Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано
преди 6 минути, Veselin Panov написа:

Нещо от вълнение покрай новите версии осраха нещата! На Айпад-а ми показва 26.6.2 а на 17ПМ 26.7 версии за ъпдейт! Само на Мак-а е ОК! 😂

Не съм на 100% сигурен за вас, но на мен на айпад-а ми се появи 27.0 след като минах през необявената 26.6.2. Сигурно и за телефона така ще стане!

• Отговори 79
  • Прегледа 4,4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• KurtiMakarov
    KurtiMakarov

Вече няма да ви трябва компютър, за да възстановите повреден iPhone С iOS 27 Apple добавя нов софтуерен режим за възстановяване на iPhone, който премахва нуждата от връзка с компютър или Mac при възни

• Интересно. Ако към календара имате добавен рожден ден на някой от контактите ви, в същия ден, когато му позвъните, излиза това съобщение на екрана с анимирана заря.

• Да, на основното. Бъгове не, но забелязвам, че батерията се топи по-бързо. Може и от старост да е - 90% health.

Добавени снимки

Публикувано

Винаги преди основния ъп идва последна от предходната версия

Първо, това НЕ Е ВЯРНО, имаш право на последната стара, но ти предлага и текущата най-нова като Also Available. даже и сега така ми излезе, но във полето за 27.0 пак беше 26.7 на айфона. И второ, тези версии НИКОГА ( 26.6.2 за айпад и 26.7 за айфон ) не са излизали допреди днес.

Редактирано от Veselin Panov

Публикувано

При мен на мака излезе веднага , като предложи и последна за 26. На айфона до момента няма ъпдейт.

Публикувано

На телефона ми излезе 26.7, на напушената сиера 27 :) и отказа да ъпдейтва щото сорса за нов мобайл дивайс софтуер е на остарял адрес. Решението е елементарно: сваляте си Xcode26, вадите от него MobileDevice.pkg(xcode-beta.app/Contents/Resources/Packages/MobileDevice.pkg) и го инсталирате. Воала, античният ви айтюнс разпознава 16-ки, 17-ки и т.н. За 18 и дуо май няма да стане, няма код за интел...

Публикувано
  • Автор

Нещо не е така, 26.7 излезе на 14плюс, след инсталиране се появи най-отдолу ъп до iOS 27,зададох и започна да дърпа пак 26,7

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Шит хапънс ;) Не е сефте. Ползвай компютър, да не те боли главата.

Публикувано
преди 24 минути, venelin1111gmail написа:

Нещо не е така, 26.7 излезе на 14плюс, след инсталиране се появи най-отдолу ъп до iOS 27,зададох и започна да дърпа пак 26,7

Sent from my iPhone using Tapatalk

И при мен сега така се появи

Ъпдейт 26.7

След това излезе 27 зададох да ъпдейтва и дърпа 20GB 26.7 пак

Публикувано

ipsw.me

Дърпаш каквото ти трябва и ъпдейтваш, знаеш как. 10 гиги е ъпдейтът.

Публикувано

При мен на телефона качи 27.0 като избрах 27.0, нищо, че пишеше 26.7.

Публикувано

За тези които са били на 27 RC има малък ъпдейт, когато се спре бетата

IMG_0773 Large.jpeg

Въпрос към хората със европейски акаунт, които вече са на 27 - коя точно версия на Сири виждате - тази от iOS 18/26 или класическата от преди iOS 18, и дава ли се някакъв избор, или това го има само в не-ЕС версиите?

IMG_0774 Large.jpeg IMG_0775 Large.jpeg

Публикувано

През мак-а

Screenshot 2026-09-14 at 22.34.14.png

Публикувано

И двете излизат за ъпдейт:

IMG_1122.png

IMG_1121.png

Публикувано

При мен отдолу е 27. Мисля, че 26.7 е за тези, които не искат да ъпдейтват до 27, поне така беше предните пъти, винаги имаше и друга версия на старата ОС.

Редактирано от dessyteneva

Публикувано
преди 8 часа, robot написа:

За тези които са били на 27 RC има малък ъпдейт, когато се спре бетата

IMG_0773 Large.jpeg

Въпрос към хората със европейски акаунт, които вече са на 27 - коя точно версия на Сири виждате - тази от iOS 18/26 или класическата от преди iOS 18, и дава ли се някакъв избор, или това го има само в не-ЕС версиите?

IMG_0774 Large.jpeg IMG_0775 Large.jpeg

Това меню изцяло липсва в ЕС версията.

Даже се чудя къде да търся разликите защото не ми се струва ,че това е ios27 …

Като цъкна на версията пише - security update а не new release или нещо такова ios27

Нещо тотално омазаха снощи

Публикувано

При мен с часовника се случва нещо странно, ъпдейтна се и не го свалих от зарядното, защото процентите бяха паднали, но в момента продължават да падат, въпреки че уж се зарежда.

Едит: Ресетнах мрежовите настройки на телефона, реснах принудително часовника и започна да се зарежда, явно нещо беше забило.

Редактирано от dessyteneva

Публикувано
  • Автор

Имам чувството, че “Сири” е както в iOS 26

Публикувано

Е каква да е? Новата Сири не е активна в ЕС.

Публикувано
  • Автор

Не знаех и между впрочем чакам ъп на тататалк защото не мога да пускам тема в момента, дали не е само при мен?

Публикувано

Имате ли информация от всичко ново в IOS 27 какво ще работи във великия европейски съюз? За малкото време от снощи освен видима промяна във визията за IOS не забелязах кой знае какво, а пък за MacOs-а също премени във визията и по старите приложения искат Росета.

Публикувано

Един тъп въпрос, ако може - има ли начин да си върна настройката на зелената слушалка, като отворя пак да ми е на разговорите, а не на цифрите за набиране?

Публикувано

Това което е най-долу на екрана не помага ли?

viber_изображение_2026-09-15_12-43-47-562.jpg

Публикувано

Ако не махаш фоун аппа от мултитаскинга, както го оставиш, така се отваря следващия път.

Публикувано

Винаги затварям всичко, стар навик, а иначе от там отдолу си ги отварям, но е още един досаден клик. Явно няма настройка…

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано
преди 2 часа, dessyteneva написа:

Един тъп въпрос, ако може - има ли начин да си върна настройката на зелената слушалка, като отворя пак да ми е на разговорите, а не на цифрите за набиране?

Да, има - горе от бутона в дясно избираш Unified view, и така първият ти таб става последните разговори.

image.png

Публикувано

Да, ама така отгоре се появяват и фаворитите, не ми харесва, явно ще си цъкам още веднъж - това, което не ми харесва в новите версии е, че добавят ненужни кликове, като при обновяване на приложенията в стора например и сега това.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.