Публикувано Вчера в 12:361 ден Цяла седмица бях с рц, супер мега доволен и батерията от първия ден беше супер. Вечер преди лягане беше на 40-50%. Сутрин зареждам с кафето. Снощи дойде един малък ъпдейт 335мб и за мен. Викам си ок нещо са фикснали на рц. Да батерията ми свърши на полвината ден 😆 Дано нещо се напасне за 1-2 дена, макар че на рц не му трябваше напасване 🤣
Публикувано Вчера в 14:371 ден Имаш бъг @dessyteneva . При мен на каквото го оставя - на това се отваря.
Публикувано Вчера в 15:311 ден Това беше докладвано, и го бях писал в един форум и аз! В бета 5 мисля, че го оправиха. Дай хард ресет и пробвай пак.Sent from my iPhone 17 Pro using Tapatalk Pro!
Публикувано преди 16 часа16 часа Не ми се прави ресет и настройки само заради това, ресетвах само мрежовите, явно така ще е, нямам нерви и време с часове да настройвам, а и имам банково приложение, което изисква ходене в офис.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано преди 13 часа13 часа Аз също си обнових новия ios до 27, също и на часовника ми, и при двете устройства минаха нормално инсталациите, днес ми е втори ден и единственото което виждам като проблем е при часовника, висотомера все ми показва навсякъде около 1560 м надморска височина вместо около 645м където си е обичайно за местата където съм, но това предполагам ще го оправят с друг ъпдейт, защото преди време пак бяха омазали с показанията на висотомера след голям ъпдейт...С новия ios 27, това което най-приятно ме изненада е че стана много пъргав, в смисъл ако едно приложение ми се отваряше за секунда, сега се отваря за микросекунди, другите подобрения освен козметичните, тепърва ще ги разучавам че го правя в движение. Редактирано преди 13 часа13 часа от Павел Василев
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате