Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Получаваш ли ми събщенията, защото нищо не ми излиза в кутията?

• Отговори 109
  • Прегледа 25.9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• RIP audio quality...

• Пич, ползвате айфони семейно, готвиш се да дадеш над 1к за мултимедия и сте купили казан на 14 години? Не мога да те разбера. Честно.

• Казанът ли е определящ? Карам кола на 20 г. и много се надявам да ме изкара още 20.

Добавени снимки

Публикувано

И аз имам интерес, ако си я продал, може ли точния линк от където си я купил, понеже има хиляди и с различно качество.

Публикувано

Продадох го. Ето линкът - https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B08CZ65SV4/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&psc=1
Това е оригиналът. Иначе в Алиекспрес е пълно с реплики на по-ниска цена, но нямам идея как работят. Това си бачка перфектно, може да се ъпдейтва. Ти имаш ли проблем със смяната на песни от волана и каква iOS си?

Публикувано

Аз нямам проблем със сменяне на песни. И жично и безжичен carplay. Навигацията ми е китайска,

Публикувано

Ако колегата случайно се откаже, аз също се нареждам.

Публикувано

На равчето сложих андроидска мултимедия и купих това:

https://www.aliexpress.com/item/1005001769498744.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.274a4c4d0e0TfW

Работи чудесно с карплей. Поддържа и андроид ауто или както там се казва услугата.

Редактирано от turieca

Публикувано
на 9.10.2021 г. в 16:45, Anthony написа:

Някой с carplay да има проблем със управление на музиката с бутоните от волана? Аз не мога да сменям песни, единствено с джойстика става. Иначе vol +/- си работят, както и бутона за гласовите функции. Не знам дали причината е в автомобила или в iOS 15.

Излезе 15.0.2 и пише, че има bug fix свързан с CarPlay, може и да ти реши проблема.

Публикувано

За жалост не се оправи. Ще ходя в официален сервиз за ъпдейт, явно

Публикувано

Здравей Anthony,кой модел ти е carlinkit и настина ли се връзва бързо?И аз бях решил да си поръчвам,но разни клипчета показващи бавна връзка ме разубедиха.

edit: Сега видях линка явно съм го пропуснал.

Редактирано от casa

Публикувано

Чета постовете последните дни, но чак сега отворих линка и се оказа, че имам абсолютно същата джаджа. Ползвам я вече година и 3 месеца в Мазда 3 "19. В началото имаше проблеми (най-вече с waze, бавно обновяваше сигнала на картата и изпусках завоите). Имаше ъпдейти и сега като цяло е читаво. Не мога да разбера защо понякога се свързва по-бавно от друг път (30-60 сек вместо стандартните 10). Веднъж-дваж ми е крашвала цялата мултимедия и се оправи само с рестарт на колата, което не е приятно [emoji3]. Но като цяло за парите, за които го взех (107$) си върши работа и съм доволен.
Иначе не съм изпитвал проблеми с контрол на музиката/Сири от волана.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Аз нямам никакви проблеми с устройството, връзва се за същото време като с кабел. Колата е мерцедес CLS с фабричен карплей (не знам има ли значение). Ъпдтейнах го като го получих и това е. Не намирам никаква разлика в работата спрямо с кабел. Имайте предвид, че е версия 3.0. Може би с предишните версии да е имало грижи, тази е от 2021 г. Бутоните за смяна на песни от волана не ми работят и в двата случая, явно причината е другаде.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

И аз взех,че си купих същата джаджа.Получих я тези дни и съм супер доволен.Моето също е 3.0 и се връзва много бързо.Ауди Q7 с фабричен карплей.При мен няма проблем със смяната на песни от бутоните на волана.

Редактирано от casa

• 2 седмици по-късно...
Публикувано
на 15.10.2021 г. в 9:31, Anthony написа:

Аз нямам никакви проблеми с устройството, връзва се за същото време като с кабел. Колата е мерцедес CLS с фабричен карплей (не знам има ли значение). Ъпдтейнах го като го получих и това е. Не намирам никаква разлика в работата спрямо с кабел. Имайте предвид, че е версия 3.0. Може би с предишните версии да е имало грижи, тази е от 2021 г. Бутоните за смяна на песни от волана не ми работят и в двата случая, явно причината е другаде.

И при мен на GLE на дисплея пред волана пише само Carplay. Нищо не може да се прави от там. Оригинал е всичко, с кабел се връзвам. Сменям или от телефона или от команда

Публикувано

Явно Бенц са педерасите

Публикувано

Да, продавайте и купувайте БМВ - там кар плея е ОК. Ама трябва да си го плащаш доколкото знам [emoji3].

Публикувано

И то не малко,… искаха ми €330 за активиране.

Публикувано

Поръчах и аз такова устройство от алито. Ще пиша като дойде дали работи. Иначе с кабел си работи супер при мен CarPlay. Количката е c200.

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

От 1-2 iOS update-a насам, всеки път като запаля колата и началния екран на carplay се появи, не ми излиза картата, а само иконата на съответната гпс програма (било то Гугъл или уейз). Като вляза в програмата и веднага изляза, се оправя.
При вас така ли е?

Публикувано

Да. Waze седи бяло

Публикувано

Преди малко ми се оплакаха от същото с уейз+жалъкси+мирорлинк в Субару.

Публикувано

И аз потвърждвавам същото. Случи ми се само веднъж или два пъти. Но се случи и при мен. 

Публикувано

Ок. Поне да не го отдавам на китайската джаджа за wireless carplay.

Публикувано

При мен YouTube Music замръзва. 

Публикувано

При мен на волво няма проблеми - няма нищо омазано.

Публикувано

Защото е Волво!

😏

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.