да има проблем със управление на музиката с бутоните от волана? Аз не мога да сменям песни, единствено с джойстика става. Иначе vol +/- си работят, както и бутона за гласовите функции. Не знам дали причината е в автомобила или в iOS 15.

П.П.
Между другото, ако някой иска да ползва carplay безжично, а не само с кабел, има разкошно устройство, наречено carlinkit. Конектва се за секунди и работи прекрасно, никаква разлика спрямо кабела. Най-после не си забравям постоянно телефона в колата. Имам и една бройка в повече, ако някой има интерес, да ми пише.

Публикувано
Някой с carplay да има проблем със управление на музиката с бутоните от волана? Аз не мога да сменям песни, единствено с джойстика става. Иначе vol +/- си работят, както и бутона за гласовите функции. Не знам дали причината е в автомобила или в iOS 15.

П.П.
Между другото, ако някой иска да ползва carplay безжично, а не само с кабел, има разкошно устройство, наречено carlinkit. Конектва се за секунди и работи прекрасно, никаква разлика спрямо кабела. Най-после не си забравям постоянно телефона в колата. Имам и една бройка в повече, ако някой има интерес, да ми пише.

Пиша

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.