Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Цяла седмица бях с рц, супер мега доволен и батерията от първия ден беше супер. Вечер преди лягане беше на 40-50%. Сутрин зареждам с кафето. Снощи дойде един малък ъпдейт 335мб и за мен. Викам си ок нещо са фикснали на рц. Да батерията ми свърши на полвината ден 😆 Дано нещо се напасне за 1-2 дена, макар че на рц не му трябваше напасване 🤣

• Отговори 79
  • Прегледа 4,4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• KurtiMakarov
    KurtiMakarov

Вече няма да ви трябва компютър, за да възстановите повреден iPhone С iOS 27 Apple добавя нов софтуерен режим за възстановяване на iPhone, който премахва нуждата от връзка с компютър или Mac при възни

• Интересно. Ако към календара имате добавен рожден ден на някой от контактите ви, в същия ден, когато му позвъните, излиза това съобщение на екрана с анимирана заря.

• Да, на основното. Бъгове не, но забелязвам, че батерията се топи по-бързо. Може и от старост да е - 90% health.

Добавени снимки

Публикувано

Имаш бъг @dessyteneva . При мен на каквото го оставя - на това се отваря.

Публикувано

Това беше докладвано, и го бях писал в един форум и аз! В бета 5 мисля, че го оправиха. Дай хард ресет и пробвай пак.

Sent from my iPhone 17 Pro using Tapatalk Pro!

Публикувано

Не ми се прави ресет и настройки само заради това, ресетвах само мрежовите, явно така ще е, нямам нерви и време с часове да настройвам, а и имам банково приложение, което изисква ходене в офис.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Аз също си обнових новия ios до 27, също и на часовника ми, и при двете устройства минаха нормално инсталациите, днес ми е втори ден и единственото което виждам като проблем е при часовника, висотомера все ми показва навсякъде около 1560 м надморска височина вместо около 645м където си е обичайно за местата където съм, но това предполагам ще го оправят с друг ъпдейт, защото преди време пак бяха омазали с показанията на висотомера след голям ъпдейт...

С новия ios 27, това което най-приятно ме изненада е че стана много пъргав, в смисъл ако едно приложение ми се отваряше за секунда, сега се отваря за микросекунди, другите подобрения освен козметичните, тепърва ще ги разучавам че го правя в движение.

Редактирано от Павел Василев

• Alxx® changed the title to NEW 27 iOS

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.