Публикувано Февруари 10, 20215 гд Здравейте!От скоро сме притежатели на Toyota Yaris 2007 година ,и решихме да сменим мултимедията.Тъй като сме двама ползващи iPhone решихме новата мултимедия да е с Carplay.До тук всичко е супер,но...на първо четене Carplay не е включен за “българският пазар”.Друго нещо което забелязах,че дори и да успея да подкарам това нещо на телефона си,трябва да го свържа с кабел...,a аз искам да избегна това!Харесал си един Alpine iLX-107 ,на който от ревютата разбирам,че може да се свърже безжично.Може ли някой да ми разясни как точки стоят нещата и ще бъда радостен да предложите вариант!Говорителите,които ще сменя са на Alpine и ми се щеше и ресийвъра да е такъв но...!Благодаря предваротелно! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 10, 20215 гд Това чудо какви пари го намери , защото ми излиза в нета с цена от 1400лв 🤮
Публикувано Февруари 11, 20215 гд Автор Такива е...аз исках да разбера има ли някакви ограничения Carpay за нашата страна,и има ли друг вариант за връзка без кабел?
Публикувано Февруари 11, 20215 гд Не мисля, че има ограничения по държави. На моята кола купена от БГ и произведена за БГ CarPlay работи безжично без никакви проблеми.
Публикувано Февруари 11, 20215 гд Автор Авто ресийвъра ти какъв е,ако не е тайна?Гледах,че и Pioneer са извадили 3 модела с безжичен Carplay,но и при тях цената е от 700$ нагоре.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 11, 20215 гд Автор Сега остава да реша кой ресийвър да използвам!Някой има ли такъв който да е добавил допълнинелно,а не оригинален,за мнение?Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 11, 20215 гд М-у другото, Alpine iLX-107 го гледам в немския амазон срещу 430 евро със шипинга - по-добре изглежда от 1400 BGN.
Публикувано Февруари 11, 20215 гд Автор Аз там виждам само неналични...Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 11, 20215 гд Пич, ползвате айфони семейно, готвиш се да дадеш над 1к за мултимедия и сте купили казан на 14 години? Не мога да те разбера. Честно.
Публикувано Февруари 12, 20215 гд Казанът ли е определящ? Карам кола на 20 г. и много се надявам да ме изкара още 20.
Публикувано Февруари 12, 20215 гд Автор Намерих още няколко варианта за който се казва,че работят добре до 400$...BOSS Audio Systems BVCP9850W
Публикувано Февруари 12, 20215 гд Минало годишен модел но е много добър. https://www.kenwood.eu/car/navigation_multimedia/multimedia/DMX8019DABS/Модела от тая година е доста скъп. https://www.kenwood.eu/car/navigation_multimedia/multimedia/DMX9720XDS/И двата са с поредни години награди. Sent from my iPhone using TapatalkЕдитИ двата модела са с безжична връзка (което ти искаш) и подържат два телефона свързани едновременно. Стреляй смело. [emoji4]
Публикувано Февруари 12, 20215 гд Автор Супер е модела,но цената ми е твъде висока...за тая сума предпочитам Alpine като марка[emoji6]Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 13, 20215 гд Автор https://www.ebay.com/itm/Planet-Audio-PCPA975W-Double-Din-Wireless-Bluetooth-Apple-Car-Play-Head-Unit-/164628902383Още един вариант който си заслужава ениманието за цената си[emoji6]Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 16, 20215 гд Автор Мисля да поръчам ей т'ва.Нещо ми се иска да е безжично на мен...иначе го дават да звучи добре...едва ли реалните мощностти,ще са 4х80W ,но за цената си мисля,че е приемливо[emoji6]Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Февруари 16, 20215 гд Автор https://www.amazon.com/Chaowei-CW6200-Multimedia-Touchscreen-Compatible/dp/B07TFR7BGR/ref=sr_1_5?dchild=1&keywords=wireless+car+apple+carplay&qid=1613460044&sr=8-5
Публикувано Март 2, 20215 гд Здравейте, смених си телефона С IPhone 12 Pro Max, и в него няма меню CarPlay в настройките. Някой с подобен проблем?
Публикувано Март 2, 20215 гд Автор Settings- General- CarPlay [emoji6]Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 2, 20215 гд Да използвам темата. При вас как се държи с Дневен/нощен режим? Сложих си на кемпера едно JVC с Карплей и в настройките има само Auto и Night only. А на мен ми трябва Day only, защото както знаете, тук какраме на фарове и навигацията/Карплей-а решават че е нощем и пускат тъмната тема. На колите ми Карплей си е фабричен и там подобен проблем нямам заради сензора за светлина и автоматичните фарове. Как е възможно такава глупост - да имаш настройка за винаги тъмно, но не и обратното????
Публикувано Октомври 9, 20214 гд Някой с carplay да има проблем със управление на музиката с бутоните от волана? Аз не мога да сменям песни, единствено с джойстика става. Иначе vol +/- си работят, както и бутона за гласовите функции. Не знам дали причината е в автомобила или в iOS 15. П.П.Между другото, ако някой иска да ползва carplay безжично, а не само с кабел, има разкошно устройство, наречено carlinkit. Конектва се за секунди и работи прекрасно, никаква разлика спрямо кабела. Най-после не си забравям постоянно телефона в колата. Имам и една бройка в повече, ако някой има интерес, да ми пише.
Публикувано Октомври 9, 20214 гд Някой с carplay да има проблем със управление на музиката с бутоните от волана? Аз не мога да сменям песни, единствено с джойстика става. Иначе vol +/- си работят, както и бутона за гласовите функции. Не знам дали причината е в автомобила или в iOS 15. П.П.Между другото, ако някой иска да ползва carplay безжично, а не само с кабел, има разкошно устройство, наречено carlinkit. Конектва се за секунди и работи прекрасно, никаква разлика спрямо кабела. Най-после не си забравям постоянно телефона в колата. Имам и една бройка в повече, ако някой има интерес, да ми пише.ПишаSent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.