Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Размисли и страсти за OS 3.0

Featured Replies

Публикувано

Ползвам 3.0 още от излизането на GM (телефонът ми е 3G, фабрично отключен) и бях много доволен преди да излезе джейлбрейк. Първо ресторнах с къстъм фърмуер и не останах доволен. Телефонът стана муден, зависваше, имах пропуснати обаждания. След това направих рестор и джейл с redsn0w 0.71. Още по-зле. Телефонът стана по-бавен от 1.1.1., не можех да приемам обаждания винаги, налагаше се често да го рестартирам. Вчера реших да направя пореден рестор и джайлбрейк с 0.72. При джейлването избрах да качи Cydia и Icy. Голяма грешка. Това бъгва Cydia и не иска да си качи ъпдейтите. Мъчих се доста да го оправя, но не успях. Направи ми впечатление обаче, че телефона вече работи значително по-бързо. И така, направих поредният рестор и този път избрах да ми качи само Cydia. След това тя си се ъпдейтна без грижи и от нея си качих Icy. Всичко работи перфектно, а скороста си остана много добра. Изчезнаха и всички предишни проблеми. Като извод мога да кажа следното: Всички, които имат някакви грижи след преминаване на 3.0, най-добре да направят рестор на чисто, после set as new phone, а при джейлбрейка да качат само Cydia. Задължително да използват последната версия на redsn0w.

П.П.

Знам, че сега Адамво ще напише, че никога не е имал такива проблеми, но това го пиша за всички останали :mrgreen:

• Отговори 72
  • Прегледа 7,5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Публикувано

Антъни, да наистина не съм имал тези проблеми при бета версиите. При финалната също не съм имал и причината да не съм, може би се крие в това, че аз Icy нямам.

Публикувано
  • Автор

Не е в Icy причината, в първите версии на redsn0w. А ти си го правил на Мак.

Публикувано

Аз го направих с PwnageTools, сложих и Cydia, и Icy и не съм имал такива проблеми.

Публикувано

Както в една друга тема писахме... с win е така, много проблеми :)

Аз също под мак нямам никакви грижи :)

Публикувано

и аз имах в началото такъв проблем но след рестор и махане на айси всичко си е ок :)

Публикувано

Стига с това Win/Mac, AMD/Intel, ФК Левски/ФК ЦСКА, ATI/Nvidia.

Тези спорове до никъде не стигат, понеже всеки си знае своето.

Аз направих рестор и jailbreak под Windows XP SP2 Media Center Edition с redsn0w 0.7.1 и както вече писах нямам проблеми.

Публикувано
Както в една друга тема писахме... с win е така, много проблеми :)

Аз също под мак нямам никакви грижи :)

Аз и под Win нямам проблеми.

Публикувано

и аз нямам никакви проблеми... даже усещам, че по-бързо ми работи спрямо бетите... сравнявах го и с друг 2Г телефон с FW 2.2.1 и си личи бързината! Аз съм с 2G и качих първо къстъма на Тъндър и всичко си бачкаше идеално докато некачих Winterboard и телефона не се пусна повече... ресторнах пак с руски къстъм FW, който освен, че отключва телефона той качва отново Cydia и Icy ... и отново телефона си бачка идеално... сега съм и с SBSettings и всичко си ми върви без проблеми! Всичкото това го правих през Windows 7... Изключително съм доволен от телефона! И бих го заменил за 3Gs-а единствено, ако цената му стане 1000 лв. Понеже сега гледам 32GB в GlobalCo е на цена от 1799 лв. Което хич не ме устройва! Понеже не съм човек с излишни финанси за такива неща!

Публикувано
  • Автор

Добре, де, мамка му, написал съм всичко това за да знаят хората с проблеми как да ги решат. В целия свят се оплакват от това, стигнал съм до някакво решение и съм го постнал. Не мога да разбера защо притежанието на някаква вещ ви прави нещо повече? Дай да пишем и кой каква кола има, а? Ето, Аmmcfc ползва и Мак и Уин, Джони и Авелики също. Никой от тях не е тръгнал да плюе едното или другото, просто защото трябва да си наистина слабоумен за да кажеш, че Майкрософт прави само боклуци. Или да пишеш M$, докато от Епъл всички е евтинко, даже безплатно. Почвам много да се дразня от подобна снобария или не знам и аз как да го нарека. Някакво кретенско поклонничество към дадена марка, което не мога да приема. Мога да си купя Мак, но няма да го направя. Това си е лично мой избор. Ползвайте си квото искате, ама не серете в темите. Чакайте с изплезен език Стив Джобс да ви подхвърли поредната 5 годишна "новост" и си мислете, че сте богоизбрани. Амин.

Публикувано
Добре, де, мамка му, написал съм всичко това за да знаят хората с проблеми как да ги решат. В целия свят се оплакват от това, стигнал съм до някакво решение и съм го постнал. Не мога да разбера защо притежанието на някаква вещ ви прави нещо повече? Дай да пишем и кой каква кола има, а? Ето, Аmmcfc ползва и Мак и Уин, Джони и Авелики също. Никой от тях не е тръгнал да плюе едното или другото, просто защото трябва да си наистина слабоумен за да кажеш, че Майкрософт прави само боклуци. Или да пишеш M$, докато от Епъл всички е евтинко, даже безплатно. Почвам много да се дразня от подобна снобария или не знам и аз как да го нарека. Някакво кретенско поклонничество към дадена марка, което не мога да приема. Мога да си купя Мак, но няма да го направя. Това си е лично мой избор. Ползвайте си квото искате, ама не серете в темите. Чакайте с изплезен език Стив Джобс да ви подхвърли поредната 5 годишна "новост" и си мислете, че сте богоизбрани. Амин.

Аз съм съгласен с теб. Който не може да се оправи с Мак, ще има проблеми и с Уин, както и обратното, така че не зависи от ОС-а. Майкрософт не прави само боклуци, аз си работех на ХР, после на Виста откакто излезна и сега ползвам 7цата и съм супер доволен. Както и от вече почти 2 години ползвам ХВОХ 360 :) Сляпото фенство на дадена марка води само до загуби за потребителя и печалби за компаниите, доста често незаслужени.

Публикувано

Ауу човек да не се пошегува,.,, вие на къде обърнахте :)

Определено ако трябва да се пише $ някъде, то това е при епъл...

Публикувано

Аз правя чисто нов рестор и джеилбрейк с redsn0w 0.71 слагам сидия и Icy и веднага почват проблемите с неъпдейтването на сидия. Пробвам варианта да кача само сидия, но веднага почват други проблеми... не ми работи bossprefs и разни други тъпотии... Пробвах и с redsn0w 0.72 и пак същата работа. Ем така не става. ем иначе... е какво да правя в този случай?

Публикувано

Как правиш Рестора ? С къстъм или оригинален?

Публикувано

С оригинален.

Публикувано

И аз съм с 2G...За сега нямам проблеми.Само че правих 2 рестора,защото не чета.В темата за връщане на ръчен бекъп,пише да не се връщат СМС-ите ,а аз ги върнах и ресторнах наново :( Иначе общо взето няма други ядове

EDIT: И ми направи впечетление,че снощи като инсталирах SBsettings и ми заби телефона (много яко).Но след Hard Restart взе,че се оправи и всичко си тръгна

Публикувано

Новата версия на BossPrefs е зле, минавай на SBSettings

Публикувано

Aз имам малък дразнещ пробелм. Когато влезна в settings ми се запаметява последната директория в която съм бил. Това се получава докато ми зарежда и после си ме връща в началното меню на settings. Помогнете да го оправя този проблем. :confused:

Публикувано

blizzard тук става въпрос за FW 3.0, ти си с 2.х и инсталиран Backgrounder, нали?

Публикувано

Между другото само да подметна, че аз си направих ръчен бекъп на SMS, Call History, Maps, Safari, AdressBook, Notes... и всичко си го върнах и всичко си ми е наред както съм написал на първата страница...

Публикувано

Това, че записах 3.0 ми беше най-голямата грешка ;(

А по принцип винаги изчаквам нещата да се изяснят кое, какво, как и тогава правя някоя нова стъпка, а този път избързах и ето, че куп проблеми настанаха... ;(

Някой има ли представа докога тая Cydia няма да се ъпдейтва?

Публикувано

Поне 3 пъти се е ъпдейтнала откакто излезе 3.0.

Публикувано

Аз не мога да изтегля нищо от нея. Дава ми няква грешка и това е. Даже ъпдейтите, които си излизат от време на време само се трупат и така си стоят. Нищо не мога да ги направя. Баси смотаната работа....

Публикувано

Нещо при теб не е наред.

Публикувано
Стига с това Win/Mac, AMD/Intel, ФК Левски/ФК ЦСКА, ATI/Nvidia.

Тези спорове до никъде не стигат, понеже всеки си знае своето.

Аз направих рестор и jailbreak под Windows XP SP2 Media Center Edition с redsn0w 0.7.1 и както вече писах нямам проблеми.

Пробвах първо с кастъм,и не ми се получи-забива,бави. После минах по стъпките на mupo(winxp sp3 pro), и вече нямам грижи. Сериозно се замислям обаче имаше ли смисъл? Няма кой знае каква разлика , докато бях с 2.2.1 тел-а бачкаше на страх.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.