Публикувано Септември 15Септ 15 Цяла седмица бях с рц, супер мега доволен и батерията от първия ден беше супер. Вечер преди лягане беше на 40-50%. Сутрин зареждам с кафето. Снощи дойде един малък ъпдейт 335мб и за мен. Викам си ок нещо са фикснали на рц. Да батерията ми свърши на полвината ден 😆 Дано нещо се напасне за 1-2 дена, макар че на рц не му трябваше напасване 🤣
Публикувано Септември 15Септ 15 Имаш бъг @dessyteneva . При мен на каквото го оставя - на това се отваря.
Публикувано Септември 15Септ 15 Това беше докладвано, и го бях писал в един форум и аз! В бета 5 мисля, че го оправиха. Дай хард ресет и пробвай пак.Sent from my iPhone 17 Pro using Tapatalk Pro!
Публикувано Септември 16Септ 16 Не ми се прави ресет и настройки само заради това, ресетвах само мрежовите, явно така ще е, нямам нерви и време с часове да настройвам, а и имам банково приложение, което изисква ходене в офис.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Септември 16Септ 16 Аз също си обнових новия ios до 27, също и на часовника ми, и при двете устройства минаха нормално инсталациите, днес ми е втори ден и единственото което виждам като проблем е при часовника, висотомера все ми показва навсякъде около 1560 м надморска височина вместо около 645м където си е обичайно за местата където съм, но това предполагам ще го оправят с друг ъпдейт, защото преди време пак бяха омазали с показанията на висотомера след голям ъпдейт...С новия ios 27, това което най-приятно ме изненада е че стана много пъргав, в смисъл ако едно приложение ми се отваряше за секунда, сега се отваря за микросекунди, другите подобрения освен козметичните, тепърва ще ги разучавам че го правя в движение. Редактирано Септември 16Септ 16 от Павел Василев
Публикувано Септември 17Септ 17 на 15.09.2026 г. в 17:37, Alxx® написа:Имаш бъг @dessyteneva . При мен на каквото го оставя - на това се отваря.Днес само се оправи, вече си остава на последното използвано, явно му е трябвало време да захапе
Публикувано Септември 17Септ 17 Автор Днес при мен тапаталка се оправи, чудно.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 17Септ 17 Има ъпдейт, вероятно затова!Sent from my iPhone 17 Pro using Tapatalk Pro!
Публикувано Септември 17Септ 17 Един алтернативен начин да се ползва iPhone Mirroring в ЕС, е чрез новия Device Hub в MacOS 27 - в него може да свързвате реални устройства от вашия акаунт, не само виртуални. Не е точно същото разбира се, но като цяло работи по сходен начин.И реално да ползвате вашия айфон или айпад все едно е самостоятелен апп, да копирате и т.н., и да го ползвате изцяло с мишката и клавиатурата от Мак.Device Hub е част от Xcode 27 - https://apps.apple.com/us/app/xcode/id497799835?mt=12
Публикувано Септември 17Септ 17 Интересното е, че бъга с контактите се появи и при мен а всичко беше Ок, до вчера!Sent from my iPhone 17 Pro using Tapatalk Pro!
Публикувано Септември 17Септ 17 Току що се оправи, много странно!Sent from my iPhone 17 Pro using Tapatalk Pro!
Публикувано Септември 18Септ 18 Хайде пак се скапа, след като рестартирах телефона!Sent from my iPhone 17 Pro using Tapatalk Pro!
Публикувано Септември 18Септ 18 Затова не рестартирам - само когато се ъпдейтва, той сам си го прави, достатъчно му е на месец - два. При мен иначе се закрепи, ама не ми се пробва с рестарт дали ще се върне бъгът, защото адски ме дразнеше.
Публикувано Септември 18Септ 18 Hardreset и се оправи, явно бъгва!Sent from my iPhone 17 Pro using Tapatalk Pro!
Публикувано Септември 18Септ 18 Направих си USA акаунт, Icloud може да се ползва във family sharing, но Apple music и Apple tv не ги приема. Жалко!Малък ъпдейт. Успях да си настроя Apple music и Apple tv, като промених само региона на media and purchases на Bulgaria. Но пък спря да работи Iphone mirroring! След това си върнах българския icloud и странното е че иконата на siri в settings е старата, но самото приложение май е пълната версия! Редактирано Септември 19Септ 19 от chorlav
Публикувано Септември 21Септ 21 на 18.09.2026 г. в 22:07, chorlav написа:Направих си USA акаунт, Icloud може да се ползва във family sharing, но Apple music и Apple tv не ги приема. Жалко!Малък ъпдейт. Успях да си настроя Apple music и Apple tv, като промених само региона на media and purchases на Bulgaria. Но пък спря да работи Iphone mirroring! След това си върнах българския icloud и странното е че иконата на siri в settings е старата, но самото приложение май е пълната версия!Региона и там трябва да е US, и за това не ти работи и iPhone mirroringСлед като го смениш, за да ти се появи новата версия на Сири - влез и избери - Try Siri Ai, и така ще активираш листа за чакане, вече става почти веднага.
Публикувано Септември 21Септ 21 преди 43 минути, robot написа:Региона и там трябва да е US, и за това не ти работи и iPhone mirroringСлед като го смениш, за да ти се появи новата версия на Сири - влез и избери - Try Siri Ai, и така ще активираш листа за чакане, вече става почти веднага.Това е ясно, но в този случай не ми работят subscritpions, които имам на главния ми акаунт!
Публикувано Септември 21Септ 21 Да, и аз съм тествал различни методи с различен основен акаунт и друг в Media & Purchases, но явно си зависи от абонаментите които имаш. Аз от епълските ползвам само iCloud.За това и поне аз препоръчвам да си направите тестов нов акаунт, и основният да не си го барате.
Публикувано Септември 21Септ 21 Със вече US акаунт активирах Сири, но ми даде опция за бета AI. Предполагам трябва да изчакам, тъй като при стартиране чрез иконата ми съобщава, че не е активно да проверя статуса в настройки. Иначе всичко друго поне на телефона работи без ограниченията за EU.П.С. моля препоръчайте провайдър за Apple Gift Card тъй като ще се наложи да ползвам iCloud за съхранение. Може и на лично. Редактирано Септември 21Септ 21 от skpavlov
Публикувано Септември 21Септ 21 Това с региона не е вярно, важното е да си в US стора. Аз съм на български регион и всичко си работи.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате