Публикувано Юни 24, 200916 гд OfflineMaps крашва и не иска да зареди картата -> Не работи iBluetooth крашва, не приема, не изпраща -> Не работи
Публикувано Юни 24, 200916 гд OfflineMaps крашва и не иска да зареди картата -> Не работиiBluetooth крашва, не приема, не изпраща -> Не работи Много лошо... И двете програми са ми необходими доста
Публикувано Юни 24, 200916 гд Има някъв нов update на Backgrounder който обаче не желае да се инсталира! След remove вече изобщо не иска да се инсталира....еми ще чакаме!
Публикувано Юни 26, 200916 гд При мен се инсталира ъпдейта на Backgrounder, но нещо не намирам опция да избираш предварително кои програми да са активни и кои не. Иначе като задържиш home бутона си работи
Публикувано Юни 27, 200916 гд Нека някой да каже ако забележи работещи версии за 3.0 OS на следните програми: LogoMe OfflineMaps StatusNotifier BossPrefs Само тия програми не съм инсталирал след преминаването към 3.0 OS, а са доста полезни.
Публикувано Юни 27, 200916 гд На колко места трябва да го напиша докато стане ясно, че BossPrefs е нещо като Installer. Минавайте на SBSettings.
Публикувано Юни 27, 200916 гд Вчера я качих и мога да кажа ,че се забелязва доста бърз спад на батерията?
Публикувано Юни 27, 200916 гд При мен нещо MobileTerminal не ще да работи. Първият път проработи - инсталирах си Stack 2.2 и после само крашва (не мога да си инсталирам Stack 3 alpha).
Публикувано Юни 27, 200916 гд *амка му тогава. Сега ще го мъча. П.п. @ Koko и LUBECA, Пробвайте ако искате OffMaps (AppStore). Не знам за България дали ще върши работа, но за чужбина си е идеална. OffMaps [download:4bjz8u6v]http://www.appscene.org/download.php?id=872268388[/download:4bjz8u6v]
Публикувано Юни 28, 200916 гд На колко места трябва да го напиша докато стане ясно, че BossPrefs е нещо като Installer. Минавайте на SBSettings. SBSetting още не е както трябва... не изключва EDGE-то.
Публикувано Юни 28, 200916 гд И при мен има проблеми с EDGE-а. Пусна ли пуш демона и автоматично тръгва.
Публикувано Юни 28, 200916 гд Не знам, при мен SBSettings се държи повече от перфектно. Забелязвам обаче, че Insomnia работи само при заключен, заспал телефон, както и трябва да е де. Иконата и изчезва от статус бара при отключване. Преди май не беше така а ?
Публикувано Юни 28, 200916 гд tonygti, а да не би BossPrefs да ти е както трябва? Ми точно, че не е, SBSettings също не е както трябва... и то май не остана програма заместител. The Shaman ползвай KeepAwake. Тая Insomnia е пълна шитня...
Публикувано Юни 28, 200916 гд @tonygti, KeepAwake не е ли само за wi fi-то? Insomnia подържа и апликациите май а?
Публикувано Юни 28, 200916 гд Еми аз само за wi-fi-то я ползвах преди време. За апликациите Backgrounder.
Публикувано Юни 29, 200916 гд И при мен има проблеми с EDGE-а. Пусна ли пуш демона и автоматично тръгва. Аз имам същия проблем! Изключих wi-fi и изведнъж получих notification!
Публикувано Юни 30, 200916 гд Странен проблеми и при мен. Рестарт на телефона, Звънят ми, чува се, ок е. Затварям. Звънят на ново, звукът не се чува реално, само когато си много близо до телефона. Затварям. Забелязвам, че работи датчика който гаси екрана. Звъня на себе си. Заето. Всичко е ок. Отново имам звук. пс. Звукът си е на макс. Някой сблъсквал ли се е. ??!!! Айфон 2г . софта е 3.0, само сидиа без айси
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате