Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Размисли и страсти за OS 3.0

Featured Replies

Публикувано
Нещо при теб не е наред.

Какво да не е наред? 100 рестора направих. Сидия си работи ако при рестора не дам отметка на Icy, но пък тогава куп други неща не бачкат. А когато при рестора дам отметки и на Сидия и Icy когато се опитам да изтегля нещо от сидия след като го download и се опита да го инсталира ми дава ето тая грешка: "Internat Error, Could not perform immediate, configuration (2), on essential" ??????? Някой да помага защото вече положението е сериозно. Аз досега никога не съм имал проблеми с каквото и да е било. С предишния фирмуер всичко си правех от първия път и просто проблеми не съм имал. Сега направо се върнах в първи клас...

• Отговори 72
  • Прегледа 7,5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Публикувано

П.С.Вторият път не сложих Icy. Нема такова дърво. И без това Saurik предупреждава да не се инсталират пакети от двата инсталатора. Само единия-избора е ясен! tonygti- изтегли всички файлове(редснов и пр.) наново. Може оттам да имаш грижи. Освен това сидиата качена при джейл-а е бъгава. Като я ъпдейтнеш после се оправя.

Публикувано

Имаше някакво ръководство в форума за връщане от 3.0 към 2.2.1, но нещо не го намирам. Някой може ли да ми го даде и да си слагам стария FW, че вече нямам нерви да се занимавам с тая шитня.... :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw:

Публикувано
  • Автор

Добре, де. Хайде сподели кои са нещата, дето не ти работят като качиш само Cydia? Написал съм го толкова подробно, че няма как да не го разбере и негър. Връщай на 2.2.1. и това е. Сложи си първо Itunes 8.1., после рестор в ДФУ на 2.2.1. и да ти е честито.

Публикувано

Кои неща ли? Безброй са. Просто не мога да ги изброя. Почти всяко нещо, което се опитам да инсталирам от сидия след като се инсталира и нали трябва да се респрингне... е да ама при мен не иска. Така си стои и ако не му дам хард рестарт няма да се оправи. Абе ужас... направо съм в първи клас..... :chainsaw:

Публикувано
Имаше някакво ръководство в форума за връщане от 3.0 към 2.2.1, но нещо не го намирам. Някой може ли да ми го даде и да си слагам стария FW, че вече нямам нерви да се занимавам с тая шитня.... :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw:

Пробвай като отвориш Cydia да ADD-неш един сорс.След рефреша на сорсовете,ми зареди и си направих ъпдейтите.Показа ми и надписа за филтрите....

Публикувано

Абе и сорсове ADD-ах, не помага. Сега се опитвам да си инсталирам bossprefs и дори той не може. Дава ми грешка: Couldn't configure pre-depend dpkg for grep probably a dependency cycle.

Охх лягам, че още 5 мин и ще го ударя тоя телефон в земята....

Публикувано
  • Автор

Абе, пич, ти малоумен ли си? Написал съм ясно в първия пост какво трябва да се направи. Ако продължаваш при джейла да качваш Cydia и Icy, то моля те спри да флудиш темата.

Публикувано

Аз казах, че и варианта без Icy пробвах, но пак стават поразии. Както и да е, не ми пука вече....

Публикувано
  • Автор

Не, не стават поразии. Ти самият не можеш да обясниш какви са. Слава богу, че спря да ти пука :)

Публикувано

Няма ли някой от Плевен да му оправи телефона на tonygti, че е срамота само неговия да не върви, а на всички други да вървят. Просто не е честно.

Направи рестор с оригинален 3.0, jail с redsn0w, скагай само Cydia, не в ръщай backup от iTunes, не слагай BossPrefs, StatusNotifier и други приложения които не работят на 3.0 и не трябва да имаш проблеми.

Публикувано

Един бърз въпрос. Как да мина най-лесно от 1.1.2 на 3.0? Днес ми дойде един "девствен", който никога не е включван към РС... и бекъп требе да му направя безопасен естествено. Благодаря предварително! Мога ли директно?

Публикувано

Мисля, че имаше някаде из форума написано, че от 1.х.х се минава на 2.х.х и после на 2.2.4. Значи може да минеш на 2.х.х и после направо на 3.0

Публикувано

Обади се на tonygti и си ги разменете. Вместо той да даунгрейтва, а ти да ъпгрейтваш.

Публикувано
:):lol::lol: за сега няма да даунгрейдвам. Просто няма да записвам никви шитни от сидия докато не се оправят нещата с тоя FW 3.0
Публикувано
  • Автор
:):lol::lol:
Публикувано

Anthony не е смешно... положението е направо трагично... :):lol::lol:

Публикувано

въпроса е update или restore :)

Публикувано
:):lol::lol: за сега няма да даунгрейдвам. Просто няма да записвам никви шитни от сидия докато не се оправят нещата с тоя FW 3.0

няма какво да се оправят проблеми по тоя FW 3.0... това, че ти си твърда глава и неправиш стъпките, които са ти написали не са наши проблеми! Неможе 1 на 100 да има някакви проблеми и да се оплаква и тези 99 да му помагат а той да си знае неговата!!! Вземи го прати на някой вещ човек от форума да ти го оправи и готово.. ще ти струва общо 10 лв разоди за в двете посоки :bravo:

Публикувано

Значи само мога да ти кажа, че правя всичко едно към едно. Не съм хванат от гората. Досега сам съм си оправял телефона и всичко, което съм правил е ставало от първия път без никакви проблеми... сега обаче все едно е проклинат тоя телефон и се бъзика с мен....

edit: интересува ме от следните програми кои да НЕ инсталирам за да не омажа пак нещо, понеже това са програмите от сидия, които винаги съм си качвал:

Backgrounder

BossPrefs

Cycorder

iBroke

iPhonetic

SBSettings

KeepAwake

LockDockBar

LogoMe

MakeItMine

OfflineMaps

OpenSSH

StatusNotifier

WinterBoard

5-Row QWERTY Keyboard

iBluetooth

Blue Apple Signal Bar

CyDelete

iBlacklist

ReflectiveDock

Categories

Rename II

Lockscreen Info (тема)

Lockscreen Clock Hide (тема)

Five Icon Dock

Публикувано

Cycorder , SBSettings , MakeItMine , OpenSSH(не съм много сигурен) , Five Icon Dock , Winterboard - нямат проблем . Аз питам за iBluethooth , CyDelete , ReflectiveDock :question:

Публикувано

(CyDelete , ReflectiveDock) Работят нормално.

Публикувано

Тези с (?) не зная, а другите не работят.

Backgrounder

BossPrefs

iBroke (?)

iPhonetic

LockDockBar (?)

LogoMe

OfflineMaps (?)

StatusNotifier

5-Row QWERTY Keyboard (?)

iBluetooth

CyDelete (?)

ReflectiveDock (?)

Categories (?)

Rename II (?)

Тези работят:

Cycorder

SBSettings

KeepAwake

MakeItMine

OpenSSH

WinterBoard

Blue Apple Signal Bar

iBlacklist (3.0 работи, но не и излекуваната от xSelleze)

Lockscreen Info (тема)

Lockscreen Clock Hide (тема)

Five Icon Dock

Edit: Ето списък с работещи/неработещи приложения от Cydia

http://www.funkyspacemonkey.com/iphone-os-30-cydia-app-compatibility-list

Публикувано

ReflectiveDock работи под 3.0

Публикувано

при ползването на снежеца не инсталираи и аиси а само сидия ,так аняма да имаш никакав проблем.При мен беше сащото та се наложи да преинсталирам два пъти

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.