Публикувано Понеделник в 17:232 дни преди 6 минути, Veselin Panov написа:Нещо от вълнение покрай новите версии осраха нещата! На Айпад-а ми показва 26.6.2 а на 17ПМ 26.7 версии за ъпдейт! Само на Мак-а е ОК! 😂Не съм на 100% сигурен за вас, но на мен на айпад-а ми се появи 27.0 след като минах през необявената 26.6.2. Сигурно и за телефона така ще стане!
Публикувано Понеделник в 17:302 дни Винаги преди основния ъп идва последна от предходната версияПърво, това НЕ Е ВЯРНО, имаш право на последната стара, но ти предлага и текущата най-нова като Also Available. даже и сега така ми излезе, но във полето за 27.0 пак беше 26.7 на айфона. И второ, тези версии НИКОГА ( 26.6.2 за айпад и 26.7 за айфон ) не са излизали допреди днес. Редактирано Понеделник в 17:341 ден от Veselin Panov
Публикувано Понеделник в 17:391 ден При мен на мака излезе веднага , като предложи и последна за 26. На айфона до момента няма ъпдейт.
Публикувано Понеделник в 17:431 ден На телефона ми излезе 26.7, на напушената сиера 27 :) и отказа да ъпдейтва щото сорса за нов мобайл дивайс софтуер е на остарял адрес. Решението е елементарно: сваляте си Xcode26, вадите от него MobileDevice.pkg(xcode-beta.app/Contents/Resources/Packages/MobileDevice.pkg) и го инсталирате. Воала, античният ви айтюнс разпознава 16-ки, 17-ки и т.н. За 18 и дуо май няма да стане, няма код за интел...
Публикувано Понеделник в 17:441 ден Автор Нещо не е така, 26.7 излезе на 14плюс, след инсталиране се появи най-отдолу ъп до iOS 27,зададох и започна да дърпа пак 26,7Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Понеделник в 17:451 ден Шит хапънс ;) Не е сефте. Ползвай компютър, да не те боли главата.
Публикувано Понеделник в 18:091 ден преди 24 минути, venelin1111gmail написа:Нещо не е така, 26.7 излезе на 14плюс, след инсталиране се появи най-отдолу ъп до iOS 27,зададох и започна да дърпа пак 26,7Sent from my iPhone using TapatalkИ при мен сега така се появиЪпдейт 26.7След това излезе 27 зададох да ъпдейтва и дърпа 20GB 26.7 пак
Публикувано Понеделник в 18:141 ден ipsw.meДърпаш каквото ти трябва и ъпдейтваш, знаеш как. 10 гиги е ъпдейтът.
Публикувано Понеделник в 18:221 ден При мен на телефона качи 27.0 като избрах 27.0, нищо, че пишеше 26.7.
Публикувано Понеделник в 18:381 ден За тези които са били на 27 RC има малък ъпдейт, когато се спре бетатаВъпрос към хората със европейски акаунт, които вече са на 27 - коя точно версия на Сири виждате - тази от iOS 18/26 или класическата от преди iOS 18, и дава ли се някакъв избор, или това го има само в не-ЕС версиите?
Публикувано Вчера в 00:431 ден При мен отдолу е 27. Мисля, че 26.7 е за тези, които не искат да ъпдейтват до 27, поне така беше предните пъти, винаги имаше и друга версия на старата ОС. Редактирано вчера в 02:211 ден от dessyteneva
Публикувано Вчера в 03:151 ден преди 8 часа, robot написа:За тези които са били на 27 RC има малък ъпдейт, когато се спре бетатаВъпрос към хората със европейски акаунт, които вече са на 27 - коя точно версия на Сири виждате - тази от iOS 18/26 или класическата от преди iOS 18, и дава ли се някакъв избор, или това го има само в не-ЕС версиите? Това меню изцяло липсва в ЕС версията.Даже се чудя къде да търся разликите защото не ми се струва ,че това е ios27 …Като цъкна на версията пише - security update а не new release или нещо такова ios27 Нещо тотално омазаха снощи
Публикувано Вчера в 03:441 ден При мен с часовника се случва нещо странно, ъпдейтна се и не го свалих от зарядното, защото процентите бяха паднали, но в момента продължават да падат, въпреки че уж се зарежда.Едит: Ресетнах мрежовите настройки на телефона, реснах принудително часовника и започна да се зарежда, явно нещо беше забило. Редактирано вчера в 04:271 ден от dessyteneva
Публикувано Вчера в 08:061 ден Автор Не знаех и между впрочем чакам ъп на тататалк защото не мога да пускам тема в момента, дали не е само при мен?
Публикувано Вчера в 08:241 ден Имате ли информация от всичко ново в IOS 27 какво ще работи във великия европейски съюз? За малкото време от снощи освен видима промяна във визията за IOS не забелязах кой знае какво, а пък за MacOs-а също премени във визията и по старите приложения искат Росета.
Публикувано Вчера в 08:361 ден Един тъп въпрос, ако може - има ли начин да си върна настройката на зелената слушалка, като отворя пак да ми е на разговорите, а не на цифрите за набиране?
Публикувано Вчера в 09:571 ден Ако не махаш фоун аппа от мултитаскинга, както го оставиш, така се отваря следващия път.
Публикувано Вчера в 11:001 ден Винаги затварям всичко, стар навик, а иначе от там отдолу си ги отварям, но е още един досаден клик. Явно няма настройка…Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Вчера в 11:071 ден преди 2 часа, dessyteneva написа:Един тъп въпрос, ако може - има ли начин да си върна настройката на зелената слушалка, като отворя пак да ми е на разговорите, а не на цифрите за набиране?Да, има - горе от бутона в дясно избираш Unified view, и така първият ти таб става последните разговори.
Публикувано Вчера в 11:341 ден Да, ама така отгоре се появяват и фаворитите, не ми харесва, явно ще си цъкам още веднъж - това, което не ми харесва в новите версии е, че добавят ненужни кликове, като при обновяване на приложенията в стора например и сега това.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате