Публикувано Октомври 10, 20214 гд И аз имам интерес, ако си я продал, може ли точния линк от където си я купил, понеже има хиляди и с различно качество.
Публикувано Октомври 10, 20214 гд Продадох го. Ето линкът - https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B08CZ65SV4/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&psc=1Това е оригиналът. Иначе в Алиекспрес е пълно с реплики на по-ниска цена, но нямам идея как работят. Това си бачка перфектно, може да се ъпдейтва. Ти имаш ли проблем със смяната на песни от волана и каква iOS си?
Публикувано Октомври 10, 20214 гд Аз нямам проблем със сменяне на песни. И жично и безжичен carplay. Навигацията ми е китайска,
Публикувано Октомври 11, 20214 гд На равчето сложих андроидска мултимедия и купих това: https://www.aliexpress.com/item/1005001769498744.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.274a4c4d0e0TfW Работи чудесно с карплей. Поддържа и андроид ауто или както там се казва услугата. Редактирано Октомври 11, 20214 гд от turieca
Публикувано Октомври 11, 20214 гд на 9.10.2021 г. в 16:45, Anthony написа: Някой с carplay да има проблем със управление на музиката с бутоните от волана? Аз не мога да сменям песни, единствено с джойстика става. Иначе vol +/- си работят, както и бутона за гласовите функции. Не знам дали причината е в автомобила или в iOS 15. Излезе 15.0.2 и пише, че има bug fix свързан с CarPlay, може и да ти реши проблема.
Публикувано Октомври 14, 20214 гд Здравей Anthony,кой модел ти е carlinkit и настина ли се връзва бързо?И аз бях решил да си поръчвам,но разни клипчета показващи бавна връзка ме разубедиха. edit: Сега видях линка явно съм го пропуснал. Редактирано Октомври 14, 20214 гд от casa
Публикувано Октомври 14, 20214 гд Чета постовете последните дни, но чак сега отворих линка и се оказа, че имам абсолютно същата джаджа. Ползвам я вече година и 3 месеца в Мазда 3 "19. В началото имаше проблеми (най-вече с waze, бавно обновяваше сигнала на картата и изпусках завоите). Имаше ъпдейти и сега като цяло е читаво. Не мога да разбера защо понякога се свързва по-бавно от друг път (30-60 сек вместо стандартните 10). Веднъж-дваж ми е крашвала цялата мултимедия и се оправи само с рестарт на колата, което не е приятно [emoji3]. Но като цяло за парите, за които го взех (107$) си върши работа и съм доволен. Иначе не съм изпитвал проблеми с контрол на музиката/Сири от волана. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 15, 20214 гд Аз нямам никакви проблеми с устройството, връзва се за същото време като с кабел. Колата е мерцедес CLS с фабричен карплей (не знам има ли значение). Ъпдтейнах го като го получих и това е. Не намирам никаква разлика в работата спрямо с кабел. Имайте предвид, че е версия 3.0. Може би с предишните версии да е имало грижи, тази е от 2021 г. Бутоните за смяна на песни от волана не ми работят и в двата случая, явно причината е другаде.
Публикувано Ноември 2, 20214 гд И аз взех,че си купих същата джаджа.Получих я тези дни и съм супер доволен.Моето също е 3.0 и се връзва много бързо.Ауди Q7 с фабричен карплей.При мен няма проблем със смяната на песни от бутоните на волана. Редактирано Ноември 2, 20214 гд от casa
Публикувано Ноември 11, 20214 гд на 15.10.2021 г. в 9:31, Anthony написа: Аз нямам никакви проблеми с устройството, връзва се за същото време като с кабел. Колата е мерцедес CLS с фабричен карплей (не знам има ли значение). Ъпдтейнах го като го получих и това е. Не намирам никаква разлика в работата спрямо с кабел. Имайте предвид, че е версия 3.0. Може би с предишните версии да е имало грижи, тази е от 2021 г. Бутоните за смяна на песни от волана не ми работят и в двата случая, явно причината е другаде. И при мен на GLE на дисплея пред волана пише само Carplay. Нищо не може да се прави от там. Оригинал е всичко, с кабел се връзвам. Сменям или от телефона или от команда
Публикувано Ноември 13, 20214 гд Да, продавайте и купувайте БМВ - там кар плея е ОК. Ама трябва да си го плащаш доколкото знам [emoji3].
Публикувано Ноември 16, 20214 гд Поръчах и аз такова устройство от алито. Ще пиша като дойде дали работи. Иначе с кабел си работи супер при мен CarPlay. Количката е c200.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 18, 20224 гд От 1-2 iOS update-a насам, всеки път като запаля колата и началния екран на carplay се появи, не ми излиза картата, а само иконата на съответната гпс програма (било то Гугъл или уейз). Като вляза в програмата и веднага изляза, се оправя. При вас така ли е? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 19, 20224 гд Преди малко ми се оплакаха от същото с уейз+жалъкси+мирорлинк в Субару.
Публикувано Януари 19, 20224 гд И аз потвърждвавам същото. Случи ми се само веднъж или два пъти. Но се случи и при мен.
Публикувано Януари 19, 20224 гд Ок. Поне да не го отдавам на китайската джаджа за wireless carplay. Sent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.