Публикувано Октомври 11, 20241 гд На обикновения блутут става, луда работа Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Ноември 20, 20241 гд Има ли начин, google maps да е на български при положение че менюто на телефона е на английски?Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 20, 20241 гд В настройките на всеки апп има отделно меню Language, където да избереш отделен език, независимо от езика на устройството. Но като гледам няма български сред езиците.
Публикувано Ноември 21, 20241 гд Точно за това питам, ако задам езика на телефона на бг, мапс минава на български и гласово. Но ако менюто ми е на английски няма бг, нито меню, нито гласово. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 21, 20241 гд Да, разбрах те - аз съм на английски език, в Settings > Language на аппа няма български, но ако отвориш настройките вътре в самия апп (не iOS настройките), във Voice имаш български и може да го избереш. Така самият апп не става на БГ, а само гласовите команди. Редактирано Ноември 21, 20241 гд от robot
Публикувано Ноември 21, 20241 гд Да, разбрах те - аз съм на английски език, в Settings > Language на аппа няма български, но ако отвориш настройките вътре в самия апп (не iOS настройките), във Voice имаш български и може да го избереш. Така самият апп не става на БГ, а само гласовите команди. Езика е само за въвеждането с глас, навигацията си остава на английски. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 21, 20241 гд Да, прав си. Явно няма начин в такъв случай към момента, освен да се репортне като бъг към гугъл, че при различен език на устройството, не може да се избере български език само за аппа.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.