Публикувано Февруари 17, 201115 гд Имах предвид, дали си опитвал да качиш кериър ъпдейт, преди да инсталираш погрешния пакет от сидиа. Търсиш темата "Pwnage tool", намираш си подходящ кастъм фърмуер и си го качваш, а после четеш и що е то ultrasn0w и как се инсталира(това е ънлока всъщност).
Публикувано Февруари 17, 201115 гд Не, не съм опитвал да кача carrier update преди да инстална грешната версия на ForwardMsgFix - преди това си играех с winterboard и разни теми (Matte nano) и варианти на слайда за отключване. Качих грешната ForwardMsgFix, изтрих я, опитах се да кача правилната и се оказа, че нямам нет - след това едва започнах тия врътки с carrier update . Благодаря за насоките - утре ще ги изчета темите
Публикувано Февруари 18, 201115 гд Мобилен нет нямаш защото ако не се лъжа от 4.0 нататък има проверка дали не е редактиран carrier.plist файла. Пакета който си инсталирал е пипа него файл и затова не нямаш мобилен нет. Най-лесния вариант е рестор, но опитай да сложиш това което се опитваш от поста на neol23. Вероятно грешката в command prompt ти я дава защото си инсталирал 32 bit iTunes и пътя до него не е C:\Program files\iTunes\iTunes.exe, а е C:\Program files (x86)\iTunes\iTunes.exe Виж какъв точно е пътя до iTunes.exe и изпълни правилно комантадата, за да имаш възможност да избереш .ipcc файлове.
Публикувано Февруари 28, 201115 гд Здравейте, Някои, успял да премахне досадното съобщение "call forwarding" с iOS 4.2.1. Телефона е ФЗ с карта на Vivacom.
Публикувано Февруари 28, 201115 гд Не като пробвах всички изброени начини. Телефона ми е ФО 3ГС 4.2.1
Публикувано Февруари 28, 201115 гд Аз също пробвах и не става, 3GS 4.2.1 и 4G 4.1 и двата на Vivacom, много дразни. Преди това бях на Глобул, нямаше проблем.
Публикувано Февруари 28, 201115 гд Последния Carrier Settings на Глобул 9.1 на който му трябва + Логото на Глобул
Публикувано Февруари 28, 201115 гд Wortel's CommCenter patch Patching_CommCenter_iOS_4_0.zip Разархивирате и качвате деб файла в телефона, после вече ще можете да пипате по бандълите без проблем, т.е. да си махнете досадното съобщение по познатите методи. Edit: Вътре има pdf с инструкции какво и как да правите. Редактирано Февруари 28, 201115 гд от Alxx®
Публикувано Февруари 28, 201115 гд Аз се справих, като инсталирах iBlacklist! От програмата- extras/callforward privacy- ON.
Публикувано Април 7, 201115 гд Да се беше справил и с правилата на форума? Не цитирай последно мнение!!! И при мен се получи без манипулации, iBlacklist върши перфектна работа.
Публикувано Май 7, 201114 гд Някой знае ли къде се намира carrier.plist на МТел, че не го намирам в /System/Library/Carrier Bundles, а би трябвало там да е. П.П. Сложил съм Carrier Settings 9.1 на МТел, така че би трябвало да има отделен carrier.plist на МТел, както има за Глобул в /System/Library/Carrier Bundles/TMobile_bg.bundle Edit: Намерих го Намира се във /var/mobile/Library/Carier Bundles/mobikom_bg.bundle Редактирано Май 7, 201114 гд от mupo
Публикувано Май 10, 201114 гд Висичко Ок а някой случайно да има Новият кариер на Глобул???? 10 Мисля че е ??
Публикувано Май 11, 201114 гд TMobile_bg_iPhone.ipcc.tiff Къш на излишното разширение... Не съм сигурен дали е 10, пробвай.
Публикувано Юни 3, 201114 гд Някой да има Carrier Settings 10 на М-Тел, защото продължавам да изпитвам затруднения с интернета и 3G
Публикувано Юни 4, 201114 гд Не се мъчи. Веднъж ако е качен(в 4.3.3 е по дефолт), не можеш просто да го преинсталираш. А мъката ти е причинена от ментел - имат проблеми тия дни.
Публикувано Юни 4, 201114 гд Лошото е, че не е само тия дни...минаха месец и нещо. Помниш в една друга тема разисквахме тоя проблем. Просто вече не знам какво да го правя този телефон, а от М-тел мълчат като пукъли
Публикувано Юни 4, 201114 гд Да, пробвах с рязана прима и резултата е все същия, губи 3G-то при всеки разговор, даже не минава на Edge ами направо "о" ми изписва. Speedtest ми тръгва веднъж на 10 опита и регистрира резултати от сорта на 2Mbps up/down. Просто не знам от телефона ли е, от carrier bundle или от оператора.
Публикувано Юни 4, 201114 гд На мен също ми се е случвало да не тръгва speedtest , но изкарва прилични резултати. Тъй като не слагам никакви бъмпъри, мъмпъри и прочие, ако по време на разговор или боравене с телефона ползвам "неправилен" захват ми се случва да загуби 3G, даже и на "о" да отиде.
Публикувано Юни 4, 201114 гд И аз като теб не ползвам бъмпъри, принципно нямам проблем с провеждането на разговори не зависимо че губи 3G и превключва на "о", но се дразня като знам че не трябва да го прави. Интернета доста често ми се случва да спира и не знам дали е от телефона или оператора, в центъра на София съм обхвата трябва да е стабилиен.
Публикувано Юни 15, 201114 гд Добавете сорса "http://cydia.d23.com.uy" към Cydia. Има пач за 4.3.3 commcenter
Публикувано Юни 16, 201114 гд Къде е смисълът, при условие че пачът на wortel си работи? http://bgiphone.com/topic/725-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%bc%d0%b0%d1%85%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-call-forwarding/page__view__findpost__p__96198
Публикувано Юни 16, 201114 гд Там пачът пак е на wortel, но позволява да си направиш unsigned custom carrier bundle под 4.3.3. А доколкото разбрах с предишния неможе ако си с по висок firmware от 4.2.1
Публикувано Юни 16, 201114 гд Някой пробвал ли е начина инсталирането на този пач от репото и дали се оправя проблема с мрежата с къстъм бъндъл?
Публикувано Ноември 16, 201114 гд Някой играл ли си е с 5.0 да махне таа досада. Мъча една 4-ка, ама нещо не става с iBlacklist, няма я тази опция ( същата версия на 4.3.3 я има) , а с тези модни файлове , не ми се прави залудо рестор ?
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.